red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά
Πολλα.

red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά

pasxos έγραψε:E τα παιρνεις απο δω τοτε.
Deleted User 1 έγραψε:pasxos έγραψε:E τα παιρνεις απο δω τοτε.
Δεν έχει νούμερο ρε λέμε! Έχω πάει 3 φορές και δεν έχουν νούμερο οι ηλίθιοι. Ούτε Καλογήρου ούτε τίποτα. Στη boutique εχουν ξεμείνει 2 ζευγάρια γι' αυτό τα δίνουν 290.
dimitrisB έγραψε:Και το ZARA έχει "παρόμοια" με κανα 30αρι.![]()
Δεν υπάρχει βέβαια ποτέ περίπτωση να είναι τα ίδια , όμως ....![]()
ΥΓ: Επειδή ορισμένοι μπορεί να ψωνίζετε "ακριβά" καμιά 10ριά χρόνια (λόγω ηλικίας) και κάποιοι ψωνίζουμε-αμε εδώ και 35 χρόνια , (αφορά και γυναικεία έιδη ένδυσης - υπόδησης) είναι προσωπικά διαπιστωμένο πως ένα ποσοστό 30% εξ αυτών των χρυσοπληρωμένων, δεν άντεξαν στο χρόνο, παρά την περιορισμένη και με εξαιρετική προσοχή χρήση τους!
Η υφή τους και το ντιζάιν ήταν όντως εξαιρετικά-μοναδικά, αλλά ....

Deleted User 1 έγραψε:Παντού εξαντλημένο είναι πλην εκείνου του Ιταλικού site που έβαλα πάνω. Αλλά 380 σε άγνωστο (σε μένα) site δεν δίνω. Καλύτερα να πάω να πάρω το 44αρι που έχει η μπουτίκ και να βάζω μια πιο χοντρή κάλτσα κάθε φορά.

Deleted User 1 έγραψε:Παντού εξαντλημένο είναι πλην εκείνου του Ιταλικού site που έβαλα πάνω. Αλλά 380 σε άγνωστο (σε μένα) site δεν δίνω. Καλύτερα να πάω να πάρω το 44αρι που έχει η μπουτίκ και να βάζω μια πιο χοντρή κάλτσα κάθε φορά.
giannik1977 έγραψε:Για καθημερινο (casual) παπουτσι νομιζω τα Νο.1 και Νο.2 αντιστοιχα παπουτσια που αντεχουν χρονια ειναι τα camper κ τα timberland..
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]