dimviii έγραψε:παντου πρωτιες!![]()
![]()
https://x.com/EU_Eurostat/status/1893239310830215472
Δεν ξερω αν ειναι τυχαίο, αλλά με εξαιρεση τη Βουλγαρία, ολες οι χωρες στα δεξια του ραβδογράμματος είναι χώρες του πρωην ανατολικού μπλόκ
dimviii έγραψε:παντου πρωτιες!![]()
![]()
https://x.com/EU_Eurostat/status/1893239310830215472
bebes έγραψε:Ο εν λόγω, πριν μερικά χρόνια έκανε μήνυση στον γιο μου χωρίς να τον εχει δει ποτέ!
Μετα απο εναν αγώνα της ΑΕΛ, σταματησαν τον γιο μου και καποιους συμαθητές (πηγαινε σχολείο τότε-ανήλικος) του για εξακρίβωση στοιχείων.
Δυο απο αυτους δεν ειχαν ταυτοτητα και τους πηραν στο τμημα για την εξακρίβωση.
Εκει με διαφορες προφάσεις κρατησαν τα παιδια μεχρι το βραδυ, οπότε πηγε ο εν λόγω, τους "αναγνωρισε" (εντω μεταξυ εφεραν άλλα δυο άτομα για τον ιδιο λογο) και αργότερα τους μήνησε.
Νομίζαμε οτι δεν θα γινόταν κατι, ως που πέρυσι τετοιες μέρες ηρθε κλήτευση για δίκη.
Οι κατηγορίες: Σύσταση συμμορίας, εγκληματικής ομάδας, απόπειρα καταστροφής επιχείρησης, εκβιασμοί και άλλα που δεν θυμαμαι.![]()
Σαν κατηγορούμενοι ηταν και καποιοι ποινικοι (Αλβανοι μπραβοι που τους ειχε αρχικα ο εν λόγω στη "δούλεψη" του για να κανουν τις βρωμοδουλειες του στη Λάρισα (εκβιασμοί, ξυλοδαρμοι κλπ), αλλα μετα κάπου τα "έσπασαν", καποιοι οργανωμενοι σε αντίπαλο προς αυτόν σύνδεσμο, και τέσσερις άσχετοι που ετυχε να τους προσαγάγουν για εξακρίβωση στοιχείων.
Εκ των υστέρων μαθαμε απο τη δικογραφία οτι πριν απο το παιχνιδι, ο εν λόγω περίμενε επεισόδια εναντίον του (ηταν η εποχή που ολοι μτου ζητούσαν να φυγει) και ειχε ενημερωσει την αστυνομία, ειχε βαλει καντου καμερες κλπ.
Απο την αρχη ειχε κατηγορησει τα παιδια για διαφορα αδικήματα (μεταξυ αυτων και φθορές στο γηπεδο, βιοπραγίες κλπ), αλλά η αστυνομία μέσω του υλικου απο τις καμερες δεν τους ταυτοποίησε (λογικό αφου καθόταν στην νάλλη ακρη υτου γηπεδου) και δεν δεχθηγκε τις κατηγορίες.
Τελικα πηγε, τους "αναγνωρισε" και τους μήνυσε για τα υπόλοιπα.
Εν κατακλείδι, εμεις αναγκαστηκαμε να προετοιμαστούμε για μαι δικη που τελικά δεν έγινε, αφου εισαγγελέας και ανακριτής "γελούσαν" και αναρωτιόταν πως μπορει να στηρίξει τετοιες κατηγορίες.
Μεγαλο άγχος και στεναχώρια για ενα μηνα περίπου (απο την κλητευση που λαβαμε μεχρι την εξεταση του μικρου απο εισαγγελέα και ανακριτή), βάρος για το παιδι και 1000+€ κόστος χωρις λόγο απο μας.
Αρα, καμία στεναχώρια για το εν λόγω @
Οι χειρότερες βαθμολογίες της Ελλάδας, μεταξύ 7,23 και 7,29, καταγράφηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την τριετία μεταξύ του 2016 και του 2018.
mousatos έγραψε:άτυχος ;
τυχερός που έζησε τόσο μετά από τόσα τροχαία
Χρήστος Λάππας έγραψε:...Θυμάμαι που όλοι χρησιμοποιούσαμε το msn messenger...

Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]