Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#153739 Παίδες η φάση είναι

Εικόνα

:hmmm: :help: :s_hang :vava:
Άβαταρ μέλους
By umaga
#153745 κι εμένα ο ηλιακός τριπλής ενέργειας είναι, τεράστιο πλεονέκτημα αυτό, το χειμώνα ανάβεις το καλοριφέρ και σε μια ώρα έχει ζεστό νερό :s_smile
μάστορα με την πέτρα, έχεις βάλει πολύ μικρές πέτρες και δεν σταυρώνουν μεταξύ τους :) ... ή είναι απλά επένδυση με πέτρα και απο μέσα έχει τοίχο με τούβλα ξέρω γω;
Άβαταρ μέλους
By kacey
#155049 Το πεζοδρομιο εξω απο το κτιριο που στεγαζοταν το μαγαζι μου, εχει καταστραφει στη γωνια του απο |λογοκρισία| που παρκαρει φορτηγο πανω. Ποιος εχει την ευθυνη για αποκατασταση? Υποθετω ο δημος.

σημειωση: κατα την αποπερατωση του κτιριου, ξαναφτιαξαμε το πεζοδρομιο - που μαλλον δεν πολυυπηρχε εξ'αρχης επειδη το οικοπεδο ειχε ερειπιο μεσα (δηλαδη παιζει να ειχε σκετο χωμα μπροστα απο το ερειπιο) - με δικες μας πλακες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#155328 H αρχική κατασκευή και η συντήρηση του πεζοδρομίου , είναι υποχρέωση των παρόδιων ιδιοκτησιών .
Οταν όμως έχουμε καταστροφή τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά .
Δηλαδή όταν περάσει μια δεκο και φτιάξει κάτι , πρέπει αυτή να το αποκαταστήσει .
Στην περίπτωση σου έχουμε μια παράνομη πράξη από τον φορτηγατζή , οπότε η διαδικασία είναι αστυνομία για βεβαίωση παράβασης και καταστροφής και μετά μάλλον ο δήμος .
Άβαταρ μέλους
By soch
#156568 Στα σώματα πάνελ (για μονοκατοικία με Φ.Α. και επίτοιχο λέβητα), ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού βρόγχου; Γνωρίζω πως τα πρώτα είναι κατά τι πιο ακριβά. Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα σε αυτά με εσωτερικό βρόγχο;
Υπόψη πως θα βάλω θερμοστατικούς διακόπτες (πιθανόν ψηφιακούς).
Άβαταρ μέλους
By xenos
#157122 Αυτές τις εποχές είναι απίθανο το πόσο δύσκολα βρίσκεις σπίτι νορμάλ για ενοίκιο. Ψάχνουμε εδώ και πολλούς μήνες για ένα 3/4άρι, μιν του 2000, με νορμάλ διαρρύθμιση και επίσης νορμάλ ενοίκιο και το τι έχω δει.... :lipsealed:
Τα δε σπίτια 95-110τμ και νότια και ψιλοβόρεια που κοιτάμε πλέον, εξαφανίζονται με απίστευτη ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#157124 Με μεσίτη ψάχνετε ή μόνοι σας; Στα Νότια προάστια η λύση του μεσίτη είναι μονόδρομος, ελάχιστοι ασχολούνται να το νοικιάζουν μόνοι τους...
Σε τι τιμή ψάχνετε;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#157126 @soch: είναι θέμα αισθητικής (και τιμής) και μόνο.
Από πρακτική άποψη είναι ίσως πιο εύκολο να αντικατασταθεί το σωληνάκι ενός σώματος εξ. βρόγχου, αν ποτέ χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
xenos έγραψε:Αυτές τις εποχές είναι απίθανο το πόσο δύσκολα βρίσκεις σπίτι νορμάλ για ενοίκιο. Ψάχνουμε εδώ και πολλούς μήνες για ένα 3/4άρι, μιν του 2000, με νορμάλ διαρρύθμιση και επίσης νορμάλ ενοίκιο και το τι έχω δει.... :lipsealed:
Τα δε σπίτια 95-110τμ και νότια και ψιλοβόρεια που κοιτάμε πλέον, εξαφανίζονται με απίστευτη ταχύτητα.

Η αδερφη μου ειχε θεσει περιπου τα ιδια κριτηρια. Βρηκε σπιτι 1 χρονο μετα την εναρξη ψαξιματος. Ειχα παει μαζι τους σε κανα 2-3 σπιτια που ειδαν. Το τι ειδαμε δεν περιγραφεται. Σπιτια με τριγωνη κουζινα, σπιτια με ταβανι στα 2.5 μετρα, παλια με πολλα λεφτα. Γενικα ο καθενας ζητουσε οτι ηθελε.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#157130 Όντως έτσι είναι. Όλα αυτά + τον συνδυασμό 2 εργαζόμενοι + μικρό παιδί = :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#157136 ΟΛΑ που ειδαν οι δικοι μου ηταν μεσω μεσιτη η site (τα οποια ειναι επισης μεσω μεσιτη) αλλα δεν εχει σημασια ηταν το 95% αυτων μαπα.
Επισης οταν τους ελεγες για καλυτερη τιμη ηταν ολοι αρνητικοι αφου οποιος ειχε καλο σπιτι το εδινε αμεσως.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#157138 Προτασεις για ηλιακο; Θα ειναι συνδεδεμενος στο ρευμα. Κοιταμε για Μαλτεζο και Calpak. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε;