Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#773678 Βασικά και οι επιβάτες φταίνε γιατί σηκώνονται όλοι από τις θέσεις τους για να περιμένουν στην ουρά.
Προφανώς φταίει και το πλήρωμα για το λόγο που έγραψα παραπάνω.Επισης πέρυσι έβγαζαν ανακοίνωση να πάνε οι οδηγοί στα γκαράζ και άνοιγαν τις εισόδους 15min αργότερα.
Ότι να'ναι...

< >
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#773686 Είναι γενικότερο το φαινόμενο
Στο τραίνο πχ, ο κόσμος σηκώνεται όρθιος στο διάδρομο από τον Αγ Στέφανο

Μπορεί να κερδίσει κάποιος και 2λεπτα,στη αποβίβαση μη σου πω
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#773688 Η ίδια συμπεριφορά παντού. Τις προάλλες που επέστρεφα από Κω με αεροπλάνο και ήμουν 30C, σηκωθήκανε όλοι με το που πάρκαρε το αεροπλάνο, παρά την παράκληση του πληρώματος καμπίνας, και τους είχα πάνω από το κεφάλι μου για 5 λεπτά να περιμένουν. Πρέπει να ήμουν από τους ελάχιστους που φορούσε μάσκα εν τω μεταξύ
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#773690 Ναι και στη δικιά μου πτήση τα ίδια...Το θέμα είναι ότι το ίδιο έκαναν και οι ξένοι όχι μόνο οι Έλληνες.Εμεις με τα παιδιά μείναμε μέχρι τέλους καθιστοί βγήκαμε τελευταίοι και μπήκαμε και σε λεωφορείο μαζί με 5 -6 άλλους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#773692 Είμαστε ανυπόμονος λαός. Μια διαρκής κωλοπηλάλα.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:Είμαστε ανυπόμονος λαός. Μια διαρκής κωλοπηλάλα.
^^^^^^^^^^^^^^^
Κατ'αυλακιώτης...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#773702 Δεν θα ξεχάσω μια φορά στο αεροδρόμιο που είναι μια κυρατσα έτσι ανυπομονησία (με τις σακουλες τερκενλη, λες και δεν εχει στη Αθήνα) , σηκώνεται πρώτη από ολους πριν ακόμη σταματήσει το αεροπλάνο, μπαίνει στο λεωφορείο πρώτη από όλους, φτάνει στις βαλίτσες πρώτη από όλους και περιμένει και περίμενει και περίμενει....

Και φτάνω εγώ χαλαρος με το 2ο λεωφορείο και βγαίνει η βαλίτσα μου πρώτη
Με κοίταξε με αγνό μίσος
Ωαχαχαχαχαχαχ

Σκέφτηκα να της κάνω κωλο δάχτυλο άλλα μετά λέω too much
Τελευταία επεξεργασία από Geralt και 25 Ιούλ 2022, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
kostis20 έγραψε:Εμεις με τα παιδιά μείναμε μέχρι τέλους καθιστοί βγήκαμε τελευταίοι και μπήκαμε και σε λεωφορείο μαζί με 5 -6 άλλους.

< >

Κι εγώ προχθές τελευταίος απ'όλους και μάλιστα είχε φύγει το λεωφορείο. Με πήγαν με αυτοκίνητο της υπηρεσίας εδάφους για να μην περιμένω άλλο λεωφορείο και μάλιστα μόνος πίσω δεξιά (τιμώμενο πρόσωπο )

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#773710 Την πρώτη και τελευταία φορά που πήρα priority στη Ryan, τότε που τις είχε πρωτοβγαλει, πήγα όλο χαρά από τους πρώτους στη σειρά, τελικά όλοι μαζί στο ίδιο λεωφορείο μπήκαμε και σαν μπουγιο όλοι μαζί στο αεροπλάνο

Αποφεύγω να μπαίνω από τους τελευταίους όταν έχω χειραποσκευη γιατί μετά δεν βρίσκω χώρο, αλλιώς οπότε να είναι
Άβαταρ μέλους
By Scotch
kubiak έγραψε:
Scotch έγραψε:Είμαστε ανυπόμονος λαός. Μια διαρκής κωλοπηλάλα.
^^^^^^^^^^^^^^^
Κατ'αυλακιώτης...

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#773783 Σήμερα το πρωί ξυπνάω χάλια... Βασικά από την Κυριακή είχα τον λαιμό μου, χθες λίγο χειρότερα, πήρα ένα Algofren και πήγα δουλειά. Ήμουν χαλαρός, γιατί είχε ο μικρός ίωση την προηγούμενη εβδομάδα του κάναμε 3 τεστ όλα αρνητικά, οπότε λέω κόλλησα από τον μεσιέ... και δεν είναι covid... Αμ δε...

Σήμερα λοιπόν ξυπνάω χάλια, κάνω ένα μπάνιο και ετοιμάζομαι για τη δουλειά, λέω ας μετρήσω πυρετό μπας και... 39... :metalo: Πάω κάνω ένα τεστ στο φαρμακείο καρα-θετικό... :ninja:

Ωραία... Μεθαύριο ξεκινάω άδεια, από Δευτέρα θα πάμε ( ; ) διακοπές, σε κάτι φίλους στη Χαλκιδική (Σάντυ Χαλκιδική δεν έχει)... Θαωρητικά, βάσει πρωτοκόλλου, πρέπει 5 μέρες από το θετικό τεστ να μείνω μέσα, μετά κυκλοφορώ, αν παραμένω θετικός με μάσκα. Και η 5η μέρα είναι η Κυριακή, οπότε, αν δεν κολλήσει κανείς άλλος πάμε... Φυσικά, έχω κλειστεί στην κρεβατοκάμαρα και η markvagαινα εξορίστηκε στον καναπέ του σαλονιού... :lol: και μέχρι στιγμής είναι καλά, το ίδιο και η έτερη γυναίκα του σπιτιού, οπότε έχω ελπίδες ακόμα να μην μας τις χαλάσει τις διακοπές ο covid...

Αυτές τις μέρες πάντως μας κυνηγάει... Πριν λίγες μέρες πήγε η μητέρα μου στο χωριό, στον αδερφό της, κόλλησε ο θείος μου, κόλλησε και η μητέρα μου και η θεία μου... Και η μητέρα και η θεία έχουν σοβαρά προβλήματα με καρδιακά, οπότε λίγο αγχωθήκαμε, αλλά φαίνεται πως θα την σκαπουλάρουν με καθόλου (η μητέρα και ο θείος) έως λίγα σχετικά (η θεία) συμπτώματα.

Να σημειώσω πως προφανώς είμαστε όλοι πλήρως εμβολιασμένοι...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#773786 Περαστικα!
το χειροτερο ειναι η βαρεμαρα της καραντινας
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#773791 Φίλος ανέβασε πυρετό δύο μέρες αφότου βγήκε αρνητικό το rapid (και πήγαινε κανονικά δουλειά), πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο που εφημέρευε για ένα τσεκ, του βρήκαν με αιματολογική οξυγόνο 74 (!!!), ενώ τα ηλεκτρονικά όργανα έδειχναν 95, και τον έμπασαν με τη μία για 10ήμερη θεραπεία στην πτέρυγα COVID. Τριπλοεμβολιασμένος. Προσοχή!

< >