Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
cabala10 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Τα έβαλε κάνεις σε Windows phone?

σεπτεμβριο λενε

http://www.windowscentral.com/windows-1 ... -10-lumias

Δηλαδή, αν έχει κάποιος ένα εξ αυτών των 10 μοντέλων ήδη, πάει για άμεση αναβάθμιση το φθινόπωρο.

Αλλά παίζει να αναβαθμιστούν και τα υπόλοιπα.

Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν το hardware θα υποστηρίζει κάθε νέο κόλπο ή αν κάποια μοντέλα θα έχουν έχουν απενεργοποιημένες ορισμένες δυνατότητες, ακόμα και της παραπάνω δεκάδας.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#144769 Όσο για τα Windows 10 για PC, έχω αγορασμένα 8άρια (με εκείνη την ωραία προσφορούλα των 30€) και επίσης κάτι μούφα 7, που για πλάκα είπα να αποδεχθώ να αναβαθμιστούν κι αυτά.
Και έχει βγει μήνυμα ότι αναμένεται η αναβάθμιση....

Διάβασα ότι θα μποροούν να αναβαθμιστούν και τα πειρατικά 7 και 8 με ένα σχετικά χαμηλό τίμημα. Θα περιμένω να δω. :ninja:

To θέμα είναι ότι τα αγορασμένα 8 τα έχω σε 2 υπολογιστές, που όμως δεν ανοίγουν ποτέ ταυτόχρονα. Έτσι δεν υπάρχει θέμα να βγει μια από τις δύο εγκαταστάσεις off.
ΟΜΩΣ, τι θα γίνει αν αναβαθμιστούν και οι δύο εγκαταστάσεις; Φοβάμαι μη "μαυρίσει" η μία ή ακόμα χειρότερα και οι δύο. :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από manosky και 31 Ιούλ 2015, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
manosky έγραψε:
To θέμα είναι ότι τα αγορασμένα 8 τα έχω σε 2 υπολογιστές, που όμως δεν ανοίγουν ποτέ ταυτόχρονα. Έτσι δεν υπάρχει θέμα να βγει μια από τις δύο εγκαταστάσεις off.
ΟΜΩΣ, τι θα γίνει αν αναβαθμιστούν και οι δύο εγκαταστάσεις; Φοβάμαι μη "μαυρίσει" η μία ή ακόμα χειρότερα και οι δύο. :hmmm:

Αν έχουν ενεργοποιηθεί επιτυχώς, δεν παιζει ρολο αν ανοίγουν ταυτόχρονα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#144829 Cabala είσαι τεράστιος, θα σε σκοτώσω τελευταιονα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι να κανουμε ξεχωριστό νήμα για τα δεκάρια, τεσπα. Σε 3 υπολογιστες δεν εχω λαβει τιποτα ακομα. Έγραψα το dvd μου (με το iso) και περιμένω να περάσει η αναμπουμπουλα για να δουμε πιο ψύχραιμα το λειτουργικό
Άβαταρ μέλους
By bill33
#144838 Σε email
When will my free upgrade arrive?

You’ve already reserved, so your free upgrade is on the way. This is the largest software upgrade event ever and we’re managing it so everyone has a great experience.

Your notification to upgrade could come as soon as a few days or in a few weeks.

.............
Absolutely can’t wait? You have a couple of options to get your upgrade sooner:
1. Visit a Microsoft Store for free upgrade services.
2. Use the Media Creation Tool to install immediately on one or more devices (recommended for tech-savvy users only).

Σε τρία τέρμινα ,ίσως και λίγο παραπάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
cabala10 έγραψε:ξερω οτι οι Insiders θα ειναι hardware bounded στο pc Που το εχουν οι αλλοι μαλλον οχι

Το ίδιο ισχύει για όλες τις εγκαταστάσεις. Μάλιστα η MS αναφέρει ότι θα απαιτείται εκ νέου ενεργοποίηση σε μεγάλες αλλαγές του hardware και σ αυτές εκτός απο τη μητρική, περιλαμβάνει και το σκληρό δίσκο.

Δεν μου είναι εύκολο να παραθέσω link τώρα, αλλά θα το κάνω μόλις μπορέσω.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By drdino
bill33 έγραψε:Σε email
When will my free upgrade arrive?

You’ve already reserved, so your free upgrade is on the way. This is the largest software upgrade event ever and we’re managing it so everyone has a great experience.

Your notification to upgrade could come as soon as a few days or in a few weeks.

.............
Absolutely can’t wait? You have a couple of options to get your upgrade sooner:
1. Visit a Microsoft Store for free upgrade services.
2. Use the Media Creation Tool to install immediately on one or more devices (recommended for tech-savvy users only).

Σε τρία τέρμινα ,ίσως και λίγο παραπάνω

Εγώ έκανα force την αναβάθμιση.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#144880 Πάω να κάμω update στα 10 με το tool που έχει η MS στο site της.
Τα κατεβάζει και μόλις βγαίνει η σελίδα να διαλέξεις αν θα κρατήσεις αρχεία ή εφαρμογές ή και τα 2, μου είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "και τα 2" γιατί λέει πάει να περάσει τα windows σε άλλη γλώσσα (Ελληνικά) ενώ τα 8.1 τα έχω αγγλικά ( δεν την παλεύω με τίποτα με ελληνικά windows και γενικά ελληνικά μενού σε κινητά/PC κλπ).
Πως γίνεται να τα περάσω στα Αγγλικά; :x
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#144882 Καλό είναι που υπάρχει ξεχωριστό νήμα για τα Win 10. Πολλοί δεν ψάχνουν γενικά στο θέμα για τους υπολογιστές, αλλά αυτό το θέμα της αναβάθμισης ή μη, στα 10ρια ίσως απασχολεί και άσχετους με το σπορ. Ευτυχώς το δωρεάν ισχύει για ένα χρόνο - για όσους δεν βιάζονται ν' αποφασίσουν.

Αυτό, όμως, που με προβληματίζει είναι αν μετά από κάποιο διάστημα θα χρειάζεται πληρωμένη συνδρομή για να μπορείς να έχεις updates στα Windows 10. Mήπως η δωρεάν αναβάθμιση είναι το τυράκι στην υπόθεση; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Bayern7 έγραψε:Πάω να κάμω update στα 10 με το tool που έχει η MS στο site της.
Τα κατεβάζει και μόλις βγαίνει η σελίδα να διαλέξεις αν θα κρατήσεις αρχεία ή εφαρμογές ή και τα 2, μου είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "και τα 2" γιατί λέει πάει να περάσει τα windows σε άλλη γλώσσα (Ελληνικά) ενώ τα 8.1 τα έχω αγγλικά ( δεν την παλεύω με τίποτα με ελληνικά windows και γενικά ελληνικά μενού σε κινητά/PC κλπ).
Πως γίνεται να τα περάσω στα Αγγλικά; :x

περνα τα στα ελληνικα και κατεβασε μετα την αγγλικη γλωσσα