Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Παρακαλώ απαντήστε

6
7%
6
7%
0
N/A
0
N/A
2
2%
2
2%
36
41%
36
41%
Άβαταρ μέλους
By gianik
Chris έγραψε:Παει για μανικι ο γκεο, διπλα διπλα με τον giannik θα τα χτυπανε

:s_tongue :s_tongue
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#211055 Τα tattoo και λοιπές σύγχρονες αηδίες κόκκινα - πράσινα μαλλιά, σημάδια στο κεφάλι, σκουραρίκια στο αυτί και στο λιλί κλπ είναι μόνο για επίδειξη και για να δείξει κάποιος ότι είναι ξεχωριστός τάχα μου, όποιος δεν το παραδέχεται λέει ψέματα στον εαυτό του και μάλλον για ανασφάλεια ένα πράγμα μου κάνει του στύλ ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε...

Ο απλός σύγχρονος άνθρωπος της πόλης δεν είναι ούτε πολεμιστής που βάφεται για να τρομάζει ο αντίπαλος ούτε κουβαλάει τα σημάδια της φυλής του ούτε είναι κάτι το ξεχωριστό από τους άλλους ούτε έχουμε εδώ τις οργανωμένες συμμορίες στα γκέτο της Αμερικής ή ανήκει στην Γιαχούζα, το να βάφεται και να τρυπιέται κάποιος σαν σπατανέϊκο αμάξι στο παζάρι της Κυριακής μόνο γέλιο μου προκαλεί.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#211058 Κοινωνια που αγκαλιαζει και ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ το διαφορετικο.
Τα σκουλαρικια στα αυτια ειναι ΟΚ; Τα βραχιολια;
Για τον απλο συγχρονο ανθρωπο της πολης παντα, που δεν θελει να επιδυκνει ποσο γαματος ειναι, οχι για τπτ φρικια.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#211063 Είναι άλλο ένα πράγμα που με την πάροδο του χρόνου άλλαξε σημασία και σκοπό. Πέρα από τους πολεμιστές ινδιάνους, τατουάζ έκαναν και οι νταβατζήδες στα κορίτσια τους, οι φυλακισμένοι και πάει λέγοντας...
Η γνώμη μου είναι μέτρον άριστον.
Κάτι διακριτικό μπορεί να μου αρέσει και μάλλον περισσότερο κάτι σε προσωπικό διακοσμητικό και όχι κάποιο σαχλό τσιτάτο, ανάλογα, φυσικά, με το ποιος το έχει κάνει ( και όχι επάνω μου, βέβαια, που και δέκα κουβάδες τριαντάφυλλα και διακοσμήσεις να ρίξω πάλι δεν γίνεται τίποτα :vava: ). Το ίδιο και για τα διάφορα piercing (αν και δεν μπορώ να αποβάλλω την ιδέα πόσο έχει πονέσει και ψιλοανατριχιάζω).
Δεν βλέπω κακό να διακοσμήσεις κάτι όμορφο αρκεί να μη γίνεται κατά τρόπο χυδαίο ή που να φωνάζει για προσοχή. ΟΚ, σίγουρα 45 τρύπες και 1 τετραγωνικό μέτρο αητός στην πλάτη, ακόμα και στο πιο όμορφο σώμα είναι αντιαισθητικό. Αν τώρα δεν έχεις κάτι όμορφο να διακοσμήσεις καλύτερα να είσαι όσο γίνεται πιο διακριτικός. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
JasonLouk έγραψε:Ενα περιεργο μιξ απο στερεότυπα και έκθεση πανελλαδικων :hmmm:

< >

Και λίγα λες....

Εμένα πάντως σε ένα (ωραίο) γκομενάκι με φτιάχνουν όσο και τα ψηλοτάκουνα :shifty: και γενικότερα δεν καταλαβαίνω τη διαφορά από ένα κόσμημα, ένα ρούχο ή ένα παπούτσι. Ο, τι ισχύει γι' αυτά ισχύει και για tattoo, piercing, whatever
Τελευταία επεξεργασία από Asimov και 24 Ιαν 2016, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#211079 Τα σωστά piercing και τα σωστά tattoo είναι βάλσαμο στα μάτια μας και χαρά στα σκέλια μας. Εννοείται στο σωστό γκομενάκι, αν η άλλη είναι φακλάνα και έχει και τέτοια, συνήθως την δείχνουν πιο άσχημη. Βλέπεις την άλλη με μια κοιλάρα και να έχει και piercing στον αφαλό και τρελαίνεσαι... Γιατί μπήκες στον κόπο βρε κοπέλα μου, να τονίσεις την ασχήμια θέλεις; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211083 Μην ξεχνάτε ότι σε μερικές περιπτώσεις είναι το καλύτερο φάρμακο για την ψυχή Και βέβαια για το μάτι ένα τατου.

Αναφέρομαι π.χ. Σε ουλές ή εγκαύματα που με ένα απλουστατο τατουδακι μεταμορφώνονται κυριολεκτικά.

Άσχημο πράγμα το τσουβαλιασμα.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#211085 κουπεπεας που σας χρειαζεται...

να κραζετε τις αφρατουλες... τς τς τς

+1000

τατου και σκουλαρικακια σε επιλεγμενα σημεια, καλογουστα, ειναι σαν ενα ωραιο παπουτσι, ενα ντελικατο στριγκακι κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#211086 Και αυτό με τα τραύματα-εγκαύματα, εννοείται.

Εγώ, όταν η καλή μου αναγκάστηκε να αφαιρέσει το piercing από τον αφαλό λόγω εγκυμοσύνης, ένιωσα κάτι να σπάει μέσα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#211088 Τελικά σε αυτό το φόρουμ είμαστε υπέρ όλων των μειονοτητων, ιδιαιτεροτητων κλπ (και καλώς είμαστε) εκτός από την περίπτωση να είναι κάποιος υπερβαρος-η, εκεί η διάθεση μας να αποδεχθουμε τον άλλο όπως εκείνος επιλέγει ή και εκ των πραγμάτων είναι πάει περίπατο...

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#211094 Ρε μπαρμπαθείοι ήμαρτον... :lol: μια χαρά είναι τα ταττού και τα σκουλαρίκια. Βλέπεις το πιστολάκι με το τραμπ-σταμπ του και το τρυπημένο αφαλό και ανεβαίνεις. :metalo:
Τα μανίκια επίσης είναι ψιλογαμάτα. Το θέμα βασικά είναι να είναι καλό το σχέδιο και μάστορας ο ταττουατζής, γιατί αν δεν γίνει σωστά η δουλειά, πιαστοαυγόκαικούρευτο. :svivhaha:

Υ.Γ. Ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε πρόκειται ποτέ να κάνω ταττού-piercing. :oops: