Θα κοιτάξω τι επιλογές έχω εδώ Σκωτία τώρα που δεν παίζουν οι κλασσικές εναλλακτικές (elite, κλπ).
< >
Scotch έγραψε:Έχουμε άποψη για τα στρώματα του ΙΚΕΑ; Το τελευταίο που πήρα από ΙΚΕΑ ήταν πριν από 16 χρόνιαΚαι από προσωπικές δοκιμές αλλά και με τα όσα είπαν οι προηγούμενο όλα δείχνουν ότι για τα στρώματα του ΙΚΕΑ ισχύει το ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Αν πάρεις το φτηνό είναι μέτριο αν πάρεις το καλό είναι καλό και μάλλον καλύτερο από άλλα παρόμοιας τιμής.και από την αρχή δε με βόλεψε τόσο. Ελπίζω να έχουν βελτιωθεί έκτοτε.
rx8_drifter έγραψε:Δεν υπάρχουν προσωρινά διαβατήρια, έχω ταυτότητα. Θα πάω σήμερα στην αστυνομία, δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα γιατί απλά ήμουν μεσοπέλαγα...
Μου έχει τύχει στην παρέα μου παλιότερα...

) και επικοινώνησα με προξενείο. Ο πρόξενος μου είπε ότι γίνεται χαμός με κλεμμένα διαβατήρια, τις προάλλες την πάτησε κι ο ίδιος
Μου λέει ότι δε θα έχω θέμα με καθυστέρηση έκδοσης καινούργιου εφόσον έχω αυτά τα αποδεικτικά, μένει να το δούμε στην πράξη. Τα έστειλα και στην ασφάλεια για να καλύψω τα έξοδα έκδοσης καινούργιου, μένει μόνο να πάω στην Ολλανδική πρεσβεία για την χαρτούρα.
gianik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:
Προς γνώση και συμμόρφωση, πλέον μόνο στο χρηματοκιβώτιο ή στη ρεσεψιόν να τα φυλάν αυτοί...
Συγνωμη αλλα εσυ τουλαχιστον που ταξιδευεις τοσο συχνα επρεπε να το εφαρμοζεις αυτο...
) οπότε προφανώς στην τοπική αστυνομία έγινε η δήλωση απώλειας
rx8_drifter έγραψε:
Θα δρομολογήσω να βγάλω και δεύτερο Ολλανδικό μου φαίνεται να το χω καβάτζα για τις βίζιτες

Scotch έγραψε:Πόσο πιθανό/δύσκολο/δαπανηρό/Orwellικό είναι μία εταιρεία να καταγράφει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προσωπικού της;
JBT έγραψε:ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Το Ψιτροέν έχει ακόμα γερμανικές και εννοείται θα πάρει ελληνικές, αλλά μέχρι τότε δεν επιτρέπεται να το οδηγάει η γυναίκα;;;;;
)
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]