Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#893088 Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπους με εμπειριες στη ζωη και μυαλο (ειδικα ο μουσατος) να θελουν οικιωθελως να γινουν χτικιαρηδες
Τελευταία επεξεργασία από otso και 01 Ιούλ 2025, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By otso
#893089 Παρτε παραδειγμα τον σκνιπερ που ειναι και γιατρος , και γυμναζεται και μια χαρα διατηρει την ωραια βαρελοειδη φορμα του.
Άβαταρ μέλους
By elvet
otso έγραψε:Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπους με εμπειριες στη ζωη και μυαλο (ειδικα ο μουσατος) να θελουν οικιωθελως να γινουν χτικιαρηδες

Ετσι, δώσε τη σοφία σου στον κόσμο. Τόσα χρόνια επένδυση στην αναβολική :eat: :eat: διατροφή και να προσπαθούμε τώρα στα γεράματα να τα χάσουμε και να πληρώνουμε κιόλας!!!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:Παρτε παραδειγμα τον σκνιπερ που ειναι και γιατρος , και γυμναζεται και μια χαρα διατηρει την ωραια βαρελοειδη φορμα του.
Μπορεί να έχω χάσει βάρος και το ΒΜΙ μου από παχύσαρκο να με λέει μόνο υπέρβαρο και να είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση από σχολείου αλλά δεν αισθάνομαι ότι γυμνάζομαι, μόνο ποδήλατο κάνω και πότε πότε τρέχω. Αναγνωρίζω όμως ότι θα μου έκανε πολύ καλό αν γυμναζόμουνα κιόλας (βάρη, απλή γυμναστική, κοιλιακούς, πουσάπς κλπ). Οπότε όταν αναφέρεστε σε μένα ότι γυμνάζομαι μου φαίνεται λίγο αστείο.
To BMI είναι εντελώς ενδεικτικό. Έτυχε να το συζητήσω με μια διατροφολόγο και μου είπε κάποια πράματα μεταξύ των οποίων ότι λόγω σωματότυπου (ουδέποτε είχα κοιλούμπα/σκεμπέ/μπυροκοιλιά) και κατανομής των κιλών δεν δείχνω όσο άσχημα φαντάζεται κανείς από το ΒΜΙ μου, με είπε υγιή! Σαν απόλυτο παράδειγμα μου ανέφερε τους παίκτες του rugby που είναι όλοι κάτι νταγλαράδες τους οποίους αν ήθελες να τους χαρακτηρίσεις με βάση το ΒΜΙ βγαίνουν όλοι καραχοντροί.
Για παρόμοιους λόγους με ίδιο ΒΜΙ μερικοί δείχνουν μια χαρά ενώ άλλοι χτικιάρηδες.

bill33 έγραψε:Ευχαριστώ αν και εγώ κλέβω λίγο καθώς χρησιμοποιώ mounjaro.
Τα ενέσιμα δεν είναι απλά ζαβολιά είναι κλοπή εκκλησίας.... Αλλά δεν είμαι καθόλου εναντίον. Θα πρέπει όμως να συνδυαστούν και με μερικές αλλαγές στη ζωή πιο μακροπρόθεσμες ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
otso έγραψε:Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε , ηλικιωμενοι ανθρωποι . για να ειμαι στο πανω του κανονικου που λεει πρεπει να φτασω τα κιλα φανταρος που λιμοκτονουσα .
Αυτα ειναι για μοντελα 16 χρονων που τρωνε μια ντοματιτσα διαμ 1cm την μερα κι οχι για αγροτες .
ενας ξαδερφος μου που τον βγαζει υγιη και κανονικο , οσοι τον βλεπουν σκιαζονται γιατι πιστευουν οτι ειναι καρκινοπαθης τελικου σταδιου.
Κατευθειαν στην κολαση θα σας στειλει ο κυρ πετρος γιατι ο θεος σας εστειλε στη γη να απολαυσετε τα αγαθα της κι οχι να κανετε διαιτα .

Τα απολαύσαμε και τα παρα-απολαύσαμε. Basta .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#893118 Καρπουζάκι , αγγουράκι , γιαουρτάκι, ελίτσες και ψωμάκι.
Quest για λίγη δροσιά.
Κι η μπριζόλα ας παραμείνει στο ψυγείο. Ίσως για αργότερα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893119 Φάε μοσχαρίσια μπριζόλα=Πρωτείνη=Χρήσιμη για τον οργανισμό. Τώρα απλώς χάνεις μυική μάζα και υγρά.
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Φάε μοσχαρίσια μπριζόλα=Πρωτείνη=Χρήσιμη για τον οργανισμό. Τώρα απλώς χάνεις μυική μάζα και υγρά.

Μαζα ειχε , μυικη δεν ειχε για να χασει

Τι χαμηλα λιπαρα και μλκ ρε ντιμικ , εχεις δει τσοπανο χοντρο ; κι ας τρωνε γιαουρτια , τυρια και προβατινα με ολα τα λιπαρα .

κι εχεις και 10 ψησταριες
σε φανταζομαι στον χασαπη να του ζητας αρνισιες μπριτζολες με χαμηλα λιπαρα .
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Φάε μοσχαρίσια μπριζόλα=Πρωτείνη=Χρήσιμη για τον οργανισμό. Τώρα απλώς χάνεις μυική μάζα και υγρά.

Τι χαμηλα λιπαρα και μλκ ρε ντιμικ , εχεις δει τσοπανο χοντρο ; κι ας τρωνε γιαουρτια , τυρια και προβατινα με ολα τα λιπαρα .

Εικόνα

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με νικοπαππαιους τώρα. 36 χρονών είπανε "μαμά". :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By dimik
otso έγραψε:

Έχεις δει τσοπάνη να έχει κάνει λιγότερο από 10χλμ την μέρα με τα πόδια και να έχει κουβαλήσει λιγότερο από 1 τόνο;
Τα γιαούρτια τα τυριά και τις προβατίνες τα τρώνε την εποχή που παράγουν το καθένα όχι καθε μέρα.

Κατα τα άλλα έχω BMI πάνω από 30 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:Εντωμεταξυ ότι γιαούρτι έχω φάει με κάτω από 10% λιπαρά είναι μια νερωμένη ημιδιάφανη αηδία.

Γενικά το γιαούρτι είναι μια ξινή αηδία όσα λιπαρά και να έχει, κανα κεφάλι σκόρδο, λάδι, αλάτι κλπ το σώζουν κάπως.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Chris έγραψε:Εντωμεταξυ ότι γιαούρτι έχω φάει με κάτω από 10% λιπαρά είναι μια νερωμένη ημιδιάφανη αηδία.
Υπάρχει και η αντίθετη άποψη, αν έχεις μάθει με το 0% τότε το 3,5% είναι πλούσιο, σε γεμίζει και σε χορταίνει και το 10% σε μπουκώνει, πνίγει, τρομάζει και σε βαραίνει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#893148 Ωχου πηξαμε στους καλλονους , ουτε στα εργοστασια παραγωγης μις κοσμος της βενεζουελας αυτα .

Η αλήθεια για τις καλλονές τις Βενεζουέλας: Τα «εργοστάσια ομορφιάς» που φτιάχνουν τις τέλειες γυναίκες με ιμάντες στη μέση, εγχειρήσεις αφαίρεσης εντέρου και ράβοντας γλώσσες [εικόνες]<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/news/182535/i-alitheia-gia-tis-kallones-tis-venezoyelas-ta-ergostasia-omorfias-poy-ftiahnoyn-tis">Η αλήθεια για τις καλλονές τις Βενεζουέλας: Τα «εργοστάσια ομορφιάς» που φτιάχνουν τις τέλειες γυναίκες με ιμάντες στη μέση, εγχειρήσεις αφαίρεσης εντέρου και ράβοντας γλώσσες [εικόνες] - iefimerida.gr</a></p>