Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#522607 Σύμφωνοι, αλλά ξέρεις όλες οι κατσαρόλες κτλ γράφουνε στον πάτο καθαρά ότι είναι κατάλληλες για επαγωγικες εστίες και περίμενα αντίστοιχη στάμπα.
Οκ, προχωράμε έτσι
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#556138 Σιγά σιγά προωθούν την κατάργηση του διαφανούς ποτηριού πλαστικού για λόγους οικολογίας, my arse.

Και προωθούν τα χάρτινα.

Τα οποία μόνο σε εμένα "μυρίζουν" μετά από 2-3 λεπτά που θα μπει ο καφές. Σα να περνά η χαρτίλα μέσα στη γεύση του καφέ..
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#556140 Και σε μένα... και σκέφτομαι την περίπτωση να πηγαίνω με το ποτήρι μου.

Τα 4all εδω και μια εβδομάδα μονο με χάρτινα είναι πλέον.

Εγώ έχω και ένα τραγελαφικο κουσούρι. Σε στιγμές αμηχανίας ή εκνευρισμου όταν κρατώ χάρτινο η από αφρολεξ ποτήρι το ξυνω στον πάτο του. Το αποτέλεσμα.... αυτονόητο!
Τελευταία επεξεργασία από cosneo και 16 Δεκ 2018, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#556141 Καλοκαίρι το κάνω κ γω. Σε μεταλλικό ανοιχτόυ τυπου "θερμός" που κρατάει παγάκια ως κ 4-5 ώρες
Τώρα όμως που έχει κρύο... Στο δικό μας 4all μια απο τα ίδια, κανα 2-3 φορές ζηταω στο ποτήρι του xl.

Στο καφέ στα Μουδανιά που παίρνω είχε έκπτωση 0.20€ αν φέρεις ποτήρι σου. Σωστός :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#556145 Σταμάτησαν τα φελιζόλ. Τώρα θα κόψουν και τα πλαστικά. Το πρώτο για λόγους υγείας, το δεύτερο για το περιβάλλον....
Δεν μπαίνω καν στη σκέψη του αυτουνού με το εργοστάσιο πλαστικών, θα το γυρίσει σε χαρτάδικο.
Τόσα χάρτινα ποτήρια, θα γίνουν από αέρα;

Σε συζήτηση με προμηθευτή, τα επαναχρησιμοποιούμενα, θα είναι το επόμενο βήμα.... Δηλαδή καφές πακέτο... με το ποτήρι σου. Θα δωθούν για προώθηση και κάποια δωρεάν, και όλα καλά....
Όπως και με την πλαστική σακούλα.... Δεν πιστεύω να αγοράζετε σακούλες πλαστικές; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#556149 Πόσα θα έχεις; Θα πάρεις 2-3 στην αρχή, και μετά μόνο αν θα σπάσει.

Τα μπιτσόμπαρα θα φάνε ένα σχετικό λούκι, γιατί το γυαλί απαγορεύεται από το νόμο στον αιγιαλό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
JimClark έγραψε:Τα οποία μόνο σε εμένα "μυρίζουν" μετά από 2-3 λεπτά που θα μπει ο καφές. Σα να περνά η χαρτίλα μέσα στη γεύση του καφέ..

ακομα και στον κρυο καφε μου μυριζουν τα χαρτινα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#556151 Τα οποια χάρτινα δεν ειναι ιδιαίτερα εύκολα στο θέμα ανακύκλωση αφου δεν ειναι σκέτο χαρτί.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
dimviii έγραψε:
JimClark έγραψε:Τα οποία μόνο σε εμένα "μυρίζουν" μετά από 2-3 λεπτά που θα μπει ο καφές. Σα να περνά η χαρτίλα μέσα στη γεύση του καφέ..

ακομα και στον κρυο καφε μου μυριζουν τα χαρτινα.

Ναι ξέχασα... Πάντα κρύο καφέ αναφέρομαι .. Στο ζεστό θα είναι ακομη χειρότερο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#556170 Γιατί αυτά τα χάρτινα είναι ανακυκλώσιμα; το πετάς δηλαδή βρώμικο όπως είναι στον κάδο ανακύκλωσης;