- 01 Αύγ 2019, 00:46
Είναι πολύ νωρίς ακόμα ρε συ.
Καταρχάς θα είναι πολύ κρίσιμα τα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς που τα εντός θα γίνουν και χωρίς κόσμο. Και για τη ψυχολογία της ομάδας αλλά και για τον προπονητή.
Η διοίκηση νομίζω αύξησε το μπάτζετ εφετο, ενισχύθηκε η ομάδα σε θέσεις που πονούσε. Αν δεν κάνω λάθος και αν δε μου διαφεύγει κανενας έφυγαν Μπακασετας, Γκαλο, Πονσε, Λαμπροπουλος και πήρα Σιμαο, Ζεραλδες για το κέντρο, Βρανιες κεντρικό αμυντικό, Πάουλινιο δεξί μπακ, Βέρντε εξτρεμ, Ολιβειρα φορ. Μιλάμε για εντεκαδατους. Ξέχωρα κάτι Ντελετιτς, Σαμπανατζοβιτς κλπ.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει λοιπόν πόσοι από αυτούς θα σε βοηθήσουν, οι τραυματισμοί (ήδη ο Τσιγκρι έγινε αλλαγή σήμερα), σε τι κατάσταση θα είναι παλιοι παίκτες που περιμένεις από αυτούς πχ ο Μανταλος όπως τον έχω δει από τα λίγα ματς φέτος πιστεύω θα είναι ανεβασμένος, ο Σιμοες, ο Λοπεζ που επανέρχεται από δύσκολο τραυματισμό, ο Γαλανόπουλος και κυρίως ο τρελό Μαρκος.
Το σύστημα που προσπαθει να παίξει πάντως είναι σύγχρονο και φαίνεται να επιμένει πολύ σε κάποια πραγματάκια που πιστεύω είναι σωστά. Για να το παίξεις όμως χρειάζεσαι ομοιογένεια, φυσική κατάσταση και βοήθειες από τον πάγκο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι εύκολο. Ακόμα προσπαθούν να το αφομοιωσουν και γι'αυτο έκαναν και μερικά παιδαριωδη λάθη όταν πιεστηκαν.
Σε δυο φιλικά που την είδα από την τηλεόραση μου άρεσε, σήμερα που την είδα από κοντά όχι.
Ζούμε εξεγερμένοι, ΟΧΙ σα ρουφιάνοι και προσκυνημένοι...
R21