Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
Eddiet: αυτή τη μεγαλειωδη ΜΟΥΦΑ ότι 4tφορουμζ αγοράστηκε από Lyonnais για να προωθήσει την πυραμίδα υπάρχει μισός καθυστερημενος που να την πιστεύει ακομα;

Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αγοράστηκε από την πυραμίδα, απλά στο χρονικό σημείο που έφυγαν πολλοί χρήστες από το 4TF, με την ενεργή υποστήριξη της εκεί διαχείρισης και ιδιοκτησίας, είχε πρακτικά γίνει "κατάληψη" από τους πωλητές της πυραμίδας.

Άσχετο με αυτό πάντως, προσωπικά πιστεύω ότι θα δοθεί κάποια καλύτερη εξήγηση, απλά λίγο να καταλαγιάσει η όποια τρικυμία (αν υπάρχει κάποια τρικυμία).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#858761 Πάντως για το LyonnaisGate τα συνταρακτικά γεγονότα που σημάδεψαν εκείνη την περίοδο ήταν:
- ξεμπανάρισμα συγκεκριμένου χρήστη
- αναβάθμιση του σε mod

+ κερασάκι είχε παίξει ένα μπανερ για λίγο ή θυμάμαι λάθος;

Έδωσε λεφτά που λέτε (η όποια εταιρεία) για να ξεμπαναριστεί ο συγκεκριμένος χρήστης και να πουλάει πυραμίδα μέσω φόρουμζ...

Νομίζω πιο πολύ καούρα και συμφέρον είχαν οι 4Τ να 'καθαρίσει' το δικό τους μέσο από άτομα που έκραζαν το περιοδικό, ΣΧ, τα ιερά και όσια κλπ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω πιο πολύ καούρα και συμφέρον είχαν οι 4Τ να 'καθαρίσει' το δικό τους μέσο από άτομα που έκραζαν το περιοδικό, ΣΧ, τα ιερά και όσια κλπ.

Μπορεί, δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, απλά αυτή η εικόνα μου έμεινε από την περίοδο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
red_monster έγραψε:Η ερώτηση είναι ποια είναι ο νέα διαχείριση και γιατί χάθηκε ένα προφίλ σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή είναι η μόνη πραγματική απορία όντως. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά. Φαντάζομαι θα βγει σχετική ανακοίνωση προσεχώς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858767 Εσένα Έντυ αν σου προσφερόταν μια από τις μεγαλύτερες δεξαμενές της πιατσας τιγκαρισμενες σε βαθμό υπερχείλισης με ΧΑΠΑΤΟΝΙΑ ( aka μπετρολχετς :s_sarcastic ) να έλεγες "όχι". Άλλοι είπαν "ντα".

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#858768 Ότι και να έγινε ήταν ωραία φάση εκείνη.
Κάτι ανάμεσα σε Γαλλική Επανάσταση και το Ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
EDDIE_147 έγραψε:Νομίζω πιο πολύ καούρα και συμφέρον είχαν οι 4Τ να 'καθαρίσει' το δικό τους μέσο από άτομα που έκραζαν το περιοδικό, ΣΧ, τα ιερά και όσια κλπ.

exactly
'Επεφτε κράξιμο και προς το περιοδικό μετά τη μουφο-δοκιμή του ιονιστή νερού που έδινε 20% οικονομία καυσίμου και προς τον ΣΧ, με κερασάκι τη δική μου γκρίνια για την άνεση από τις αναρτήσεις του yaris . O ΣΧ τις είχε χαρακτηρίσει καλές όταν το αμάξι δοκιμάστηκε στο περιοδικό και όταν το 2014 βγήκε το facelift το drive έγραψε οτι έγιναν 5-6 διορθωτικές κινήσεις-επεμβάσεις στην ανάρτηση. Το επισήμανα αυτό τότε βάζοντας τα δυο άρθρα δίπλα-δίπλα, γκρίνιαξα ,τον έκραξα, και ο ΣΧ θύμωσε που δεν τον προστάτεψαν οι moderators. "Not in my house", έγραψε τότε και άλλαξε τον master κωδικό πρόσβασης στο 4TF . τους αφαίρεσε το moderating δηλαδή.

Το συγκεκριμένο άρθρο του Drive ήταν σα να γράφτηκε επίτηδες μόνο και μόνο για να τονίσει τις ατέλειες των αναρτήσεων και να την πεί στον ΣΧ. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By mirage
#858786 Δεν ξερω mousatos εγώ τα κλειδιά τα παρέδωσα και εφυγα. Δεν έχω πάρε δώσε με το εν λόγω φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#858787 Κανένα δεν μας πήρε, εμείς παραδώσαμε τα κλειδιά.