Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
diplomat έγραψε:Εννοείται ότι ήταν γνωστός στου χουριού. :s_yes

Το ζουμί όμως είναι στα λιγότερο εθιστικά καπνά και στους λιγότερους καπνιστές. :s_roses

Κανετε συνεχεια τους εξυπνους.
Αμφιβαλλεις οτι οι καπνοβιομηχανιες θελουν να κανουν τα καπνα τους περισσοτερο εθιστικα;
Ή νομιζεις τους ενδιαφερει η υγεια σου;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#610637 Καθόλου...

Το θέμα είναι οτι κάποιους δεν σας ενδιαφέρει η υγεία σας και η υγεία των γύρω σας... Κάποιους!!!
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:
italakias έγραψε:Μαστορα το 55 κανεις δεν ασχολουνταν με μια ανυπαρκτη για την εποχη ασθενεια.

Δεν ήταν καθόλου ανύπαρκτη ιταλάκια μου.

Απλώς είχε άλλο όνομα: η κακή η ώρα, τον πήρε ο θεούλης, έσβησε το καντήλι του, etc.

Ο ιταλάκιας μπερδεύει την ανυπαρξία διάγνωσης με την ανυπαρξία της πάθησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύει κάποια πράγματα, ούτε η πρώτη που αρνείται να ξεμπερδευτεί...

italakias έγραψε:Ή νομιζεις τους ενδιαφερει η υγεια σου;

Εδώ εσένα δεν ενδιαφέρει η δική σου υγεία. Η καπνοβιομηχανία θα ενδιαφερθεί;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P

:)
Άβαταρ μέλους
By soprano
italakias έγραψε:Μαστορα το 55 κανεις δεν ασχολουνταν με μια ανυπαρκτη για την εποχη ασθενεια.
Και επειδη βλεπω το σχολιο σου ειναι λιγο εξυπνατζιδικο,θα σου πω οτι ολοι ειμαστε υποψηφιοι καρκινοπαθεις ειτε λογω καπνισματος,ειτε διατροφης και μολυσμενης ατμοσφαιρας και ποιος ξερει τι αλλο.
Οποτε καλο ειναι να μην κοροιδευουμε γιατι η μοιρα ειναι κοινη για ολους μας.
Ακριβώς...τα πάντα μολυσμένα είναι.τι να λέμε τώρα.
Από τροφές μέχρι το οτιδήποτε πλέον.
Ασε πού πολλά τρόφιμα πλέον είναι μεταλλαγμένα.
Δυστυχώς ήμαστε οτι χειρότερό πάνω στον πλανήτη...
Καταφέραμε να καταστρέφουμε μέχρι κι εμάς.
Οσο για το κάπνισμα;καπνιστής κι εγώ...και για το θέμα της απαγόρευσης καπνίσματος;
αν δεν έχουν ειδικούς χώρους για καπνιστές,μία χαρά είμαι και στο σπιτάκι μου...φαγητό,ταινίες,χαλάρωσή...δε θα σκάσω κιόλας,επιλογές υπάρχουν.

.
Άβαταρ μέλους
By Lap
#611264 Εγω παλι χθες βγηκα με φιλαρακι και ντερλικωσαμε ....σαν βοδια. :innocent:

Ηθελε να καπνισει ..βγηκε εξω ενα πενταλεπτο, εγω κοιταζα το forum εδω και λιγο κατι αστεια sites, ηρθε (τον περιμενα δεν εφαγα όλες τις
πατατες .....τζεντλμαν)...και συνεχισαμε το ντερλικωμα....σαν βοδια :innocent: :innocent:

Φοβερα δυσκολο ετσι;;;;
Άβαταρ μέλους
By italakias
elteo έγραψε:Οπότε ας καπνίσουμε. Ένας λιγότερος.

Δεν διαβασες το αρχικο μου ποστ.
Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις.
Δεν θα κατσω να γραψω σεντονι ,γιατι θα σου παρει μια ωρα ,μονο η αναγνωση.
Με δυο κουβεντες.
Οπως σε πολλα θεματα στην ζωη ,ετσι και στον αντικαπνιστικο νομο οι υπερασπιστες του αντιδρουν ετσι λογω της μιζεριας τους και των φοβιων τους.
Στην πραγματικοτητα μας ζηλευετε εμας τους καπνιστες και θελετε να μας αφαιρεθει αυτη η απολαυση επειδη δεν ανεχεστε να περνανε καποιοι καλυτερα απο εσας. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Lap έγραψε:
Φοβερα δυσκολο ετσι;;;;

Συγκλονιστικό

Εικόνα

:lol: :lol:

Ειλικρινά ξαφνιάζομαι με το πως τόσοι άνθρωποι δεν σκέφτονται κάτι τόσο απλό, όσο το να μην πετάνε τον καρκίνο τους στα μούτρα μας... και προσπαθούν να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους και στους άλλους τη λανθασμένη επιλογή τους να βάζουν καρκίνο κάθε τρεις και λίγο στα πνευμόνια τους...
Άβαταρ μέλους
By elteo
italakias έγραψε:
elteo έγραψε:Οπότε ας καπνίσουμε. Ένας λιγότερος.

Δεν διαβασες το αρχικο μου ποστ.
Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις.
Δεν θα κατσω να γραψω σεντονι ,γιατι θα σου παρει μια ωρα ,μονο η αναγνωση.
Με δυο κουβεντες.
Οπως σε πολλα θεματα στην ζωη ,ετσι και στον αντικαπνιστικο νομο οι υπερασπιστες του αντιδρουν ετσι λογω της μιζεριας τους και των φοβιων τους.
Στην πραγματικοτητα μας ζηλευετε εμας τους καπνιστες και θελετε να μας αφαιρεθει αυτη η απολαυση επειδη δεν ανεχεστε να περνανε καποιοι καλυτερα απο εσας. :svivhaha:

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#611278 Χθες πήγα με έναν φίλο που είχαμε καιρό να τα πούμε, για ποτάρες.
Αράξαμε σε ένα τραπεζάκι πήραμε τα ποτάκια μας, όλα καλά.
Ποτό = τσιγάρο εννοείται, αδιαμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο για κάθε καπνιστή εις τους αιώνες των αιώνων. :iconcool:
Ε μετά τις πρώτες 2 γουλιές και ένα 10λεπτο περίπου λέει ο φίλος, βγαίνω λίγο έξω για τσιγάρο. ΟΚ λέω, πήγαινε να πάρω σειρά εγώ.
Έρχεται μετά από 7 λεπτά, στο μεταξύ εγώ είχα μπαφιάσει. Λέω σειρά μου τώρα. Βγαίνω και εγώ, κάνω το τσιγάρο μου και μπαίνω.
Τα λέμε κανα τέταρτο πάλι, εντωμεταξύ είχε περάσει 25 λεπτο σχεδόν από τότε που ΓΥΡΙΣΕ ο φίλος από το τσιγάρο του. Σε μισή ώρα ήμασταν 15 λεπτά μαζί και 15 χώρια. :lol:
Λέει πάω έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Πω ρε |λογοκρισία| του λέω δε γίνεται δουλειά έτσι, πάμε να κάνουμε μαζί. Ψάχνουμε εκεί τη σερβιτόρα τη φωνάζουμε να της πούμε ότι πάμε για τσιγάρο, μη νομίσει ότι φύγαμε και μας ψάχνει και πάει να μαζέψει τα ποτήρια μας. Κάνουμε το τσιγάρο μας ξανά μέσα.
Μετά από κανα τέταρτο το ίδιο. Ψάχνουμε την σερβιτόρα να ενημερώσουμε. Γεμίζουμε τις τσέπες με τσιγάρα κινητα αναπτήρες αρχίδια μύδια πάλι εξω.
Μαύρη ταλαιπώρια.
Λέμε "δεν παίρνουμε ένα μπουκάλι να πάμε σπίτι να το πιούμε με την άνεση μας;". Πάμε λέει.
Με τα πολλά τα ήπιαμε σπίτι, τα είπαμε σαν άνθρωποι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :s_drinks
Ζημιά μόνο για τον μαγαζάτορα που έχασε 50 ευρώ το λιγότερο τζίρο από 2 άτομα. :s_bye
Όλα καλά. :s_howdy

ΥΓ για ευαισθητούληδες: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.