Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
italakias έγραψε:
elteo έγραψε:Οπότε ας καπνίσουμε. Ένας λιγότερος.

Δεν διαβασες το αρχικο μου ποστ.
Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις.
Δεν θα κατσω να γραψω σεντονι ,γιατι θα σου παρει μια ωρα ,μονο η αναγνωση.
Με δυο κουβεντες.
Οπως σε πολλα θεματα στην ζωη ,ετσι και στον αντικαπνιστικο νομο οι υπερασπιστες του αντιδρουν ετσι λογω της μιζεριας τους και των φοβιων τους.
Στην πραγματικοτητα μας ζηλευετε εμας τους καπνιστες και θελετε να μας αφαιρεθει αυτη η απολαυση επειδη δεν ανεχεστε να περνανε καποιοι καλυτερα απο εσας. :svivhaha:

Γνωμη σου. Ξερεις τι λενε για τις γνωμες;

Προσωπικα χαιρομαι για τον νομο, χθες βραδυ σε δυο μαγαζια φαγαδικα εφαγαν ακυρο πανηγυρικο στην ερωτηση αν μπορουν αν καπνισουν φιλοι. Επιλεχθηκε μαγαζι που ειχε τραπεζια εξω τελικα και ημασταν ολοι ικανοποιημενοι ( οι καπνιστες οχι πολυ, αλλα κανεις δεν ειπε κουβεντα και αυτο ηταν το καλυτερο )
Άβαταρ μέλους
By melos86
Bayern7 έγραψε:Χθες πήγα με έναν φίλο που είχαμε καιρό να τα πούμε, για ποτάρες.
Αράξαμε σε ένα τραπεζάκι πήραμε τα ποτάκια μας, όλα καλά.
Ποτό = τσιγάρο εννοείται, αδιαμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο για κάθε καπνιστή εις τους αιώνες των αιώνων. :iconcool:
Ε μετά τις πρώτες 2 γουλιές και ένα 10λεπτο περίπου λέει ο φίλος, βγαίνω λίγο έξω για τσιγάρο. ΟΚ λέω, πήγαινε να πάρω σειρά εγώ.
Έρχεται μετά από 7 λεπτά, στο μεταξύ εγώ είχα μπαφιάσει. Λέω σειρά μου τώρα. Βγαίνω και εγώ, κάνω το τσιγάρο μου και μπαίνω.
Τα λέμε κανα τέταρτο πάλι, εντωμεταξύ είχε περάσει 25 λεπτο σχεδόν από τότε που ΓΥΡΙΣΕ ο φίλος από το τσιγάρο του. Σε μισή ώρα ήμασταν 15 λεπτά μαζί και 15 χώρια. :lol:
Λέει πάω έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Πω ρε |λογοκρισία| του λέω δε γίνεται δουλειά έτσι, πάμε να κάνουμε μαζί. Ψάχνουμε εκεί τη σερβιτόρα τη φωνάζουμε να της πούμε ότι πάμε για τσιγάρο, μη νομίσει ότι φύγαμε και μας ψάχνει και πάει να μαζέψει τα ποτήρια μας. Κάνουμε το τσιγάρο μας ξανά μέσα.
Μετά από κανα τέταρτο το ίδιο. Ψάχνουμε την σερβιτόρα να ενημερώσουμε. Γεμίζουμε τις τσέπες με τσιγάρα κινητα αναπτήρες αρχίδια μύδια πάλι εξω.
Μαύρη ταλαιπώρια.
Λέμε "δεν παίρνουμε ένα μπουκάλι να πάμε σπίτι να το πιούμε με την άνεση μας;". Πάμε λέει.
Με τα πολλά τα ήπιαμε σπίτι, τα είπαμε σαν άνθρωποι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :s_drinks
Ζημιά μόνο για τον μαγαζάτορα που έχασε 50 ευρώ το λιγότερο τζίρο από 2 άτομα. :s_bye
Όλα καλά. :s_howdy

ΥΓ για ευαισθητούληδες: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Γιατι δεν επιλεξατε ενα μαγαζι με τραπεζακια εξω για να πιειτε τα ποτακια σας σαν ανθρωποι χωρις να μπαινοβγαινετε??
20 βαθμους εχει το βραδυ αυτη την εποχη και θα τσιμπουσε και τα 50 ευρουλακια του ο μαγαζατορας!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
melos86 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Χθες πήγα με έναν φίλο που είχαμε καιρό να τα πούμε, για ποτάρες.
Αράξαμε σε ένα τραπεζάκι πήραμε τα ποτάκια μας, όλα καλά.
Ποτό = τσιγάρο εννοείται, αδιαμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο για κάθε καπνιστή εις τους αιώνες των αιώνων. :iconcool:
Ε μετά τις πρώτες 2 γουλιές και ένα 10λεπτο περίπου λέει ο φίλος, βγαίνω λίγο έξω για τσιγάρο. ΟΚ λέω, πήγαινε να πάρω σειρά εγώ.
Έρχεται μετά από 7 λεπτά, στο μεταξύ εγώ είχα μπαφιάσει. Λέω σειρά μου τώρα. Βγαίνω και εγώ, κάνω το τσιγάρο μου και μπαίνω.
Τα λέμε κανα τέταρτο πάλι, εντωμεταξύ είχε περάσει 25 λεπτο σχεδόν από τότε που ΓΥΡΙΣΕ ο φίλος από το τσιγάρο του. Σε μισή ώρα ήμασταν 15 λεπτά μαζί και 15 χώρια. :lol:
Λέει πάω έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Πω ρε |λογοκρισία| του λέω δε γίνεται δουλειά έτσι, πάμε να κάνουμε μαζί. Ψάχνουμε εκεί τη σερβιτόρα τη φωνάζουμε να της πούμε ότι πάμε για τσιγάρο, μη νομίσει ότι φύγαμε και μας ψάχνει και πάει να μαζέψει τα ποτήρια μας. Κάνουμε το τσιγάρο μας ξανά μέσα.
Μετά από κανα τέταρτο το ίδιο. Ψάχνουμε την σερβιτόρα να ενημερώσουμε. Γεμίζουμε τις τσέπες με τσιγάρα κινητα αναπτήρες αρχίδια μύδια πάλι εξω.
Μαύρη ταλαιπώρια.
Λέμε "δεν παίρνουμε ένα μπουκάλι να πάμε σπίτι να το πιούμε με την άνεση μας;". Πάμε λέει.
Με τα πολλά τα ήπιαμε σπίτι, τα είπαμε σαν άνθρωποι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :s_drinks
Ζημιά μόνο για τον μαγαζάτορα που έχασε 50 ευρώ το λιγότερο τζίρο από 2 άτομα. :s_bye
Όλα καλά. :s_howdy

ΥΓ για ευαισθητούληδες: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Γιατι δεν επιλεξατε ενα μαγαζι με τραπεζακια εξω για να πιειτε τα ποτακια σας σαν ανθρωποι χωρις να μπαινοβγαινετε??
20 βαθμους εχει το βραδυ αυτη την εποχη και θα τσιμπουσε και τα 50 ευρουλακια του ο μαγαζατορας!

Στην Φλώρινα δεν έχει 20. :(
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#611292 Κρίμα ο εθισμός σας, να κυριαρχεί τη καθημερινότητα σας...
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 26 Οκτ 2019, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611294 Παγερ κατέβα Γιάννενα :inlove: . Ας τολμήσει καμιά χαμουρα να κάνει κιχ όταν βγάλω το σακουλάκι με τον καπνό τον Ξηρομεριτικο. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#611315 Κι εγώ καταχάρηκα που σε καφετερία που συχνάζω, φέτος εφαρμόζεται 100% απαγόρευση καπνίσματος στον εσωτερικό χώρο. :) :) :)

Μακάρι, πραγματικά. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Κι εγώ καταχάρηκα που σε καφετερία που συχνάζω, φέτος εφαρμόζεται 100% απαγόρευση καπνίσματος στον εσωτερικό χώρο. :) :) :)

Μακάρι, πραγματικά. Για να δούμε.
Εσύ ν' ανεβεις Γιάννενα. Καθαρίζει ο απ' παν'

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By melos86
Bayern7 έγραψε:Στην Φλώρινα δεν έχει 20. :(

Εστω! Αλλα νομιζω λιγο πολυ ολα τα μαγαζια εχουν φτιαξει χωρους εξω με τραπεζακια και καποια μορφης θερμανση για αντιστοιχες περιπτωσεις...
Ειτε μανιταρια υγραεριου, ειτε χαλαζια, ειτε σομπες φυσικου αεριου! Επιλεγεις ενα τετοιο και περνας καλα...

Τελοσπαντων, το θεμα με το καπνισμα στα μαγαζια υγειονομικου ενδιαφεροντος νομιζω θα κυλισει οπως η απαγορευση του καπνισματος στις αεροπορικες πτησεις! Θα υπαρξει μια αντιδραση απο τους καπνιστες αλλα σε μερικα χρονια η απουσια του καπνου στο εστιατορια θα μας φαινεται εξισου λογικη οπως η απουσια απο τα αεροσκαφη!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#611333 Τι σε μερικά χρόνια. Εδώ και πολλά χρόνια παραλογιζόμαστε (και) στο συγκεκριμένο θέμα. Οι Σκωτσέζοι έχουν ξενοιάσει από το μπουρδέλο εδώ και 14 χρόνια κι εμείς ανακαλύπτουμε τον τροχό. This is Balkans, lymiG, YOLO, κλπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Scotch έγραψε:This is Balkans, lymiG, YOLO, κλπ.

Nope. Τα βαλκάνια έχουν προωθήσει και στηρίξει ανάλογους νόμους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς.

Η χώρα των ΕΛ συνεχίζει να χαράσσει το δικό της μοναδικό μονοπάτι στην καλτίλα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
diplomat έγραψε:
Scotch έγραψε:This is Balkans, lymiG, YOLO, κλπ.

Nope. Τα βαλκάνια έχουν προωθήσει και στηρίξει ανάλογους νόμους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς.

Η χώρα των ΕΛ συνεχίζει να χαράσσει το δικό της μοναδικό μονοπάτι στην καλτίλα. :inlove:

Α να γεια σου! Πας μια βόλτα στην Βουλγαρία και νιώθεις Ελληνάρας. Άκαπνα μαγαζιά, καθαρά πεζοδρόμια, οι οδηγοί σταματάνε όταν δούνε πεζό, επικρατεί ησυχία και ηρεμία παντού. Μετά σκέφτεσαι ότι δεν είσαι Βαλκάνιος, γιατί οι Βαλκάνιοι είναι πολιτισμένοι!!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#611370 Νομίζω αυτά ισχύουν κυρίως σε Σόφια, Βουκουρέστι και άλλες μεγάλες πόλεις. Οπουδήποτε αλλού θα γίνεται της Ελλάδος.
Θα συμφωνήσω πάντως ότι το χάλι το δικό μας (το παρεΐστικο ομιχλώδες γλέντι), δεν το βρίσκεις εύκολα και πως οι λοιποί Βαλκάνιοι είναι πιο Ευρωπαίοι από ό,τι νομίζουμε εμείς ότι είμαστε.

< >