Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#264391 Ο Μιγιάκωβ από δω και πέρα όταν ακούει θα Φινλανδία θα αδειάζει τα κρεοπωλεία της γειτονιάς, κατοχικό σύνδρομο λέμε. :oops:
Αφού του τά λεγα, αυτοί ψήνονται στη σάουνα μπας και θυμηθούν πως μυρίζουν τα κοψίδια.

Έμαθα δε ότι του είπαν οι Φινλανδοί, "Αν καταφέρεις ρε μπαγάσα και τρως για 1 βδομάδα αυτές τις μ@λ@κίες που μας μάθαν να κατεβάζουμε οι παππούδες μας την πήρες την δουλειά".

Αδερφέ, πες μας με ποια πτήση γυρνάς να σε χαιρετάμε με μοσχαρίσιες :s_empathy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#264518 Εβρασα μακαρονια.
Ολα οκ.
Τα ανακατευα με μια κουταλα
οκ.

Οταν εχυσα νερο και μακαρονια στο σουρωτηρι βγηκε πρασινο το νερο ... :lipsealed:
Τελικα με την κουταλα ειχαμε βαψει αυγα. Και ειχε μεινει χρωμα πανω.

Να τα φαμε???????
Άβαταρ μέλους
By Serf
#264529 Βγες ΤΩΡΑ από το σπίτι κρατώντας την αναπνοή σου μέχρι να βρεθείς στην ύπαιθρο. Θα ξαναμπείτε μόνο όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#264530 Δύο ερωτήσεις:

1. Μέχρι να αδειάσεις την κατσαρόλα δεν είχες καταλάβει ότι το νερό είχε γίνει πράσινο;
2. Τι συνταγή είναι αυτή που κάνεις τα μακαρόνια σούπα και θέλει ανακάτεμα;

:lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#264543 Αυτοκόλλητα με λαγουδακια μην ξεχάσεις να βάλετε στα πηρουνια Γκεο. Για το dressing.
Άβαταρ μέλους
By otso
mjacob έγραψε:Ρε otso πες τπτ.
τι να πω;

εγω δεν ετρωγα σε εστιατορια και δεν ξερω τι παιζει , ασ πουμε λενε κεφτεδακια αρκουδας , και νομιζεις οτι τρωνε αρκουδες
αμα το πεις σε ντοπιο θα ξερασει.
εγω την ειχα καταβρει με τα κρεατα ,κοτοπουλα και ψαρια , ολα μαριναρισμενα , το σιγοψημενο ωρες χοιρινο μπουτι το χαμ ηταν εκπλήκτικο επισης και ο ωμος σολωμος φιλετο με αλατι , ξυλο πανω και κατω και βαρος απο πανω , μετα ηταν φανταστικος , επισης τα ψαρια και τα κρεατα ψημενα σε φλουδες πευκου κατι που κανουμε και εδω . και κεφτεδακια ταρανδου ετρωγα . γενικα δεν εχουν και καμμια ποικιλια στο φαγητο , ακαι πιτουλες καρελιας μου αρεσαν πολυ .
και ολα τα παγωτα οπου και να φας και στο δρομο ,καμμια σχεση με τα προκατ παγωμενα γλυκισματα τα δικα μας.
τα μαυρα ψωμια τους απο σικαλη εκπληκτικα .
και αν καπνιζεις τα καμελ που επαιρνα τοτε ηταν made in finland και ηταν πανακριβα αλλα φοβερη γευση.
θα ηθελα να ζησω ενα καλοκαιρι εκει πανω σε αυτοκινουμενο ψαρευοντας και ψαχνοντας για χρυσο στα ποταμια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#264591 Mερακλής ο γείτονας....το βίντεο πάει και άνετα στο περι γυμναστικής, πρωτείνη με λαχανικά :metalo:

τέτοια πλατιά σίδερα που βρίσκουμε; :hmmm:

btw μόλις ετόιμασα αυτό

και το βράδυ πάει για ψήσιμο :eat:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
otso έγραψε:εγω την ειχα καταβρει με τα κρεατα ,κοτοπουλα και ψαρια , ολα μαριναρισμενα , το σιγοψημενο ωρες χοιρινο μπουτι το χαμ ηταν εκπλήκτικο επισης και ο ωμος σολωμος φιλετο με αλατι , ξυλο πανω και κατω και βαρος απο πανω , μετα ηταν φανταστικος , επισης τα ψαρια και τα κρεατα ψημενα σε φλουδες πευκου κατι που κανουμε και εδω . και κεφτεδακια ταρανδου ετρωγα . γενικα δεν εχουν και καμμια ποικιλια στο φαγητο , ακαι πιτουλες καρελιας μου αρεσαν πολυ .

:thumbsup:
Αυτό το μπούτι ακούγεται καλή φάση, αλλά για ένα άτομο δεν νομίζω να το βρω.
Κάτι τέτοια προσπαθώ να παίζω, αλλά η φάση όπου βλέπεις scanindavian κουζίνα έξω, το 50άρικο το έχεις στο τσεπάκι....

otso έγραψε:και ολα τα παγωτα οπου και να φας και στο δρομο ,καμμια σχεση με τα προκατ παγωμενα γλυκισματα τα δικα μας.

Ναι, έχουν άπειρα παγωτατζίδικα.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι τα θέλουν τα παγωτα :lol:

otso έγραψε:τα μαυρα ψωμια τους απο σικαλη εκπληκτικα ..

Διάβαζα στο μουσείο, ότι παραδοσιακά ψωμί [sour rye που λες] έφτιαχναν μόνο δυο μέρες το χρόνο. Έφτιαχαν κάτι εκατοντάδες καρβέλια τη φορά και τα άφηναν να ξεραθούν στα ξύλα που στήριζαν την σκεπή.

otso έγραψε:και αν καπνιζεις τα καμελ που επαιρνα τοτε ηταν made in finland και ηταν πανακριβα αλλα φοβερη γευση.

Μπα. Το 'κοψα. Αντ' αυτού πάω για τρέξιμο στα πάρκα τους, που είναι :inlove:

Εδώ καπνίζουν *πολύ* πάντως.
Νομίζω μετά την Ελβετία, πρέπει να είναι από τα μέρη που βλέπεις τόσους καπνιστές.