Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Ποιος Βορρας; :lol:

Γιατι μιλας εξ ονοματος του; :hmmm:

Όντως γιατί μιλάς εξ ονόματος του; :lol: :innocent:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#568915 Το νου σου... με τη Λαμία παίζετε σε λίγο... (μην ξεχάσετε και τα όλε-όλε στο τέλος... αν προκριθείτε :shifty: ).
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By melos86
elteo έγραψε:
g8777 έγραψε:Ποιος Βορρας; :lol:

Γιατι μιλας εξ ονοματος του; :hmmm:

Όντως γιατί μιλάς εξ ονόματος του; :lol: :innocent:

Εικόνα

Ετσι ειναι πιο σωστο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#568945 Δεν τα φόρεσα τυχαία.
Εικόνα

:s_laughat
:s_bye

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: "Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θα έπρεπε να έχουμε πάρει ακόμα ένα πέναλτι. Η Λαμία στην μοναδική της ευκαιρία σκόραρε. Εμείς πληρώσαμε ότι για μία ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε"
:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By elteo
Geo f1 έγραψε:
Scotch έγραψε:Το νου σου... με τη Λαμία παίζετε σε λίγο... (μην ξεχάσετε και τα όλε-όλε στο τέλος... αν προκριθείτε :shifty: ).
:s_biggrin

:lipsealed: :lipsealed: :s_biggrin

Γκεακο ειδικά η Λαμία σε τσούζει twice οπότε άσε τα γελακια. :shifty:

Σκωτσεζε πάντως η ομάδα σου πανηγύριζε κάποτε με ολε-ολε την νίκη επί της Τρίγλιας στο Γ τοπικό. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
elteo έγραψε:Ρε μλκ μου πανηγυρίζουν πρώτοι οι βαζελοι. Ποιοί οι βαζελοι.....τι να πεις.

Ειμαι στη σαουνα ,μαζι με g8777 και Stefan κ καπνιζουμε την πουρακλα μας :shifty:
Καλη τσικνοπεμτη Elteo ,ωραιο ηταν το λουκανικο;;φημιζονται τα Λαμιωτικα,,, :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:
elteo έγραψε:Ρε μλκ μου πανηγυρίζουν πρώτοι οι βαζελοι. Ποιοί οι βαζελοι.....τι να πεις.

Ειμαι στη σαουνα ,μαζι με g8777 και Stefan κ καπνιζουμε την πουρακλα μας :shifty:
Καλη τσικνοπεμτη Elteo ,ωραιο ηταν το λουκανικο;;φημιζονται τα Λαμιωτικα,,, :s_rofl

Τα χεις δοκιμάσει τελευταία 2 φορές. Ξέχασες χρυσόψαρο μου; :shifty: Αλλά ξέρω, χαμηλές οι προσδοκίες της πράσινης καφετέριας. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#568961 Μα να θέλει ο άλλος ακόμα ένα δώρο-πέναλτι για να κερδίσει τη Λαμία?! Πόσο Ολυμπιακός πια;

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
melos86 έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα και η χρονια δεν τελειωσε! Εχουν και το γιουροπα λιγκ....
Τι οχι???? :s_sarcastic

Αφού έχουμε τον μπαοκ να μας διαφημίζει στο σαμπιο λιγκ....τι όχι; :s_rofl

Σκωτσεζε πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. :roll: