Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#546169 αυτο ειπαν και ατομα που μενουν στο χωριο οτι πυροβολησε στον αερα
αλλοι ειπαν πως πυροβολησε κοντα στους αστυνομικους
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#546174 τα περιπολικά τα έδειξε σε κάποιες φωτό να έχουν τρύπες, από την άλλη είπαν οι ίδιοι ότι πήγε στα βουνά

τη βλέπω την ιστορια να γίνεται ζακ...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#546199 στο σταρ λεει η δημοσιογραφος "ομως το ερωτημα ειναι γιατι δεν τον συνελαβαν αφου ειχε μονο ενα καλασνικοφ?"
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#546200 Ε μα, πραγματικά ο άνθρωπος, ούτε μύγα δεν θα πείραζε με ένα Καλάσνικοφ, σούπερ υπερβολικοί που τον σκότωσαν. :help:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#546211 ζακ mode

εφόσον τον εξουδετέρωσαν ελεύθεροι σκοπευτές με βολές ακριβείας και όχι πάνω σε κάποιο πιστολίδι western, θα μπορούσαν να του ρίξουν σε όχι θανατηφόρο σημείο και απλά να τον ακινητοποιήσουν όχι να τον σκοτώσουν :roll:

στήθος κεφάλι νομίζω ότι μάλλον θέλουν να πεθάνεις

ελάτε ας γίνουμε όλοι ξανά δικαστές, αστυνομικοί, ιατροδικαστές και τώρα μπόνους ειδικές δυνάμεις , είναι τόσο ωραία

επίσης παρατηρώ μια υποψία στήριξης της αστυνομικής καταστολής όταν πρόκειται για (έλληνα εννοείται οι άλλοι απλά διεκδικούν) εθνικιστή; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#546212 Αυτό είναι ένα εύλογο επιχείρημα, μιας και ήταν μόνος (έστω με Καλάσνικοφ, αλλά μόνος).
Από την άλλη, η είδηση στην Ελλάδα παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικά από την πραγματικότητα, γιατί άγγιζε "ευαίσθητες χορδές".
Επί της ουσίας δηλαδή φαίνεται πως είχαμε έναν άρρωστο άνθρωπο (ψυχικά), που ξεκίνησε αυτός τον σαματά και ουδεμία σχέση είχε το περιστατικό με τιμωρία από την αλβανική αστυνομία για σημαίες κλπ κλπ.

Προφανώς, για να μπαίνουν στον κόπο όλοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, πουλάει καλά αυτό το παραμύθι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:
Προφανώς, για να μπαίνουν στον κόπο όλοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, πουλάει καλά αυτό το παραμύθι.

ακριβώς πάλι ο καθένας θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί από τη μεριά του

ήδη έχουν αρχίσει
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#546215 Δύο πράματα ζήτησε ο μακαρίτης σε αλβανικό έδαφος. Ελλάς ή θάνατος. Ε προφανώς Ελλάς πέρα από τα σύνορα δεν μπορούσε να πάρει, πήρε το άλλο. Είναι βέβαια λίγο αργά να αναλογιστεί τι ακριβώς σήμαινε το βαρύγδουπο που έγραφε, ας ελπίσουμε ότι κάποιος από τους υπόλοιπους ούγκανους θα το κάνει.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#546217 Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
Έχουν ξεφύγει οι ρομά στη Θήβα-Λήστεψαν οδηγό στο δρόμο, πετούσαν πέτρες και πυροβολούσαν
Εικόνα
http://permisospress.blogspot.com/2018/ ... t_552.html
Μου πέταξαν και μένα ένα κομμάτι λάστιχο φορτηγού αλλά κατάφερα και το απέφυγα....
Εν τω μεταξύ ήταν 4 περιπολικά και δεν ασχολήθηκαν καν :dizzy: :dizzy:
Σαν να μη έγινε τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
QsisVTS έγραψε:ζακ mode

εφόσον τον εξουδετέρωσαν ελεύθεροι σκοπευτές με βολές ακριβείας και όχι πάνω σε κάποιο πιστολίδι western, θα μπορούσαν να του ρίξουν σε όχι θανατηφόρο σημείο και απλά να τον ακινητοποιήσουν όχι να τον σκοτώσουν :roll:

Καλά, δεν είναι και CoD η πραγματικότητα να σημαδέψεις πόδι και να βρεις πόδι, κορμό θα σημαδέψει ο ελεύθερος σκοπευτής και ότι βρει η σφαίρα βρήκε, με πιο μεγάλη πιθανότητα για θανατηφόρα βολή παρά για ακινητοποίησης. Ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από την (περιορισμένη ομολογουμένως) εμπειρία που είχα στο στρατό με όπλα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#546219 Αυτά τα σκουπίδια γιατί είναι διαρκώς στο απυρόβλητο δε θα το καταλάβω ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#546221 ειναι ξεκαθαρο αφου ακομη και οι απο εκει ελληνες το ειπαν πως σηκωσε οπλο..

οτι και να εγινε ΠΡΙΝ το να σηκωσεις οπλο σε αστυνομικους ειναι τουλαχιστον ηλιθιο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Αυτά τα σκουπίδια γιατί είναι διαρκώς στο απυρόβλητο δε θα το καταλάβω ποτέ.

Ποια;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#546225 Έλα ντε...Ειλικρινά απορώ πλέον με τη στάση της αστυνομίας...Εμείς μαλάκες είμαστε δηλαδή?Ήμουν έτοιμος να πάω στη Θήβα και να τους κάνω έγγραφη αναφορά.
Την επόμενη φορά που θα με σταματήσει αστυνομικός για έλεγχο ή οτιδήποτε άλλο ειλικρινά θα τον ρωτήσω αν θα με σταμάταγε αν ήμουν γύφτος ?
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
stavrosg έγραψε:Καλά, δεν είναι και CoD η πραγματικότητα να σημαδέψεις πόδι και να βρεις πόδι, κορμό θα σημαδέψει ο ελεύθερος σκοπευτής και ότι βρει η σφαίρα βρήκε, με πιο μεγάλη πιθανότητα για θανατηφόρα βολή παρά για ακινητοποίησης. Ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από την (περιορισμένη ομολογουμένως) εμπειρία που είχα στο στρατό με όπλα.

αυτό θα το έλεγες για το στήθος το headshot είναι headshot

επίσης όταν είσαι σκοπευτής και δεν παίζει άλλος σκοπευτής λογικά είναι πιο πιθανό να σημαδέψεις με "την ησυχία σου" αφού δεν απειλείσαι άμεσα