Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#288353 Αν είσαι ακόμη στα Χανιά, να πας για φαγητό στον Σταλό! (Είναι ένα χωριό έξω απο τα Χανιά.)
Δεν θυμάμαι το όνομα της ταβέρνας, αλλά είναι η μοναδική στο χωριό.
Απίθανες γεύσεις.

__
Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Asimov
JimClark έγραψε:Θρακοψωμο μονο στη πιτα της γιαγιάς στην Ορεστιάδα. Τέλος. Όλα τα άλλα ειναι ντεμέκ

Ε η Ορεστιάδα μου πέφτει κάπως μακριά για να δοκιμάσω και να συγκρίνω!
Του pita bar είναι προτιμότερο σε σχέση με συνηθισμένη πίτα.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Pitt έγραψε:Αν είσαι ακόμη στα Χανιά, να πας για φαγητό στον Σταλό! (Είναι ένα χωριό έξω απο τα Χανιά.)
Δεν θυμάμαι το όνομα της ταβέρνας, αλλά είναι η μοναδική στο χωριό.
Απίθανες γεύσεις.

__
Sent through Tapatalk

Εγκρινεται.., :s_thumbsup
Πολυ καλο φαγητο , κλασσικα γιναμε φιλοι με τον σερβιτορο (Γιαννη) κ μας καλεσε κ για ρακιες σπιτι του... :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Η αληθεια ειναι πως μου χε λειψει το κλασσικο πιτογυρο.
Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο πιτα μπαρ.

Πολυς κοσμος,γρηγορη εξυπηρετηση.

Στο pitta bar του Π.Φαληρου , "εμεις " εχουμε 50% εκπτωση.... :s_wink :s_tongue :s_cool :s_biggrin , δεν ξερω αν ισχυει κ για Ηλιουπολη..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
gianik έγραψε:Πολυ καλο φαγητο , κλασσικα γιναμε φιλοι με τον σερβιτορο (Γιαννη) κ μας καλεσε κ για ρακιες σπιτι του... :s_drinks

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288467 Εχω δηλωσει πολλακις οτι προτιμω Γευστικον , ειτε απο Γλυφαδα , ειτε απο Βαρη..Στην αναμπουμπούλα ομως καλο κ το pitta bar, οπως επισης κ Ο Προεδρος στην Λ.Καλαμακιου.... :)
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Η αληθεια ειναι πως μου χε λειψει το κλασσικο πιτογυρο.
Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο πιτα μπαρ.

Πολυς κοσμος,γρηγορη εξυπηρετηση.

Στο pitta bar του Π.Φαληρου , "εμεις " εχουμε 50% εκπτωση.... :s_wink :s_tongue :s_cool :s_biggrin , δεν ξερω αν ισχυει κ για Ηλιουπολη..

"Εσείς" δεν είστε αμερικανάκια να τρώτε ντόνατς.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
gianik έγραψε:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι δεν έχω σχέση με το "Pita Bar"...

__
Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By dimik
#288493 Μόλις χτύπησα 2 πιτογυρα από το Ευρυταν στην πλατεία Καρπενησίου, καιρό είχα να φάω τέτοιο πιτογυρο του "παλιού καιρού", για νοτιοελλαδιτικο αρκετά καλό!

< >