Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
sknipper έγραψε:Κι αν δεν είμαι τέλεια ζυρισμένος στα @@ μου, κανένας δεν παραπονέθηκε

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει διπλή επεξήγηση :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898467 Βγήκε και η σειρά 9 Braun σε black Friday offer και τρέχει και προμο επιστροφής για οποιοδήποτε λόγο
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αν θες να κάνεις σωστή (και μιλάω να γίνει βελούδο) δουλειά μετά από 7-10 μέρες αξυρισιάς, τόση ώρα θέλεις και με το ξυράφι.

Κυριακη πρωι ξυρισα γενια 8 ημερων σε 15 λεπτα.
Μουλιασμα, pre shave, σαπουνι με πινελο, δυο χερια ξυρισμα, ενα ισια κι ενα κοντρα, στυψη, after shave. και χωρις το ενοχλητικοτατο ιιιιιι χριστσι χριτσι ιιιιιιι χριτσι χριτσι. Και με αποτελσμα σαν κωλαρκι μωρου.

Επισης, τι μηχανη ειναι αυτη που επι 20 λεπτα δεν εχει αναψει η κεφαλη της να σου καιει το δερμα;

Μούλιασμα, pre-shave, σαπούνι, πινέλο... για αφισοκόλληση θα πάμε; :lol:
Κατά τύχη άφησα 15 ημερών (σπάνια αφήνω τόσα γένια) και θα ξυριστώ σήμερα. Σε 15-20 λεπτά θα έχω τελειώσει, χωρίς πινέλα, καβαλέτα και καμβάδες. :lol: Ξηρό ξύρισμα μόνον, αλλά άμα θες βάζεις και τζελ/αφρό/νερό, αδιάβροχη είναι και ξυρίζεσαι και μέσα στο ντουζ.
Επειδή ρώτησες (δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση), Philips Σειρά 5000. Εξαιρετική!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900659 Πήρα αυτή τη Philips S5885 στις γιορτές
https://www.e-shop.gr/xyristiki-mixani- ... HAP.172723
και μπορώ να πω ότι κάνει σχεδόν άψογη δουλειά στο δέρμα μου.

Η Panasonic Arc έχει καθαριστεί επιμελώς με επαγγελματικά είδη καθαρισμού και απολύμανσης τόσο που τη δίνω ακόμα και να θέλει κάποιος να βάλει νέα κεφαλή πάλι βγαίνει πιο φθηνά από καινούργια.

Βέβαια αυτό δεν το καταλαβαίνω με τα είδη υγιεινής ότι σιχαίνεται ο κόσμος. Και στο κομμωτήριο να πας να κουρευτείς ή να ξυριστείς νομίζεις ότι έχει αλλάξει κεφαλή για σένα; Όχι βέβαια, μ'ένα dettol spray τα περνάνε. Ο προηγούμενος μπορεί να είχε να λουστεί 2 εβδομάδες (γιακ)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτή τη Philips S5885 στις γιορτές
https://www.e-shop.gr/xyristiki-mixani- ... HAP.172723
και μπορώ να πω ότι κάνει σχεδόν άψογη δουλειά στο δέρμα μου.

Εξαρετική! Οι μηχανές με περιστρεφόμενες κεφαλές πρέπει να κάνουν περιστροφικές κινήσεις πάνω στο δέρμα. Οπότε πρέπει να κάνεις κυκλικές κινήσεις με το χέρι, όχι ευθύγραμμες.
Άβαταρ μέλους
By ambient
#904361 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί εξαφανίστηκαν τα wilkinson ξυραφακια από τα μεγάλα sm; :dizzy: