Νίκος Παππάς έγραψε:δ)
αε) στα @@ μου
3) στα @@ μου²
α-β-γ-δ-.....-ω: στα @@ μου
1 - ∞ : στα @@ μου
Δε πα να με βάλουν και στον καταψύκτη να παίρνουν την σύνταξη; Στα @@ μου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Νίκος Παππάς έγραψε:δ)
αε) στα @@ μου
3) στα @@ μου²
Dodger έγραψε:Εγώ έχω πει σε κολλητούς και συγγενείς κοντινούς, την ώρα που θα με θάψουν, να παίζει το "χαμένο κορμί" και "όσοι είναι αισθηματίες" από το Μια Νύχτα στις Αμπάρες του Μάκη.Μου θύμισες φίλο που ήθελε στον γάμο του να παίζει αυτό

Πας μια εκδρομη καποια στιγμη και το τακτοποιεις.
μου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε;
)Νίκος Παππάς έγραψε:Στην πραγματικοτητα η ταφη δεν προσφερει τιποτα στην γη εκτος αν μας θαψουν σε κανα λιβαδι. Στα νεκτροταφεια το χωμα δεν καλλιεργειται.
Απο εκει και μετα το τι θα κανεις την τεφροδοχο ειναι δικο σου θεμα, ειτε στην θαλασσα, ειτε στο βουνο, αρκει να μην φυσαει κοντρα αερας και το κανεις διπλα σε κοσμο σε πλαζ.Πας μια εκδρομη καποια στιγμη και το τακτοποιεις.
Στην πραγματικοτητα δεν μας αφορα τι θα κανουν αυτοι που θα κληθουν να οργανωσουν την κηδεια μας, δεν θα καταλαβουμε τιποτα. Αυτο που ηθελα να κανω και εκανα ηταν να γινω δωρητης οργανων, γινεται ηλεκτρονικα πλεον, το ειπα στην οικογενεια να το ξερει αν και ημου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε;
)
Επειδη ειδα πολιτικη κηδεια που μετα η σορος μεταφερθηκε για αποτεφρωση, μου αρεσε περισσοτερο που 3-4 μιλησαν για τον θανοντα, αντι παπαδων που βιαζονται να τα πουν για τον επομενο
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτο που ηθελα να κανω και εκανα ηταν να γινω δωρητης οργανων, γινεται ηλεκτρονικα πλεον, το ειπα στην οικογενεια να το ξερει αν και ημου απαντνησε οτι θα το εκανε ετσι κι αλλιως ( σιγουρια ομως οτι θα φυγω πρωτος ε;
)

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]