Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#795114 Περαστικά παιδιά! Κυκλοφορεί πολύ πράμα και θέλει προσοχή, κόλλησε μία συνάδελφος και της το γύρισε σε πνευμονία και ταλαιπωρήθηκε για 2 βδομάδες αρκετά...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#795142 Χαμός γύρω μου. Μόνο βέβαια πολυεμβολιασμένοι άνθρωποι. Περαστικά σας σύγχρονοι ήρωες που το τολμήσατε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#795170 Αυτό πάνε πες το στη χήρα του γείτονα μου..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:Χαμός γύρω μου. Μόνο βέβαια πολυεμβολιασμένοι άνθρωποι. Περαστικά σας σύγχρονοι ήρωες που το τολμήσατε.

GB, γίνεσαι προσβλητικός χωρίς λόγο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις ε;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Χαμός γύρω μου. Μόνο βέβαια πολυεμβολιασμένοι άνθρωποι. Περαστικά σας σύγχρονοι ήρωες που το τολμήσατε.

GB, γίνεσαι προσβλητικός χωρίς λόγο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις ε;

Το καταλαβαίνω. Όταν θα μου ζητήσετε δημόσια συγγνώμη όσοι μιλήσατε άσχημα ή υπονοήσατε πράγματα για μένα, τότε θα σταματήσω. Ένα από τα κακά που έχω είναι ότι δεν ξεχνάω. Η ιστορία έγραψε ότι ΧΑΣΑΤΕ. :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#795191 Δεν θεωρώ πως πρέπει κανείς να ζητήσει συγνώμη,και σίγουρα κανείς (ένθεν κακειθεν) δεν έχασε επειδή εμβολιάστηκε, οπότε παρακαλώ πάμε παρακάτω, χωρίς προσβολές από εδώ κι εμπρός.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θεωρώ πως πρέπει κανείς να ζητήσει συγνώμη,και σίγουρα κανείς (ένθεν κακειθεν) δεν έχασε επειδή εμβολιάστηκε, οπότε παρακαλώ πάμε παρακάτω, χωρίς προσβολές από εδώ κι εμπρός.

Όντως μπορούμε να πάμε παρακάτω. Αφαιρώ το δεύτερο σκέλος λοιπόν και εμμένω στο πρώτο. Γύρω μου γνωρίζω πολύ κόσμο άρρωστο. Είναι όλοι τους πολυεμβολιασμένοι. Σου μιλάω έχοντας πατέρα που μόλις πριν από 10 ημέρες ας πούμε ότι συνήλθε από long covid 2 μηνών. Ποτέ δεν το έγραψα αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ ξανά τον πατέρα μου τόσο αδύναμο. Επί εβδομάδες έκανε δέκατα σε πυρετό, ήταν αδύναμος, άκεφος, έτρωγε με το ζόρι και έχασε 13 κιλά μέχρι σήμερα. Και πολλά άλλα συμπτώματα που βαριέμαι να γράψω. Μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο. Και σε γιατρούς διάφορους τον πήγαμε και ένα σωρό εξετάσεις έκανε. 2 χρόνια 5 εμβόλια (3 κορώνας, 2 γρίπης). Σήμερα διατυμπανίζει ότι τέλος, δεν θα κάνει ποτέ ξανά κανένα. Αυτά.

Να είστε όλοι καλά. Το μελόδραμα για γνωστά μας πρόσωπα πουλάει. Ο κόσμος γεννιέται, ζει και πεθαίνει (και) από διάφορες αρρώστιες. Άλλο πράγμα αυτό όμως και άλλο η εγκαθίδρυση της τρέλας και της παραλογίας. Περαστικά σε όλους και την επόμενη φορά (εύχομαι να μην υπάρξει) να σέβεστε όλοι την ιατρική απόφαση του καθενός, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και χρήζει ή μη, διαφορετικής περίθαλψης.
Άβαταρ μέλους
By glf
#795200 Αν σε τσιμπήσει οχιά παίζει να μη πάρεις το αντίδοτο;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:
2 χρόνια 5 εμβόλια (3 κορώνας, 2 γρίπης). Σήμερα διατυμπανίζει ότι τέλος, δεν θα κάνει ποτέ ξανά κανένα. Αυτά.

Του είπαν αν δεν είχε κάνει θα ήταν καλύτερα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NickTG έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
2 χρόνια 5 εμβόλια (3 κορώνας, 2 γρίπης). Σήμερα διατυμπανίζει ότι τέλος, δεν θα κάνει ποτέ ξανά κανένα. Αυτά.

Του είπαν αν δεν είχε κάνει θα ήταν καλύτερα? :hmmm:

Η κόλαση είναι άδεια, όλοι οι δαίμονες είναι εδώ. Και τα δικαστήρια είναι γεμάτα αθώους. Μια ερώτηση που ξέρεις τι απάντηση θα πάρεις, σε τι ωφελεί;
Γύρω σου δεν βλέπεις;

Ξέχασα να αναφέρω ότι είχε σχεδόν χάσει τη φωνή του. :dizzy:
Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Στην αρχή του κάναμε και τεστ κάθε 2-3 μέρες. Ξέρετε, αυτά που κάνεις τεστ και είσαι άρρωστος αλλά βγαίνει αρνητικό, αλλά μόλις γίνεις καλά βγαίνει θετικό. Ε αυτά. 10 τεστ αρνητικά, κανένα θετικό. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#795212 Ας κάνει ό,τι θέλει, ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του. Το εμβόλιο προστατεύει και την κοινότητα βέβαια ( μειώνοντας την διασπορά).
Δεν είναι πρωτάκουστος ο αντιεμβολιασμός, ευτυχώς αφορά μειοψηφία.
Αναρωτιέμαι, τα παραπάνω αφορούν τα συγκεκριμένα εμβόλια, ή όλα; Στα παιδιά σου, αν κάνεις εννοείται, θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για τον εμβολιασμό τους, ή θα το αποφύγεις;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#795244 Δεν ανέφερες κάτι για εντατική στην περίπτωση του πατέρα σου Μπούσε. Ούτε καν απλή νοσηλία.
Στα 10 τεστ, ούτε ένα μοριακό;
Επίσης ανέφερες 3 εμβολιασμούς για covid. Αυτά τα 3 έχουν λήξει .κανονικά έπρεπε από αρχές Οκτωβρίου να είναι ήδη στο 5ο αν ήταν όλα pfizer. Τα έχουμε πει 1000 φορές , στο 6μηνο η προστασία πέφτει στο 50% (*) , με J&J στο 1% , γι'αυτό δεν κυκλοφορεί πλέον.
(*) Η προστασία έναντι κολλήματος εεεε , όχι θανάτου ( μετά το 6μηνο).
Άβαταρ μέλους
By glf
#795251 Σε μας τα self test 100% επιτυχία πάντως, τα κάνουμε και με σωστό τρόπο.