Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879770 Το σωστό είναι πως όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα μπορείς να καλέσεις ή να σε καλέσουν σα να βρίσκεσαι στη χώρα σου. Όχι να καλέσεις ένα ξένο νούμερο. Γιατί και για σένα και γι'αυτήν είναι ξένο νούμερο.

Αν πχ ήσουν Βουλγαρία θα μπορούσες να καλέσεις δωρεάν κάποιον στην Ελλάδα ή να σε καλέσει κάποιος από Ελλάδα. Όχι να καλέσεις δωρεάν κάποιο Βουλγάρικο αριθμό ή να σε καλέσουν δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#879772 Μου αρέσει που η αγγλική σιμ(Ο2 ) που έχω αφήσει στην Ελλάδα 5 χρόνια συνεχίζει να δουλευει χωρίς πρόβλημα.Καλώ την σύζυγο απο το δικό μου νούμερο που έχω απεριόριστα προς αγγλικά νούμερα.
Σε αυτά τα 5 χρόνια δεν πρέπει να της έχω βάλει πάνω απο £30.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#879783 Μου αρέσει που χτες πήγαμε με την κόρη μου για περπάτημα στο βουνό και ξετρελάθηκε με την Δίρφη.
Λίγο πριν επιστρέψουμε στο αυτοκίνητο διασταυρωνόμαστε με ένα ζευγάρι κάτω των 30 που ανέβαινε με την γλώσσα τυλιγμένη στον λαιμό.

-Είναι μακριά το ορειβατικό καταφύγιο;
-Περίπου 800 μέτρα ελαφριά ανηφόρα.
-μπορούμε να το βγάλουμε;
-Δεν βλέπω γιατί όχι, το παιδί το έκανε τρέχοντας και είναι τεσσάρων.
Κοιτάει ο τύπος το παιδί που όσο μιλάμε έχει αρχίσει να τρέχει στον χωματόδρομο προς το παρκαρισμένο αυτοκίνητο μας όπου μας περιμένει η γυναίκα μου, κάνουν επί τόπου μεταβολή και ξεκινούν να κατεβαίνουν! :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Μπράβο τους που έχουν κρατήσει την Αγγλία εντός. Τόσοι Έλληνες βλέπεις

Η μη χρεωση roaming είναι κοινοτική οδηγία και αφορά τις χώρες της ΕΕ. Το ΗΒ δεν είναι σε αυτές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#879803 Δεν έγινε επίτηδες, ούτε τιμωρητικά. Αν το ΗΒ δεν είχε αποφασίσει να φύγει από την ΕΕ, θα ίσχυε το ίδιο με τις λοιπές χώρες της ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879805 Οι ελληνικοί πάροχοι (η cosmote τουλάχιστον που κοιτάω) έχουν δωρεάν roaming στο ΗΒ. Το αντίστοιχο δεν ισχύει μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Οι ελληνικοί πάροχοι (η cosmote τουλάχιστον που κοιτάω) έχουν δωρεάν roaming στο ΗΒ. Το αντίστοιχο δεν ισχύει μάλλον.
Το αγγλικό μου κινητό μια χαρά λειτουργεί στην Ελλάδα απλά έχει κάποιο μέγιστο όριο σε δεδομένα όταν είσαι σε περιαγωγή (roaming).
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#880667 Συνήθως με αυτά χτυπάμε τα μέταλλα στα 50 και 100 μέτρα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως ήθελα να δω πόσο καλύτερα μπορώ στον χάρτινο στόχο σε σχέση με το πιστόλι μου με το οποίο έριξα αμέσως μετά (δυστυχώς δεν μου έκοψε να κάνω άλλο ένα κλικ). Η διαφορά στο grouping είναι χαοτική.