https://www.netcarshow.com/mitsubishi/2 ... _mr/#pic-1
Μου αρέσει αυτό. Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Αξεπέραστο

Corto Maltese έγραψε:Γιώργη με όλη μου την αγάπη: Ο Γκεάκος μπορεί να είναι η ψυχή του πάρτι, ο καλύτερος φίλος, γαμάτος κλπ κλπ κλπ. Εδώ μέσα έβγαζε τόση σκατοψυχιά που θα μπορούσε να κάνει τη Σαχάρα γόνιμη όπως έλεγε και στο Goodmorning Vietnam. Όχι ότι συμφωνώ που λείπει, αλλά κάπου να σκεφτόμαστε κιόλας.
Corto Maltese έγραψε:Μπορείς να περιγράψεις αντικειμενικά όσο γίνεται αυτή τη συμπεριφορά σε οποιονδήποτε μοντ ή άντμιν άλλου φόρουμ/ομάδας και να δούμε τι θα σου πει.
) είναι η έμμεση ή άμεση αναφορά στα προσωπικά στοιχεία κάποιου. Giuseppe Busso έγραψε:Μου άρεσαν οι μπιρίτσες που ήπια με τον Γκεάκο ή George Prix, πείτε τον όπως θέλετε.
EDDIE_147 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:
Ο Μαλτεζος που θέλει να στείλει το video στο var αλλου φορουμ να του πουν αν είναι οφσάιντ θεωρεί ότι πληρώνομαι για να κουρδιζω 3-4 βαμμένους Χούλιγκαν στο πετρολχεζ φόρουμζ --> στο φόρουμζ που έφυγε ο 3ος και έμειναν 2 και ο κούκος.
![]()
George_Prix έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Μου άρεσαν οι μπιρίτσες που ήπια με τον Γκεάκο ή George Prix, πείτε τον όπως θέλετε.
Γαματα περασαμε παικταρα μου![]()
Φαντασου να ειχαμε μαζι και το Γκεακο πως θα περνουσαμε![]()
Giuseppe Busso έγραψε:
Τη Ζ4 την έχεις ακόμη;
GTS έγραψε:Σε ποια θεματα εβγαζε σκατοψυχια;
George_Prix έγραψε:Οταν στην πεφτουν 100 νοματαιοι σε καθε σου ποστακι, οταν αυτο γινεται ακομα κι οταν λες κατι σωστο, δεν αντιδρας καλα. Προσπαθεις κι εσυ να τους τη σπασεις με οποιο τροπο μπορεις. Εχω βρεθει στη θεση του Γκεο εδω μεσα, απλα γιατι σε καποιους δεν αρεσε η αποψη μου. Κι εχω παιξει (σε μικροτερο βαθμο) το ιδιο παιχνιδακι με το Γκεο (να βριζω το Λουη για να πικαρω τις Λουιτσες ή να βριζω τη Φερραρι για να την πω στους Φερραρικους) ετσι για σπασιμο.
George_Prix έγραψε: Εχω την αισθηση οτι σε παρομοια φαση ειναι και ο Εντυ. Με τον οποιο προφανως και διαφωνω οριζοντια, καθετα, σε υψος, σε μηκος, σε βαθος και σε πλατος στα πολιτικα. Αλλα μερικοι του τα κανουνε ΤΟΣΟ τσουρεκια ΠΑΝΤΑ (ενω εχει δικιο σε ορισμενα πραγματα), που ισως ξεχειλωνει κι ο ιδιος ελαφρως την αποψη του για να τους τα τσουρεκιασει οσο περισσοτερο μπορει απο τη μερια του.
Red Garland έγραψε:Ξεκίνησε από ρομαντικό ακάουντ και κατέληξε σε κομματικό(δεξιό+ακροδεξιό)
), αυτο ησαντο ρομαντική ή ακροδεξιά φάση;
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]