Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Bayern7 έγραψε:Πάτερ Κωστένογλου προ των πυλών; :shifty:

Για 1~2 ματς...

Μαλλον για Ιλια Ιβιτς θα παει...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#601208 Για Κωστένογλου....

Ο Λεμονής της ΑΕΚ. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 26 Αύγ 2019, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By junior gt
melos86 έγραψε:
junior gt έγραψε:https://ibb.co/ZBtdDjQ

Στα Βόρεια... :whistlink:

Το ωραιο ξερεις ποιο ειναι μπρο??
Οτι ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι σε τζουζει το τρολαρισμα που σου ριχνω εγω και οι λοιποι ΠΑΟΚτσηδες οταν το γυρνας στα αντεθνικα! Εκει καταλαβαινω οτι εχω μπει στο πετσι σου... Εκει καταλαβαινω οτι δεν εχεις κατι αλλο να πεις... Και εκει ειναι που φτιαχνομαι!! :inlove:

Οπως σου ειπα ομως το χαρτινο θα το πληρωνεις για πολλα χρονια!!

Οποτε κατσε ψαξε πολλεεεεες τετοιες φωτος, θα σου χρειαστουν!!
Α, και απολαυσε το... :iconcool:

Αντεθνικά εγώ? γιατί έχεις αυτό το σύμπλεγμα? δεν είναι κακό να σηκώνεις σημαίες. Δείχνει μια αγάπη, μια ταύτιση. :whistlink: Όλοι οι οπαδοί σηκώνουν. Κι εμείς σηκώνουμε την παλαιστινιακή πχ:
https://ibb.co/d41XWf8
Τι σημαίνει ότι δεν είμαστε Έλληνες?. :hmmm:
Και στο φινάλε φινάλε δικοί σου δεν είναι αυτοί που τις σηκώνουν?
Απόλαυσέ τους λοιπόν... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By melos86
junior gt έγραψε:Αντεθνικά εγώ? γιατί έχεις αυτό το σύμπλεγμα? δεν είναι κακό να σηκώνεις σημαίες. Δείχνει μια αγάπη, μια ταύτιση. :whistlink: Όλοι οι οπαδοί σηκώνουν. Κι εμείς σηκώνουμε την παλαιστινιακή πχ:
https://ibb.co/d41XWf8
Τι σημαίνει ότι δεν είμαστε Έλληνες?. :hmmm:
Και στο φινάλε φινάλε δικοί σου δεν είναι αυτοί που τις σηκώνουν?
Απόλαυσέ τους λοιπόν... :rtfm:

Δροσεραδες....
Να εχεις το θαρος της γνωμης σου αδερφε! Και να εισαι αρκετα αντρας να λες αυτο που θες!
Θα μου πεις... χανουμι! Οκ! Ετσι πηρατε και εναν χαρτινο τιτλο με τα ψεμματα αλλα νομιζω ηδη ευχεστε να μην τον ειχατε σηκωσει!
Γιατι οπως σου ειπα τα επομενα χρονια θα εχει πολυ πονο! Οπαδικο πονο, μην παρεξηγηθουμε!

Εγω ας πουμε σε αποκαλλω ευθεως κλεφτη για το χαρτινο πρωταθλημα που εκλεψες προπερσυ!
Εσυ τι με αποκαλλεις??

Εγώ σας αποκαλώ το λιγότερο ασόβαρους που ανταλλάσσετε χαρακτηρισμούς για κάτι τόσο χαζό όπως το ποδόσφαιρο. Να ηρεμήσετε παρακαλώ, αλλιώς θα αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα. Μιλήστε για ποδόσφαιρο χωρίς να τσακώνεστε!.[mod]
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#601252 Εάν έχεις τη μύγα και το σύμπλεγμα δε φταίω εγώ.
Πάνε ρώτα τους δικούς σου πώς αποκαλείτε τους εαυτούς σας με τις σημαίες που σηκώνετε.
Θα μας ρίξεις και το φταίξιμο τώρα. Εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ανεβάσω μια φωτογραφία από θαμώνες του καφεν εεεε της ομάδας σου.
Συνιθισμένα τα βουνά από τα χιόνια θα μου πεις. Εδώ μπήκε ο γεωργιανός με το κουμπούρι και φταίμε εμείς που μηδενιστήκατε. Και τι? αντί να φωνάζουμε εμείς που κοιμηθήκαμε με -3 και χωρίς κόσμο και ξυπνήσαμε με +3 και κόσμο.
Αντί να ευχαριστείτε το θεό εεεεε τον Τσίπρα και τοοοοον... Ζάεφ που δεν είστε β εθνική ζητάτε και τα ρέστα.
Αχαριστία...
Δεν ξανασχολούμαι με το καφενείο. Από εδώ και πέρα μιλάω για ποδοσφαιρο και για ομάδες.
Έχει δίκιο ο mod. Παρασύρθηκα... :(
Άβαταρ μέλους
By melos86
junior gt έγραψε:Θα μας ρίξεις και το φταίξιμο τώρα. Εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ανεβάσω μια φωτογραφία από θαμώνες του καφεν εεεε της ομάδας σου.
Τυπικο χανουμι....
Δεν φταιω εγω!! Εγω δεν εκανα τιποτα αλλο απο να παρω το πρωταθλημα που δεν ηθελε ο χοντρος να παει ο ΠΑΟΚ!! Οποτε βρηκε τροπο να το δωσει νυχτα στους φοβισμενους!!

Και οχι δεν εχει δικιο ο μοντ!
Καζουρα ειναι! "Οπαδικοι" ειναι οι χαρακτηρισμοι, χωρις να ειναι υβριστικοι.... Δεν απευθυνονται στον junior gt προσωπικα!
Απλα ηθελα να δω αν εχει τα @@ να με αποκαλεσει βουλγαρο!! Φυσικα και δεν τα εχει!!
Απλα του αρεσει να βαζει αλλους, εν προκειμενω φωτογραφιες, να το λενε για αυτον! Τιποτα καινουριο εδω περα!!

Αυτο που μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ομως ειναι οτι ακομα και στην υπονοηση τετοιων θεματων κανενανς μοντ δεν εκανε ουτε μια συσταση ενω "ενεργοποιηθηκαν" αμεσα μολις ειδαν αυτα που γραφω για το κλεμμενο πρωταθλημα! Κατα μια εννοια χαιρομαι ομως!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπορούμε πάντα να το κλειδώσουμε αν συνεχίσετε. [Mod].
Πρώτος το έγραψα πριν 4 μέρες, αλλά δεν δώσατε σημασία. Ο mod δεν έκανε κανένα λάθος. Χαλαρώστε με τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα γιατί θα κλειδωθεί μέχρι τον Ιούνιο. [Mod]

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#601266 Πάντως για τους νεόπλουτους που έχουν έδρα την πόλη μου μόνο γέλιο τους αξίζει. Είναι αντεθνική η επίδειξη μίας σημαίας που οι ίδιοι σήκωσαν αλλά είναι εθνικά ουδέτερη η έκφραση "χανούμι" για τη μοναδική ομάδα που έχουν την ίδια καταγωγή. Τώρα θα μου πεις .... ΠΑΟΚ, συγκεκριμένες οι απαιτήσεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#601270 Καλύτερα στη Γ εθνική πάρα ρουφιάνος, τσάτσος και σφουγκοκωλαριος των πολιτικων.