Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#895555 Εικόνα

https://www.netcarshow.com/mitsubishi/2 ... _mr/#pic-1

Μου αρέσει αυτό. Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Αξεπέραστο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895629 Γιώργη με όλη μου την αγάπη: Ο Γκεάκος μπορεί να είναι η ψυχή του πάρτι, ο καλύτερος φίλος, γαμάτος κλπ κλπ κλπ. Εδώ μέσα έβγαζε τόση σκατοψυχιά που θα μπορούσε να κάνει τη Σαχάρα γόνιμη όπως έλεγε και στο Goodmorning Vietnam. Όχι ότι συμφωνώ που λείπει, αλλά κάπου να σκεφτόμαστε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Γιώργη με όλη μου την αγάπη: Ο Γκεάκος μπορεί να είναι η ψυχή του πάρτι, ο καλύτερος φίλος, γαμάτος κλπ κλπ κλπ. Εδώ μέσα έβγαζε τόση σκατοψυχιά που θα μπορούσε να κάνει τη Σαχάρα γόνιμη όπως έλεγε και στο Goodmorning Vietnam. Όχι ότι συμφωνώ που λείπει, αλλά κάπου να σκεφτόμαστε κιόλας.

Φιλε στο ειπα κι απο κοντα...

Οταν στην πεφτουν 100 νοματαιοι σε καθε σου ποστακι, οταν αυτο γινεται ακομα κι οταν λες κατι σωστο, δεν αντιδρας καλα. Προσπαθεις κι εσυ να τους τη σπασεις με οποιο τροπο μπορεις. Εχω βρεθει στη θεση του Γκεο εδω μεσα, απλα γιατι σε καποιους δεν αρεσε η αποψη μου. Κι εχω παιξει (σε μικροτερο βαθμο) το ιδιο παιχνιδακι με το Γκεο (να βριζω το Λουη για να πικαρω τις Λουιτσες ή να βριζω τη Φερραρι για να την πω στους Φερραρικους) ετσι για σπασιμο.

Εγω ειχα δωσει μαλιστα και συμβουλη στο Γκεο να σκυλοβριζει μερικους αντι να πεταει συνεχεια τρολλιες, αλλα ο καθενας αντιδραει διαφορετικα και ο ιδιος προτιμουσε τις τρολλιες (προφανως το εκανε εσκεμμενα κι οχι γιατι ειναι σκατοψυχος).

Εχω την αισθηση οτι σε παρομοια φαση ειναι και ο Εντυ. Με τον οποιο προφανως και διαφωνω οριζοντια, καθετα, σε υψος, σε μηκος, σε βαθος και σε πλατος στα πολιτικα. Αλλα μερικοι του τα κανουνε ΤΟΣΟ τσουρεκια ΠΑΝΤΑ (ενω εχει δικιο σε ορισμενα πραγματα), που ισως ξεχειλωνει κι ο ιδιος ελαφρως την αποψη του για να τους τα τσουρεκιασει οσο περισσοτερο μπορει απο τη μερια του.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895648 Δε συμφωνώ στα περισσότερα, αλλά ΟΚ. Ειδικά για τον Έντι που είναι textbook τρολ, flooding και flame bait. Μπορείς να περιγράψεις αντικειμενικά όσο γίνεται αυτή τη συμπεριφορά σε οποιονδήποτε μοντ ή άντμιν άλλου φόρουμ/ομάδας και να δούμε τι θα σου πει. Είναι τόσο ξεκάθαρη η συμπεριφορά που δε χρειάζεται καν ερμηνεία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:Μπορείς να περιγράψεις αντικειμενικά όσο γίνεται αυτή τη συμπεριφορά σε οποιονδήποτε μοντ ή άντμιν άλλου φόρουμ/ομάδας και να δούμε τι θα σου πει.

Όπως ειπε ο φιλόσοφος του 20ου αιώνα --> 'Μη μας το κάνεις αυτο Γαργαρετ'

Δυστυχώς το φορουμζ επηρεάστηκε πολύ απο το πολιτικό κομμάτι.
Μετά τη μετωπική με την πραγματικότητα (15-16), κάποιοι δεν το πήραν τόσο ψύχραιμα γι αυτό και είχαμε πάσης φύσεως υστερίες οι οποίες κορυφώθηκαν το 19.

Όποιος θεωρούσε σρζ και τα λιμά του γτπ ήταν αυτόματα εγκάθετος πραχτορας mitsotakeiku.

Ο Μαλτεζος που θέλει να στείλει το video στο var αλλου φορουμ να του πουν αν είναι οφσάιντ θεωρεί ότι πληρώνομαι για να κουρδιζω 3-4 βαμμένους Χούλιγκαν στο πετρολχεζ φόρουμζ --> στο φόρουμζ που έφυγε ο 3ος και έμειναν 2 και ο κούκος.
:s_sarcastic

Και αυτο είναι υποτίθεται μόνιμος σοβαρός αντίλογος.

Επίσης μια άλλη ωραία τάση που βλέπω να επανέρχεται (Νίκο... Νικολάκη... κλπ :yahoo: ) είναι η έμμεση ή άμεση αναφορά στα προσωπικά στοιχεία κάποιου.
Φαντάζομαι και αυτο Μαλτεζε στο άλλο φόρουμζ που θα ρωτήσεις θα το έχουν best practice.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Μου άρεσαν οι μπιρίτσες που ήπια με τον Γκεάκο ή George Prix, πείτε τον όπως θέλετε.

Γαματα περασαμε παικταρα μου :s_howdy

Φαντασου να ειχαμε μαζι και το Γκεακο πως θα περνουσαμε :shifty:

Ντιμη δεν ξερω ποτε θα ειναι η επομενη μου καθοδος αλλα δε μου τη γλυτωνεις με τιποτα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
Ο Μαλτεζος που θέλει να στείλει το video στο var αλλου φορουμ να του πουν αν είναι οφσάιντ θεωρεί ότι πληρώνομαι για να κουρδιζω 3-4 βαμμένους Χούλιγκαν στο πετρολχεζ φόρουμζ --> στο φόρουμζ που έφυγε ο 3ος και έμειναν 2 και ο κούκος.
:s_sarcastic

Έντι, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με πεη-ρολ και συγκεκριμένα νδ. :iconcool:

Τη Ζ4 την έχεις ακόμη;

George_Prix έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Μου άρεσαν οι μπιρίτσες που ήπια με τον Γκεάκο ή George Prix, πείτε τον όπως θέλετε.

Γαματα περασαμε παικταρα μου :s_howdy

Φαντασου να ειχαμε μαζι και το Γκεακο πως θα περνουσαμε :shifty:

Ντιμη δεν ξερω ποτε θα ειναι η επομενη μου καθοδος αλλα δε μου τη γλυτωνεις με τιποτα :lipsealed:

:s_cool :s_cool :s_cool :s_cool
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Giuseppe Busso έγραψε:
Τη Ζ4 την έχεις ακόμη;

Όχι :(
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
GTS έγραψε:Σε ποια θεματα εβγαζε σκατοψυχια;

Τέμπη από τα πιο γνωστά.

George_Prix έγραψε:Οταν στην πεφτουν 100 νοματαιοι σε καθε σου ποστακι, οταν αυτο γινεται ακομα κι οταν λες κατι σωστο, δεν αντιδρας καλα. Προσπαθεις κι εσυ να τους τη σπασεις με οποιο τροπο μπορεις. Εχω βρεθει στη θεση του Γκεο εδω μεσα, απλα γιατι σε καποιους δεν αρεσε η αποψη μου. Κι εχω παιξει (σε μικροτερο βαθμο) το ιδιο παιχνιδακι με το Γκεο (να βριζω το Λουη για να πικαρω τις Λουιτσες ή να βριζω τη Φερραρι για να την πω στους Φερραρικους) ετσι για σπασιμο.

Ειδικά στον Αντίλογο η πραγματικότητα ειναι εντελώς αντίθετη από αυτό που λες.
Ξεκίνησε από ρομαντικό ακάουντ και κατέληξε σε κομματικό(δεξιό+ακροδεξιό) εν μια νυχτί καταναλώνοντας με μεγάλη ταχύτητα την αγάπη που του ειχαν δείξει εδω μέσα ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησαν να του κάνουν τα στραβά μάτια.

Προσωπικά, δεν έχω υπόψιν μου να έκανε κάτι που δικαιολογεί το μόνιμο μπαν, οπότε δεν μου άρεσε αυτό. Συγκριτικά δε με τη διαχρονική κακή συμπεριφορά κάποιων ο Γκεάκος θα έπρεπε να είχε σκοτώσει άνθρωπο για να μπαναριστεί με τον τρόπο αυτό. Μη λέμε όμως και ότι του φέρονταν άσχημα οι άλλοι.

Καθώς δεν είναι εδω δεν είναι σωστό να συνεχίσω αλλά αν διαφωνείς φέρε τις περιπτώσεις που απάντησαν έτσι όπως νομίζει ότι του απάντησαν να σου δείξω πως δεν είναι έτσι. Αλλά φουλ περιπτώσεις end-to-end, όχι σε εκείνο το υποσημείο ενώ έχει πικάρει το μισό φορουμ στις προηγούμενες σελίδες.

George_Prix έγραψε: Εχω την αισθηση οτι σε παρομοια φαση ειναι και ο Εντυ. Με τον οποιο προφανως και διαφωνω οριζοντια, καθετα, σε υψος, σε μηκος, σε βαθος και σε πλατος στα πολιτικα. Αλλα μερικοι του τα κανουνε ΤΟΣΟ τσουρεκια ΠΑΝΤΑ (ενω εχει δικιο σε ορισμενα πραγματα), που ισως ξεχειλωνει κι ο ιδιος ελαφρως την αποψη του για να τους τα τσουρεκιασει οσο περισσοτερο μπορει απο τη μερια του.

Ναι, οι άλλοι του τα κάνουν τσουρέκια, δεν το συζητώ και να προσθέσω ότι ποτέ δεν προκαλεί πρώτος και αν λέμε τώρα το κάνει θα είναι στο ίδιο επίπεδο και σεβόμενος το συνομιλητή του.
Κει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι η φάση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Ξεκίνησε από ρομαντικό ακάουντ και κατέληξε σε κομματικό(δεξιό+ακροδεξιό)

Γκαρλαντ όταν ο ανώνυμος ήταν επώνυμος και έβγαζε ποστ απο social media αλλου χρήστη (με τα προσωπικά του στοιχεία) + αναφορά στη δουλειά του επειδή σχολίασε σε ένα θεμα (συγκεκριμένα ειχε πει οτι μπήκε εδώ στους 3 και ο κούκος για να πουλησει :s_hang ), αυτο ησαντο ρομαντική ή ακροδεξιά φάση;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#895839 Το ότι άρχισε αλλιώς είναι γεγονός. Το ότι είχε κερδίσει τη συμπάθεια και την αγάπη πολλών εδώ μέσα, γεγονός. Το ότι εν μια νυκτί έφερνε δεξιά και ακροδεξιά σαβούρα είναι επίσης γεγονός. Αν δεν το θυμόσαστε ορισμένοι ρωτήστε τον όταν θα τα πειτε σε κανένα καφεδάκι, του το έχω επισημάνει Πολάκ(η)ς.

Συγγνώμη, δε θα κατσω να την πω σε άλλον που λείπει ή μέσω proxy αυτόκλητου δικηγόρου. Αν καίγεται κανείς ας πάρει την άδειά του και θα του λύσω όλες τις απορίες, πολύ-μα-πολύ-ευχαρίστως. Συν τοις άλλοις αυτό που έγραψα του το έχω επισημάνει φάτσα φόρα πάνω από μία φορά, δεν είδα κανέναν να ψελλίζει την παραμικρή διαφωνία. Τώρα που τον έδιωξαν το θυμήθηκες εσύ;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#895840 Μου αρέσει (πρός το παρόν) που είμαι και πάλι εδώ, μετά από κάπου 3 χρόνια "απόσυρσης".
Δεν ξέρω πόσο σύντομα και πάλι ... δεν θα μου αρέσει. :oops:
:)