Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
Scotch έγραψε:@ Anonymous Founder: Σ' ευχαριστώ πολύ!

Εχε πάντως υπόψη σου ότι, όπως και με τη βιντεοσκόπηση, η καταγραφή κλήσεων πρέπει να συνοδεύεται από σχετική προειδοποίηση - ενημέρωση για να είναι νόμιμες (στην Ελλάδα τουλάχιστον).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#288435 Η κάρτα καυσαερίων εκδίδεται εφόσον έχει περάσει ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο, δηλαδή μετά τα 4 πρώτα χρόνια από την 1η άδεια κυκλοφορίας, ή κάθε χρόνο ανεξαρτήτως ΚΤΕΟ;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#288437 Ευχαριστώ nass. Υποθέτω πρέπει να έχεις πάρει και άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως συμβαίνει και με τις κάμερες.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
xenos έγραψε:
JBT έγραψε:ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ :help: :help: :help: :help:

ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tomato: :tomato: :tomato:

Το Ψιτροέν έχει ακόμα γερμανικές και εννοείται θα πάρει ελληνικές, αλλά μέχρι τότε δεν επιτρέπεται να το οδηγάει η γυναίκα;;;;; :vava:

Πρέπει να αλλάξεις γυναίκα και αυτοκίνητο. :protest:

(payback :shifty: )

Άντε το 1ο το δέχομαι, το 2ο γιατί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Scotch έγραψε:Ευχαριστώ nass. Υποθέτω πρέπει να έχεις πάρει και άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως συμβαίνει και με τις κάμερες.

Νομίζω δεν είναι άδεια αλλά απλή δήλωση τήρησης αρχείου καταγραφών. Αλλά ναι, έχει και κάποια γραφειοκρατία.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#288537 Ti C3 λέτε ρε;; :dizzy:

Τελικά ξέρει κάποιος να πει;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#288544 Σε αντίστοιχη περίπτωση (πατέρας-γιος) ο πατέρας δε μπορούσε να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες του γιού του σαν κάτοικος Ελλάδας. Κάνε μια ερώτηση στο τμήμα συγκοινωνιών να σιγουρευτείς.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#288546 Μιλάμε για δημόσιο υπάλληλο που έχει γραμμένο το αμάξι στο όνομα του.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#289296 για να το οδηγήσει πρέπει να είναι συγγενής πρώτου βαθμού κ να είναι κάτοικος εξωτερικού.

η γυναίκα σου όντως πληρεί την πρώτη προϋπόθεση, αλλά εφόσον λες ότι είναι δημόσιος υπάλληλος είναι κάτοικος Ελλάδας κ όχι εξωτερικού, επόμενως δεν πληρεί την δεύτερη. Εξαίρεση: εκπαιδευτικός ή αποσπασμένη δημοσίου που δουλεύει στο εξωτερικό, επομένως είναι δημόσιος υπάλληλος Ελλάδας αλλά κάτοικος εξωτερικού λόγω απόσπασης.

ερώτηση: τί εμπειρία έχετε με τις βαλίτσες νέου τύπου, που είναι μαλακό πλαστικό, πχ σαν κ την παρακάτω?

https://www.amazon.de/TITAN-Koffer-Shar ... ZTSQ2BRZBZ

θέλω να πάρω τέτοιες, αλλά φοβάμαι μήπως με το ξεφόρτωμα που κάνουν στα αεροδρόμια σπάσει ή στραβώσει ή τέλος πάντων την πάρω στο χέρι... (αλήθεια, αν γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει αποζημίωση από αεροπορική εταιρία?). Πλεονεκτούν σε σχέση με τις delsey που έχω εδώ κ 7 χρόνια στα 4 ροδάκια και στο αδιάβροχο της υπόθεσης.

τις συγκεκριμένες τις βρίσκω περίπου μισή τιμή από την αναγραφόμενη λόγω προσφοράς. δλδ 65€ για καμπίνας, 80€ για Μ και 90 για L μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#289344 Ναι σπανε πιο εύκολα.
Ναι στις αντικαθιστούν.

Μου είχαν δώσει μια τέτοιου τύπου πριν 4 χρόνια περίπου.
Είμαι στην 3η αντικατάσταση :lol: Μπορείς να το βλέπεις από τη θετική πλευρά, έχεις διαρκώς καινούρια βαλίτσα :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#289356 Εφόσον είναι με φερμουάρ αδιάβροχες δεν είναι (αν και υπάρχουν και μερικές με διπλό φερμουάρ κλπ που αντέχουν). Οι αδιάβροχες είναι αυτές οι παλιές σκληρές με 2 μισά που έχουν λαστιχένια τσιμούχα.
Ναι αποκτούν πολλές γκρατζουνιές και ναι μπορεί ακόμα και να σπάσουν στο φόρτωμα ξεφόρτωμα. Εμένα μου έσπασε μια στο πρώτο της ταξίδι. Δίπλα στο σημείο που πιάνει το πτυσσόμενο χερούλι όπου είχε γωνία και ήταν άκαμπτο.
Ανάλογα με την εταιρεία που πετάς θα λάβεις και εξυπηρέτηση. Εμένα μου έδωσαν άλλη και κράτησα και την σπασμένη (που είναι πλήρως λειτουργική).
Αλλά υπάρχουν ποιότητες, μερικές μάλλον δεν γκρατζουνιούνται εύκολα, δεν σπάνε εύκολα και είναι και πιο ελαφριές. Μπορεί να είναι πιο ακριβές.
Τελικά οι κοινές μαλακές πλεονεκτούν σε αρκετά πράματα. Και μου αρέσει που δεν ανοίγουν στα 2 μισά που μετά πρέπει να κλείσεις χωρίς να σου χυθούν.
Και αυτές με τις 4 ρόδες βολεύουν μόνο στο πιο λείο πάτωμα, αυτό του αεροδρομίου δηλαδή μέχρι να τους τη δώσεις. Αξίζει κυρίως για τις μικρές που θα πάρεις μαζί σου, Αλλά πάλι χάνεις χώρο, μπορούν να σπάσουν γιατί περισσεύουν, είναι μικρές και δεν ακινητοποιούνται, δηλαδή σε τραίνο λεωφορείο στο σταμάτα ξεκίνα κάνουν βόλτες.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
rx8_drifter έγραψε:Για καμπίνας ποιος ο λόγος να πάρεις με σκληρό πλαστικό?
Απολύτως κανένας.
Απλά όταν πήρα σετ είχε μικρή (καμπίνας), μεσαία μεγάλη που η μία αποθηκεύεται μέσα στην άλλη. Σαν ρώσικη κούκλα.