Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#89284 Septem έχει σε κάποια μαγαζια ο ΑΒ. Οχι σε ολα. :thumbsdown:

Ον απαστερίωτες: Είναι μαλάκες. Μια χαρά διακινούνται. Απλά δεν έχουν καλό δίκτυο διανομής. :x

@JasonLouk

Πάρε τη λίστα άρχισε δοκίμες. Κοντά μου θα μάθεις πολλά γιέ μου. :shifty: :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#89287 Δώσε και λίστα μαγαζιώνε μπάρμπα! :rtfm: Χθες στην πρίγκηπο την δοκίμασα που έχει καλή ποικιλία γενικά :ninja:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#89294 Beer store στην καλαποθάκη Hoppy Pub σε ενα κωλόστενο που δεν θυμάμαι το όνομα κοντά στον λευκό πυργο. Ζεος απαστερίωτη (πιλσ και μαυρη :rtfm:) θα βρείς σε ενα μικρό μαγαζί στη Ζευξιδος. Εχει και voreia έχει και σαντορινη.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#89295 Την ζεος να πάτε να την πιείτε στον τόπο καταγωγής της φρέσκια φρέσκια τσομπανιδες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
j.marr έγραψε:Beer store στην καλαποθάκη Hoppy Pub σε ενα κωλόστενο που δεν θυμάμαι το όνομα κοντά στον λευκό πυργο. Ζεος απαστερίωτη (πιλσ και μαυρη :rtfm:) θα βρείς σε ενα μικρό μαγαζί στη Ζευξιδος. Εχει και voreia έχει και σαντορινη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
j.marr έγραψε:Hoppy Pub σε ενα κωλόστενο που δεν θυμάμαι το όνομα κοντά στον λευκό πυργο.

Νικηφόρου Φωκά 6. Το μαγαζί το έχει φίλος και είναι όντως από τα πολύ καλά στο είδος του. Μεγάλο συν το ότι είναι άκαπνο!

ΥΓ: Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ελληνική μπύρα που να με καλύπτει. Έχω όμως πολύ υψηλές απαιτήσεις γιατί γυρνούσα με συγκάτοικο γευσιγνώστη την Νότια Αγγλία ψάχνοντας μπύρες, οπότε δεν είμαι σωστό δείγμα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#89477 Πολυ ωραια μπυραρια (τουλαχιστον παλια που πηγαινα για γκινες) ειναι το (?) στην Γερουλανου στην Αργυρουπολη!!
Ωραια μουσικη,ασανσερ που σε βλεπουν ολοι οτι πας τουαλετα :lol: 5 τραπεζια πανω σε ενα στρογγυλο πραγμα που γυρναει αργα,και κροκοδειλους για pet!!!

Εχω να παω τουλαχιστον 3-4 χρονια οποτε μπορει να εχουν αλλαξει καποια πραγματα!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#89479 Όντως πολύ ώραία μπυραρία , για την εποχή της..
Επίσης Γιώργη πιο κάτω έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια η '' βάλε βάλε'' και αυτή με καλές ετικέτες..
Γλυφάδα στην Alpen Stube έχεις πάει ποτέ?? Θυμάμαι πριν χρόνια , ανήμερα Χριστουγέννων , τρώγαμε με την :inlove: , ξαφνικά ανοίγει η πόρτα , μπαίνει μέσα μία παραδοσιακή Βαυαρέζικη μπάντα και άρχισε να παίζει τραγούδια.. :inlove: :inlove:
αχχχχ τώρα μου θύμισες εσύ τα νιάτα μου... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#89481 Αναμνησεις for ever :lol:

Γλυφαδαρα οπως λεει και ο qsis πηγαινα μονο για τα καφε στην Ζησιμοπουλου και τα applebees :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By xenos
junior gt έγραψε:
red_monster έγραψε:Ζεος :metalo:

+1. Και μάλιστα η φρέσκια. (απαστερείωτη).

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου! :lipsealed:
Προτιμώ: weihenstephaner, paulaner, grimbergen :s_thumbsup

giannik1977 έγραψε:Όντως πολύ ώραία μπυραρία , για την εποχή της..
Επίσης Γιώργη πιο κάτω έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια η '' βάλε βάλε'' και αυτή με καλές ετικέτες..

Εννοείται πολύ καλύτερη και συνεχώς (ακόμα κ καθημερινές) με πολύ κόσμο. Έχει και λογικές τιμές στα του φαγητού. Για πολλά άτομα την τεράστια ποικιλία.... :eat: :eat: :eat: :help:

giannik1977 έγραψε:Γλυφάδα στην Alpen Stube έχεις πάει ποτέ??

Υπάρχει ακόμα;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
giannik1977 έγραψε:Γλυφάδα στην Alpen Stube έχεις πάει ποτέ??

ωχ πως το πέταξες έτσι αυτό, θα με κάνεις Γκεοφ1, μου ξύπνησες αναμνήσεις από 2004-5 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#93047 Δοκιμάστικε Septem 8η μέρα. Πολύ ωραία. Σε οποίον άρεσε η Pale Ale θα του αρέσει και αυτή σίγουρα. Ενα σκαλί πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#93098 Μετά από καιρό δοκίμασα κάτι διαφορετικό και μου άρεσε ιδιαίτερα

Εικόνα
10,7 % γεμάτη γεύση, πυκνή υφή, γενικά πολύ καλή