Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#287434 @ JimClark: Ευχαριστώ.
Θα κοιτάξω τι επιλογές έχω εδώ Σκωτία τώρα που δεν παίζουν οι κλασσικές εναλλακτικές (elite, κλπ).

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Έχουμε άποψη για τα στρώματα του ΙΚΕΑ; Το τελευταίο που πήρα από ΙΚΕΑ ήταν πριν από 16 χρόνια :lipsealed: και από την αρχή δε με βόλεψε τόσο. Ελπίζω να έχουν βελτιωθεί έκτοτε.
Και από προσωπικές δοκιμές αλλά και με τα όσα είπαν οι προηγούμενο όλα δείχνουν ότι για τα στρώματα του ΙΚΕΑ ισχύει το ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Αν πάρεις το φτηνό είναι μέτριο αν πάρεις το καλό είναι καλό και μάλλον καλύτερο από άλλα παρόμοιας τιμής.
Τελικά βέβαια το θέμα στρώμα είναι και θέμα γούστου, τι σου ταιριάζει εσένα.
Για μένα έχω καταλήξει σε σκληρό με χωριστά ελατήρια (όσο πιο πολλά) και στρώση λατέξ.
Αν μιλάς για το νησί σιγουρέψου ότι μιλάς για τη σωστή διάσταση (οι νησιώτες διαφέρουν και σε αυτό).
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:Δεν υπάρχουν προσωρινά διαβατήρια, έχω ταυτότητα. Θα πάω σήμερα στην αστυνομία, δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα γιατί απλά ήμουν μεσοπέλαγα...

Εννοώ να σου δώσει ένα χαρτί το προξενείο για να σε καλύψει μέχρι να επιστρέψεις στη βάση σου... :s_yes Μου έχει τύχει στην παρέα μου παλιότερα...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#287815 Eυτυχώς δεν μου χρειάζεται, έχω και το ναυτικό φυλάδιο που σε τέτοιες περιπτώσεις επιτελεί χρέη αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Πήγα χτες στην Αστυνομία, εξυπηρετικότατοι (στα Ισπανικά :s_biggrin ) και επικοινώνησα με προξενείο. Ο πρόξενος μου είπε ότι γίνεται χαμός με κλεμμένα διαβατήρια, τις προάλλες την πάτησε κι ο ίδιος :s_crazy Μου λέει ότι δε θα έχω θέμα με καθυστέρηση έκδοσης καινούργιου εφόσον έχω αυτά τα αποδεικτικά, μένει να το δούμε στην πράξη. Τα έστειλα και στην ασφάλεια για να καλύψω τα έξοδα έκδοσης καινούργιου, μένει μόνο να πάω στην Ολλανδική πρεσβεία για την χαρτούρα.

Προς γνώση και συμμόρφωση, πλέον μόνο στο χρηματοκιβώτιο ή στη ρεσεψιόν να τα φυλάν αυτοί...

Θα δρομολογήσω να βγάλω και δεύτερο Ολλανδικό μου φαίνεται να το χω καβάτζα για τις βίζες
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 09 Αύγ 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#287817 [quote="rx8_drifter"

Προς γνώση και συμμόρφωση, πλέον μόνο στο χρηματοκιβώτιο ή στη ρεσεψιόν να τα φυλάν αυτοί...[/quote]

Συγνωμη αλλα εσυ τουλαχιστον που ταξιδευεις τοσο συχνα επρεπε να το εφαρμοζεις αυτο... :protest:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#287821 Tί εννοείς bib?

gianik έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:
Προς γνώση και συμμόρφωση, πλέον μόνο στο χρηματοκιβώτιο ή στη ρεσεψιόν να τα φυλάν αυτοί...

Συγνωμη αλλα εσυ τουλαχιστον που ταξιδευεις τοσο συχνα επρεπε να το εφαρμοζεις αυτο... :protest:

Είμαι απαράδεκτος, αλλά δεν το περίμενα... Τί να πω :vava:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#287822 Εγραψες οτι εισαι μεσοπελαγα και απορησα αν πηγες μετα στην Αστυνομια του κρατους που σ εκλεψαν η σε αλλη χωρα;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#287823 Ήμουν Cadiz, και φύγαμε την προηγούμενη Τρίτη για sea trials. Γυρίσαμε πάλι Cadiz την Κυριακή το βράδυ (μένω και στο ίδιο δωμάτιο :lol: ) οπότε προφανώς στην τοπική αστυνομία έγινε η δήλωση απώλειας
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:
Θα δρομολογήσω να βγάλω και δεύτερο Ολλανδικό μου φαίνεται να το χω καβάτζα για τις βίζιτες

:hmmm: :shifty: :shifty: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:Πόσο πιθανό/δύσκολο/δαπανηρό/Orwellικό είναι μία εταιρεία να καταγράφει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προσωπικού της;

Τώρα το είδα και απαντώ.
Αν μιλάμε για τηλεφωνικό κέντρο ΙΡ, είναι πανεύκολο και αναλόγως την περίπτωση και φθηνό. Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν και κάποια εταιρεία που συνεργάζονται ή προτείνουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για open source λύσεις σαν το Asterisk , μόνον που εκεί είναι πολύ πιο εύκολο και δωρεάν.
Για παράδειγμα, για Cisco κέντρα, μια γνωστή λύση είναι η Callrex (παλιότερα λεγόταν Tellrex).
Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως χρησιμοποιεί το open source WinPCAP, της ίδιας εταιρείας που μας έδωσε το καταπληκτικό Wireshark.
Το τελευταίο υποστηρίζει και ηχογράφηση, απλώς θέλει λίγο ψάξιμο και είναι και δωρεάν. Δεν βολεύει βέβαια να το κάνεις για πολλά τηλέφωνα, αλλά με λίγη όρεξη γίνεται και αυτό.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#288296 ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ :help: :help: :help: :help:

ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tomato: :tomato: :tomato:

Το Ψιτροέν έχει ακόμα γερμανικές και εννοείται θα πάρει ελληνικές, αλλά μέχρι τότε δεν επιτρέπεται να το οδηγάει η γυναίκα;;;;; :vava:
Άβαταρ μέλους
By xenos
JBT έγραψε:ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ :help: :help: :help: :help:

ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tomato: :tomato: :tomato:

Το Ψιτροέν έχει ακόμα γερμανικές και εννοείται θα πάρει ελληνικές, αλλά μέχρι τότε δεν επιτρέπεται να το οδηγάει η γυναίκα;;;;; :vava:

Πρέπει να αλλάξεις γυναίκα και αυτοκίνητο. :protest:

(payback :shifty: )