Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Νίκος Παππάς έγραψε:δ)

αε) στα @@ μου

3) στα @@ μου²

α-β-γ-δ-.....-ω: στα @@ μου
1 - ∞ : στα @@ μου

Δε πα να με βάλουν και στον καταψύκτη να παίρνουν την σύνταξη; Στα @@ μου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#811798 Ότι είναι πιο εύκολο και ανώδυνο για αυτούς που μένουν πίσω .
Καύση φαίνεται να είναι η πιο «καθαρή» διαδικασία
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#811882 Εγώ έχω πει σε κολλητούς και συγγενείς κοντινούς, την ώρα που θα με θάψουν, να παίζει το "χαμένο κορμί" και "όσοι είναι αισθηματίες" από το Μια Νύχτα στις Αμπάρες του Μάκη.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dodger έγραψε:Εγώ έχω πει σε κολλητούς και συγγενείς κοντινούς, την ώρα που θα με θάψουν, να παίζει το "χαμένο κορμί" και "όσοι είναι αισθηματίες" από το Μια Νύχτα στις Αμπάρες του Μάκη.
Μου θύμισες φίλο που ήθελε στον γάμο του να παίζει αυτό

https://youtu.be/P9WugbLa0S0
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#811929 Ταρίχευση και στο μαυσωλείο της Κόκκινης Πλατείας, δίπλα στον Λένιν, και τον g8777 με στολή Κοζάκου να παρουσιάζει όπλα!!! :s_yes

Στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει, πετάξτε το κουφάρι μου στην θάλασσα, αφού πάρετε όσα όργανα σώζονται. Αν και ήμουν υπέρ της καύσης, με προβλημάτισε ο sknipper με το ότι δεν προσφέρεις κάτι έτσι στην γη.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#811950 Επίσης, ακόμα και αυτό που νομίζουμε ως πιο "εύκολο" διαδικαστικά για εκείνους που θα το αναλάβουν, δηλ πέταμα του κουφαριού στη θάλασσα, καύση και στάχτες στην κορυφή του Ολύμπου ή στον ..υπόνομο, κλπ, ίσως είναι και το πιο μπελαλίδικο τελικά σε σχέση με μια τυπική ταφή. Δεν έχω κάνει συγκριτική δοκιμή, εκτίμησή μου είναι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#811951 Προφανώς δεν μπορείς να πετάς κουφάρια από εδώ και από εκεί.

Έθαψα 2 σκυλιά στον κήπο μου τα τελευταία χρόνια. Μετά από 300 χρόνια θα βρούνε το burial site και θα αναρωτιούνται για τις τελετές που γίνονταν το 2020 σε αυτά τα μέρη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#811952 Στην πραγματικοτητα η ταφη δεν προσφερει τιποτα στην γη εκτος αν μας θαψουν σε κανα λιβαδι. Στα νεκτροταφεια το χωμα δεν καλλιεργειται.

Απο εκει και μετα το τι θα κανεις την τεφροδοχο ειναι δικο σου θεμα, ειτε στην θαλασσα, ειτε στο βουνο, αρκει να μην φυσαει κοντρα αερας και το κανεις διπλα σε κοσμο σε πλαζ. :lol: Πας μια εκδρομη καποια στιγμη και το τακτοποιεις.

Στην πραγματικοτητα δεν μας αφορα τι θα κανουν αυτοι που θα κληθουν να οργανωσουν την κηδεια μας, δεν θα καταλαβουμε τιποτα. Αυτο που ηθελα να κανω και εκανα ηταν να γινω δωρητης οργανων, γινεται ηλεκτρονικα πλεον, το ειπα στην οικογενεια να το ξερει αν και η :inlove: μου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε; :lol: )

Επειδη ειδα πολιτικη κηδεια που μετα η σορος μεταφερθηκε για αποτεφρωση, μου αρεσε περισσοτερο που 3-4 μιλησαν για τον θανοντα, αντι παπαδων που βιαζονται να τα πουν για τον επομενο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην πραγματικοτητα η ταφη δεν προσφερει τιποτα στην γη εκτος αν μας θαψουν σε κανα λιβαδι. Στα νεκτροταφεια το χωμα δεν καλλιεργειται.

Απο εκει και μετα το τι θα κανεις την τεφροδοχο ειναι δικο σου θεμα, ειτε στην θαλασσα, ειτε στο βουνο, αρκει να μην φυσαει κοντρα αερας και το κανεις διπλα σε κοσμο σε πλαζ. :lol: Πας μια εκδρομη καποια στιγμη και το τακτοποιεις.

Στην πραγματικοτητα δεν μας αφορα τι θα κανουν αυτοι που θα κληθουν να οργανωσουν την κηδεια μας, δεν θα καταλαβουμε τιποτα. Αυτο που ηθελα να κανω και εκανα ηταν να γινω δωρητης οργανων, γινεται ηλεκτρονικα πλεον, το ειπα στην οικογενεια να το ξερει αν και η :inlove: μου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε; :lol: )

Επειδη ειδα πολιτικη κηδεια που μετα η σορος μεταφερθηκε για αποτεφρωση, μου αρεσε περισσοτερο που 3-4 μιλησαν για τον θανοντα, αντι παπαδων που βιαζονται να τα πουν για τον επομενο

σε εχω ετοιμο :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτο που ηθελα να κανω και εκανα ηταν να γινω δωρητης οργανων, γινεται ηλεκτρονικα πλεον, το ειπα στην οικογενεια να το ξερει αν και η :inlove: μου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε; :lol: )

Εγώ πάντως θα ήμουν πολύ προσεκτικός με το τι τρώω στο σπίτι... :ninja: :ninja:

:shifty: :shifty: :shifty: :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin