Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pasxos
red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός :lol: ) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά :lol:

Πολλα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
pasxos έγραψε:E τα παιρνεις απο δω τοτε.

Δεν έχει νούμερο ρε λέμε! Έχω πάει 3 φορές και δεν έχουν νούμερο οι ηλίθιοι. Ούτε Καλογήρου ούτε τίποτα. Στη boutique εχουν ξεμείνει 2 ζευγάρια γι' αυτό τα δίνουν 290.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
pasxos έγραψε:E τα παιρνεις απο δω τοτε.

Δεν έχει νούμερο ρε λέμε! Έχω πάει 3 φορές και δεν έχουν νούμερο οι ηλίθιοι. Ούτε Καλογήρου ούτε τίποτα. Στη boutique εχουν ξεμείνει 2 ζευγάρια γι' αυτό τα δίνουν 290.

Χαρη σου κανουν, παλι σουεντ θελεις να παρεις (σε μια πολη γεματη σκονες)...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#68534 Και το ZARA έχει "παρόμοια" με κανα 30αρι. :lol:
Δεν υπάρχει βέβαια ποτέ περίπτωση να είναι τα ίδια , όμως .... :hmmm:

ΥΓ: Επειδή ορισμένοι μπορεί να ψωνίζετε "ακριβά" καμιά 10ριά χρόνια (λόγω ηλικίας) και κάποιοι ψωνίζουμε-αμε εδώ και 35 χρόνια , (αφορά και γυναικεία έιδη ένδυσης - υπόδησης) είναι προσωπικά διαπιστωμένο πως ένα ποσοστό 30% εξ αυτών των χρυσοπληρωμένων, δεν άντεξαν στο χρόνο, παρά την περιορισμένη και με εξαιρετική προσοχή χρήση τους!
Η υφή τους και το ντιζάιν ήταν όντως εξαιρετικά-μοναδικά, αλλά .... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#68537 Γενικα τα Τοντς είναι καλης ποιοτητας.

Τα Πραντα είναι αυτά που από ποιοτητα είναι χαλια παροτι το καλο ντηζαιν. Σε συνδυασμο με τις τιμες που πηγαν 50% πανω και η ποιοτητα 50% κατω σταματησα να αγοραζω πριν 3 χρονια και παιρνω μονο Τοντς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68541 Τα Prada είναι σκυλιά του πολέμου. Έχω America's Cup που τα χω δώσει στον πατέρα μου και μ' αυτά κάνει τη μαστοράτζα στο εξοχικό και απλά δεν μασάνε τίποτα. Αυτό που έχει χαλάσει πολύ στα Prada είναι το design τους που είναι άθλιο πλέον, για την αισθητική μου τουλάχιστον.

Από κει και πέρα προτίνω να μην ξανακάνουμε την αέναη κουβέντα με τα ακριβά και τα φθηνά και ποιος πήρε τί από τα Lidl με 9.50€. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By gianik
#68543 Για καθημερινο (casual) παπουτσι νομιζω τα Νο.1 και Νο.2 αντιστοιχα παπουτσια που αντεχουν χρονια ειναι τα camper κ τα timberland.. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#68544 Noμίζω τα Prada εντάσσονται στην κατηγορία Monday cars, και αν τα είχε τσούξει ο Λουίτζι. Είναι να μην σου τύχει. Φίλος έχει το ίδιο παπούτσι με εμένα, το έβγαλε off σε 2 βδομάδες, εγώ το έχω 7 χρόνια.

Στεφ , ούτε στον mrporter υπάρχει , αλλά έχει κάποια παρόμοια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68553 Παντού εξαντλημένο είναι πλην εκείνου του Ιταλικού site που έβαλα πάνω. Αλλά 380 σε άγνωστο (σε μένα) site δεν δίνω. Καλύτερα να πάω να πάρω το 44αρι που έχει η μπουτίκ και να βάζω μια πιο χοντρή κάλτσα κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimitrisB έγραψε:Και το ZARA έχει "παρόμοια" με κανα 30αρι. :lol:
Δεν υπάρχει βέβαια ποτέ περίπτωση να είναι τα ίδια , όμως .... :hmmm:

ΥΓ: Επειδή ορισμένοι μπορεί να ψωνίζετε "ακριβά" καμιά 10ριά χρόνια (λόγω ηλικίας) και κάποιοι ψωνίζουμε-αμε εδώ και 35 χρόνια , (αφορά και γυναικεία έιδη ένδυσης - υπόδησης) είναι προσωπικά διαπιστωμένο πως ένα ποσοστό 30% εξ αυτών των χρυσοπληρωμένων, δεν άντεξαν στο χρόνο, παρά την περιορισμένη και με εξαιρετική προσοχή χρήση τους!
Η υφή τους και το ντιζάιν ήταν όντως εξαιρετικά-μοναδικά, αλλά .... :thumbsdown:

καλά εννοείται πως δεν είναι τα ίδια, παίζω με τον πόνο του στέφανου :lol:

γενικά το φτηνό παπούτσι το τρώνε οι σκύλοι, αν και ο Σκλαβενίτης δεν φέρνει σαβούρες...
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε:Παντού εξαντλημένο είναι πλην εκείνου του Ιταλικού site που έβαλα πάνω. Αλλά 380 σε άγνωστο (σε μένα) site δεν δίνω. Καλύτερα να πάω να πάρω το 44αρι που έχει η μπουτίκ και να βάζω μια πιο χοντρή κάλτσα κάθε φορά.

Δεν μπορεις να τα ζητησεις να τα φερουν;
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Deleted User 1 έγραψε:Παντού εξαντλημένο είναι πλην εκείνου του Ιταλικού site που έβαλα πάνω. Αλλά 380 σε άγνωστο (σε μένα) site δεν δίνω. Καλύτερα να πάω να πάρω το 44αρι που έχει η μπουτίκ και να βάζω μια πιο χοντρή κάλτσα κάθε φορά.

Δεν είναι άγνωστο το luisaviaroma , κάθε άλλο (αν αυτό σε φοβίζει) . Έχει και φυσικό κατάστημα στην Φλωρεντία και κοντά 2 εκατ likes στο facebook.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68583 Έκανα ένα subscription αφού μου λες ότι είναι γνωστό και θα παρακολουθώ τις τιμές. Αλλά θα ήθελα να πέσουν κάνα 50αρι τουλάχιστον για να κινηθώ. Είναι πολύ ακριβά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός :lol: ) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά :lol:

Με έκπτωση ή κανονική τιμή?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#68653 Ναι, καλο το ακριβο παπουτσι, αλλα τα νουμερα που συζητουνται εδω ειναι για τη μουρη και μονο.
Αντιστοιχα με αυτα που ψαχνει ο Στεφανος εχω παρει με 40€, no name. Μια χαρα. Αντε να το κανω 80€ για να παρετε "καλυτερα". Τα υπολοιπα 200€ που πανε?
Τρια κατοσταρικα για μποτακια ερημου του 2ου ΠΠ? NEIN! που θα ελεγε και ο Ρόμμελ. :rtfm:

giannik1977 έγραψε:Για καθημερινο (casual) παπουτσι νομιζω τα Νο.1 και Νο.2 αντιστοιχα παπουτσια που αντεχουν χρονια ειναι τα camper κ τα timberland.. :s_wink

Ριξε μια ματια και σε Lumberjack. Αισθητα πιο φτηνα αλλα στην πανω κλιμακα ποιοτητας ...και βγαζουν ΑΝΕΤΑ 10ετια ειδικα αν τα προσεχεις. Εχω ζευγαρι απο το 2000 που εχει παει σε αμμους αερα πατερα.