Α, απλά για να έχουμε μια εικόνα

rx8_drifter έγραψε:Δεν νομίζω οτι μπορει να είμαστε ευχαριστημένοι εν έτει 2018 με τέτοια συμφωνία, αλλά πραγματικά δεν περιμένα τπτ καλύτερο απ τον Σύρριζα.
Εντάξει το κομπλεξάκι που βγάζει το όργανο, έχει το γέλιο του
EDDIE_147 έγραψε:Το πιο σημαντικό είναι το 8 με την προϋπόθεση ότι υπήρχε σημαντικη αύξηση του αριθμού των κληρικών τα τελευταία χρόνια.Από την άλλη,μπορεί να είχες μείωση του αριθμού των κληρικών λόγω συνταξιοδότησης αφού είχαν σταματήσει οι προσλήψεις γενικά στο Δημόσιο και τώρα εξασφαλίζει ο Ιερώνυμος ότι θα μπορεί να αντικαθιστά όποιον φεύγει χωρίς να περιμένει έγκριση από την Κυβέρνηση. Επιπλέον από την στιγμή που δεν είναι πλέον δημόσιοι υπάλληλοι, μήπως αυτό σημαίνει ότι παύει και η μονιμότητα και άρα οι μητροπολίτες θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι με απολύσεις και προσλήψεις κληρικών και λαϊκών και για αυτό δεν θέλει την συμφωνία ο κατώτερος κλήρος?
Αν δεν υπήρξε τότε έχουμε δύο 'αναγνωρίσεις' και ένα ανακάτεμα λογαριασμών με τη μονέδα να βγαίνει από το ίδιο πορτοφόλι.
axel12p έγραψε:Ο Πάγκαλος λέει ότι μαζί τα φάγαμε, δε σου λέει ότι φάγαμε όλοι το ίδιο. Ο καθένας από την θέση του, όσο μπορούσε έτρωγε. Άλλος για ένα μήνα και άλλος για 17 γενιές που λες και εσύ.
dimviii έγραψε:junior gt έγραψε:Τον εγαμας μετα?
με 3Α για να γλυστραει.
Να πονάει!
rx8_drifter έγραψε:Δεν νομίζω οτι μπορει να είμαστε ευχαριστημένοι εν έτει 2018 με τέτοια συμφωνία, αλλά πραγματικά δεν περιμένα τπτ καλύτερο απ τον Σύρριζα.
Α, απλά για να έχουμε μια εικόνα

belgarion έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Το πιο σημαντικό είναι το 8 με την προϋπόθεση ότι υπήρχε σημαντικη αύξηση του αριθμού των κληρικών τα τελευταία χρόνια.Από την άλλη,μπορεί να είχες μείωση του αριθμού των κληρικών λόγω συνταξιοδότησης αφού είχαν σταματήσει οι προσλήψεις γενικά στο Δημόσιο και τώρα εξασφαλίζει ο Ιερώνυμος ότι θα μπορεί να αντικαθιστά όποιον φεύγει χωρίς να περιμένει έγκριση από την Κυβέρνηση. Επιπλέον από την στιγμή που δεν είναι πλέον δημόσιοι υπάλληλοι, μήπως αυτό σημαίνει ότι παύει και η μονιμότητα και άρα οι μητροπολίτες θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι με απολύσεις και προσλήψεις κληρικών και λαϊκών και για αυτό δεν θέλει την συμφωνία ο κατώτερος κλήρος?
Αν δεν υπήρξε τότε έχουμε δύο 'αναγνωρίσεις' και ένα ανακάτεμα λογαριασμών με τη μονέδα να βγαίνει από το ίδιο πορτοφόλι.
< >
markvag έγραψε:axel12p έγραψε:Ο Πάγκαλος λέει ότι μαζί τα φάγαμε, δε σου λέει ότι φάγαμε όλοι το ίδιο. Ο καθένας από την θέση του, όσο μπορούσε έτρωγε. Άλλος για ένα μήνα και άλλος για 17 γενιές που λες και εσύ.
Καμία σχέση. Δεν έφαγαν όλοι, σε καμία περίπτωση. Απλά έφαγαν όλοι όσοι ξέρει ο Πάγκαλος, γιατί οι συναναστροφές του είναι μόνο με λαμόγια και απατεώνες! Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι ούτε λαμόγια, ούτε απατεώνες.
axel12p έγραψε:Να συνεχίσουμε με ιστορίες από ΔΕΗ, ΟΣΕ, κλπ ή να τις αφήσουμε καλύτερα;
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]