Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#740835 Σοβαρό θέμα με την Speedex στη Ρόδο τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Το κατάστημα που εξυπηρετούσε έκλεισε(?), το προσωπικό έχει μεταφερθεί/συστεγαστεί στα γραφεία μιας μεταφορική εταιρείας και οι αποστολές... χάος!
Περιμένω αντικαταβολή που έφυγε από το hub Αθηνών στις 26/11 και ακόμα είναι ξεκρέμαστη. Στην εξυπηρέτηση δεν ξέρουν τι να πουν, στο τηλέφωνο που έχω εδώ τοπικά "ότι βλέπετε στο ιντερνετ, όταν το βρουν θα σας το φέρουν" και πάλι καλά που είναι παιχνιδάκι... :x

Δεν τους είχα που δεν τους είχα σε πολύ υπόληψη, αυτό ήταν και το αποκορύφωμα.
Και η πλάκα είναι ότι όταν έκανα την παραγγελία στο site έλεγε ΕΛΤΑ Courier (που εδώ έχει την καλύτερη πλην ωρών λειτουργίας εξυπηρέτηση γενικά) και τελικά το έστειλαν με speedex :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#740848 Είμαι (θετικά) σοκαρισμένος!
Παραγγελία από banggood (από Γκουάνγκτζου, Κίνα) στις 28/11, μου παραδόθηκε πριν λίγο.
10 μέρες.
Επέμενα κιόλας στη speedex που μου το παρέδωσε, "μα δεν περιμένω τίποτα, λάθος κάνετε" :innocent: :s_blush
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
JarnoT έγραψε:Είμαι (θετικά) σοκαρισμένος!
Παραγγελία από banggood (από Γκουάνγκτζου, Κίνα) στις 28/11, μου παραδόθηκε πριν λίγο.
10 μέρες.
Επέμενα κιόλας στη speedex που μου το παρέδωσε, "μα δεν περιμένω τίποτα, λάθος κάνετε" :innocent: :s_blush

Αυτό είναι λογικά χάρη στο σύστημα του προπληρωμένου ΦΠΑ όπου δεν χρειάζεται να κάθονται για διαλογή από τον τελώνη, "κόψιμο" με το μάτι αν είναι πάνω από το κατώφλι των 22€ για να μπει φπα και τέτοια χαριτωμένα οπότε με το barcode απλά περνάνε για παράδοση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#745332 Η ACS καλά κρατεί την πρωτιά της χειρότερης.
Αποστολή που υπό Κ/Σ θα είχε παραδοθεί 20/12 παραδόθηκε 22/12

Αποστολή που έχει παραληφθεί από 29/12 δεν έχει παραδοθεί.

Αντιθέτως, Γενική Ταχυδρομική παραλαβή δέματος από Κρήτη 29/12, παράδοση χθες 30/12

Μην ακούσω πάλι την καραμέλα των γιορτών. Και η Γ/Τ έχει πολύ μεγάλο πελατολόγιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#745355 Με Γενικη Ταχυδρομικη σε 2 μερες απο Πλαταμωνα Αθηνα .Περιμενα πολυ παραπανω με αυτα που ειχα ακουσει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#745358 Παίζει μεγάλο ρόλο το τοπικό κατάστημα.
Με Γενική Ταχυδρομική έφτασε δέμα 24/12 το πρωί και μου στείλανε sms 28/12 να πάω να το πάρω. Ούτε λόγος να το φέρουν εννοείται.
Μάλιστα 24/12 μεσημεράκι αφού είδα στο tracking ότι είχε φτάσει στο τοπικό κατάστημα, πήγα το ζήτησα αλλα δεν το δίνανε. "Δεν έχει σκαναριστεί, είναι στην αποθήκη" λέγανε.
Η αποθήκη είναι η πόρτα 1 μέτρο πίσω από την κοπέλα που με "εξυπηρετούσε". :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Ψάρια πήρες; Η γαρίδες;

< >

το 6ο ή 7ο ζευγαρι stan smith. :oops:
ενα καταστημα ''deportes'' στον Πλαταμωνα τα ειχε 67 ευρω,οταν ολοι οσοι ειχαν 44 νουμερο ζηταγαν απο 90 και πανω.
Γνησια εννοειται,σωστη ενημερωση με σμς ολα κομπλαν.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#745366 Για μένα πρώτα Γενική Ταχυδρομική, μετά Speedex, μετά Elta courier και πολύ πιο κάτω, δυστυχώς, ACS..
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#745376 Σκέφτομαι αν μπορώ να στείλω Ελλάδα ένα desktop pc που έχω και ψιλό κάθεται να υπάρχει .
Όλα τα guides που βρήκα λένε ότι βασικό είναι να έχεις το κουτί του με τα φελιζόλ κτλ, το οποίο δεν έχω….
Όλα τα υπόλοιπα είναι doable , συγκεκριμένα να αφαιρέσω μια gpu που έχει και το cpu cooler που είναι λίγο bulky και να τα συναρμολόγησω στην τελική διεύθυνση .

Καμία ιδέα πως να ξεπεραστεί το θέμα με το case και να,μη φτάσει το tempered glass κομμάτια?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#745406 Περιμενεις μεχρι να περασει η φορτωτικη με το τριτο Ρενω Κλειω σε λευκο περλε του dimvii και το πετας πανω.