Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#3751 Εγω έχω σταματήσει να γράφω στο παλιό forum.Νομίζω δεν έχει λογική και στα δύο.
Είναι κρίμα που αφήνουμε το παλιό αλλα όπως δείχνει η πραγματικότητα οι χρήστες "εκαναν" το Forum...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#3773 Κωστή πάντα οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Το ίδιο θα γίνει και εδώ.
Είναι στο χέρι όλων όσων ήρθαν εδώ, αλλά και σε όσους έρθουν μελλοντικά, να κρατηθεί σε ψηλό επίπεδο η κατάσταση ή να εκτραπεί και να καταλήξει σε ότι είδαμε στο προηγούμενο.

Το παλιό διαδικτυακό σπίτι δε μου λείπει καθόλου. Όπως δεν μου έλειψε (πάνω από 10 έτη) καθόλου το περιοδικό, πριν ακόμα γίνουν γνωστά ευρέως τα όσα ελεεινά παίχτηκαν εκεί μέσα. Το πράγμα είχε σαπίσει προ πολλού πρώτα εκεί, όταν ο ΚΚ είχε μαζέψει όλους εκείνους τους ετερόκλητους τύπους και ο ίδιος δρούσε και έγραφε ως ένας άνθρωπος που του φταίγανε όλα. Την ίδια ώρα κατά τα φαινόμενα, ο κοντός με το μούσι και τα πολλά κόμπλεξ, έσκαβε λάκκους και φυσική συνέπεια όλων αυτών ήταν ο καρκίνος να περάσει και στο φόρουμ που οι γνωστοί αιγύπτιοι λαδέμπορες το μετέτρεψαν σε χώρο αλίευσης θυμάτων για την πυραμίδα τους.

Το ρολογάκι, ήδη μετράει ανάποδα για δαύτους. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν.
Δεν θα μου παίξει ούτε το βλέφαρο ακόμα και αν μάθω ότι τους έτυχαν τα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos

8-12 χιλιάδες ευρώ το μήνα μαύρα !! στο 18:45...
Άβαταρ μέλους
By thymios
IKE έγραψε:Το σημαντικό δεν είναι αν έρθουν (κατ'εμέ κάποιοι έχουν έρθει ήδη) αλλά πως θα συμπεριφερθεί το φόρουμ. Μέχρι τώρα νόμίζω τα πάει άψογα.

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#4017 Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι να μην παρακολουθει καποιος και τα 2? Δηλαδη ή το ενα ή το αλλο πρεπει να ειναι, γιατι αλλιως δεν σε εχουν σε υποληψη ή θα κινδυνευει να του κανουν επιθεση ή οι μεν ή οι δε? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#4029 Καλά ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει. Εγω τη προσωπική μου" οπτική" έγραψα.
Με χάλασε πολύ η υπογεια εμπλοκή της εταιρείας.Επεσα απο τα συννεφα όταν καταλαβα τι έγινε.
Επίσης αφου έxουν ερθει όλα τα μελη εδω με ποιον να μιλήσω στο 4tf?
Και να ξαναγυρισω θα πάρει χρόνο...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Hannibal έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι να μην παρακολουθει καποιος και τα 2? Δηλαδη ή το ενα ή το αλλο πρεπει να ειναι, γιατι αλλιως δεν σε εχουν σε υποληψη ή θα κινδυνευει να του κανουν επιθεση ή οι μεν ή οι δε? :s_dunno

Δεν είναι θέμα αν θα σε έχει κάποιος σε υπόληψη ή όχι. Είναι θέμα χρόνου, ο οποίος για τους περισσότερους πια είναι είδος υπερπολυτελείας και φυσικά, θέμα ποιότητας.

Όταν το περιοδικό για παράδειγμα σταμάτησε να γράφει για αυτοκίνητα, τεχνολογία, ιστορικές μονογραφίες, αγώνες και όλα αυτά που το έκαναν αυτό που ήταν κάποτε, εγώ, απλά σταμάτησα να το αγοράζω.
Είχα ήδη από άλλες πηγές ένα καράβι υλικό για μελέτη, το δίκτυο κάλπαζε και καλπάζει, οπότε η επιλογή ήταν τουλάχιστον για εμένα μονόδρομος. Εκ των πραγμάτων δικαιώθηκα σε αυτήν μου την επιλογή, διότι είδαν όλοι τι ακριβώς συνέβαινε και συμβαίνει στις πάλαι ποτέ τεχνικές εκδόσεις και τα παρακλάδια τους.

Το ίδιο έγινε και στο φόρουμ. Διάφορα πατσαβούρια και τα εξαπτέρυγά τους βρίσκονταν σε ένα φόρουμ με ένα μόνο στόχο.
Να κάνουν λεφτά στις πλάτες των μελών μιας κοινότητας, πουλώντας μεταξύ άλλων απάτη τυλιγμένη με ψέμμα περιμένοντας τα θύματα.

Βλέπεις η κρίση, βγάζει στη φόρα και το είδος του μετάλλου από το οποίο είναι φτιαγμένος ο καθένας. Στην από εκεί μεριά, βγήκε πολύς γκαζοντενεκές και μάλιστα σκουριασμένος. Στην από εδώ, μένει να αποδειχτεί αν κάτι που ξεκίνησε πολύ καλά μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για καιρό. Χωρίς ονόματα από πίσω με λαμπρό παρελθόν αλλά εμετικό παρόν και ανύπαρκτο μέλλον, μόνο με τη συνεισφορά του καθενός από εμάς.
Είναι τόσο απλό. Το γάλα από εκεί χύθηκε. Ξεκινάμε εδώ να ξαναγεμίσουμε την καρδάρα και ότι καλό και αγαθό έχει ο καθένας να προσφέρει, το προσφέρει ελεύθερα και χωρίς πίσω σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
BEAMS έγραψε:Το ίδιο έγινε και στο φόρουμ. Διάφορα πατσαβούρια και τα εξαπτέρυγά τους βρίσκονταν σε ένα φόρουμ με ένα μόνο στόχο.
Να κάνουν λεφτά στις πλάτες των μελών μιας κοινότητας, πουλώντας μεταξύ άλλων απάτη τυλιγμένη με ψέμμα περιμένοντας τα θύματα.

...αυτό ακριβώς είναι που δεν 'εχω καταλάβει... είμαι στο 4ΤΦ από την εποχή της δημιουργίας του και ποτέ δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου (ποτέ δεν "ενοχλήθηκα" από κάπου...)
(...ίσως είμαι και ο μόνος που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα...).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#4451 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=56943

Είναι Κυριακή 21:00 και δεν έχει συμπληρωθεί ούτε σελίδα στο τοπικό του αγώνα της F1...

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#4576 Ντάξει κάπου πήρε το μάτι μου θέμα για αγορά Premium και μέσα πέφτει ανάλυση για QQ και Suzuki.

:yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By christos m
#4598 To 4TF χαροπαλεύει στο σύνολό του, αλλά μάλλον οι Ελληνικοί αγώνες αποχαιρέτισαν το μοναδικό αξιόλογο, σχετικό με αυτούς, forum.
Η κατρακύλα συνεχίζεται ... (για τους αγώνες)