Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#513346 https://www.ab.gr/en-gr/click2shop/Breakfast-snacking-and-drinks/Coffee/Instant/STIGMIAIOS-KAFES-FRAPE-SEIKER-3-2C5-GR/p/7084372

:iconcool: :iconcool:

Παρε και τρειλερ οταν κατεβεις, φαντασου κοκομπλοκο οι φλωροι στα μιτινγκ ρουμ οταν κουνας το σεικερ ενω αυτοι αυνανιζονται στα powa points. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:που θα βρώ να πιω απ'αυτόν στον σκ@τοκαφέ;

https://www.facebook.com/LADbible/video ... 216579198/

πουλάνε κάπου, ή μόνο σε κάποιο μαγαζί τον βρίσκεις;

Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα τι είχε στο μυαλό του ο πρώτος που σκέφτηκε να μαζέψει τις σκατούλες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέ
Ζητα ενα ποτηρι με παγάκια και τον καφε. Απλά πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέ

το τυπικο καφε to go δεν εχει παγακια... για ποιο λογο;
:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513613 Για ποιό λόγο δεν εχουν παγάκια; Δεν ξέρω.
Για ποιο λογο τα παγάκια; Για να φτιαξεις εσύ τον κρυο καφέ και να τους δειξεις τι θες. Επίσης στον ΟΗΕ δεν εχετε ψυγειο και μηχανη καφε στην κουζινα σας;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#513614 Ρε συ ξέρω να φτιάξω μόνος μου
Αλλά το να το πάρεις έτοιμο με ένα ελάχιστο αντίτιμο (1.5€ για καφέ εδω; ) ...αξία ανεκτίμητη

Για ποιο λόγο λέω να έχουνε παγάκια, δε φτιάχνουν κρύο καφέ, τέλος.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513618 Δεν εχουν αλλα κρύα ροφηματα; Τεσπα αν συνεχισεις να ζητας θα αποκτήσουν. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες και τελικα γινεται.
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:κοροιδευετε γιατι τα εχετε ευχαιρα... εμεις εδω που καλοκαιριατικα μονο ζεστο καφε βρισκουμε
(δεν ξερουν να φτιαξουν κρυο λεμεεεεεεεεε) τι να πουμε

Starbucks δεν εχει εκει? στην αγγλια στα starbucks μεχρι και freddo capuccino φτιαχνουν
Άβαταρ μέλους
By drdino
#513671 Το μόνο που πίνεται από σταρβούκιο είναι το cold brew, τα αλλα είναι αηδίες ροφήματα με λίγο καφε.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
KiloMeater έγραψε:
mirage έγραψε:

το τυπικο καφε to go δεν εχει παγακια... για ποιο λογο;
:dizzy:

Κρύα σοκολάτα δεν φτιάχνουν? Κρύο τσάι?
Έστω παγάκια για το νερό!
Άλλαξε μαγαζιά! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Στην Ισπανία ζήτησα φρέντο και μου έδειξαν μια μπάλα παγωτού για να βάλω στον καφέ αν δεν θέλω παγάκι.

Εικόνα

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimik
#513915 Αναρωτιέμαι αν το θέμα με τα παγάκια παίζει για λόγους υγιεινής-μπλέξιμο με υπηρεσίες/άδειες που χρειάζονται στο εξωτερικό;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:

Στην Ισπανία ζήτησα φρέντο και μου έδειξαν μια μπάλα παγωτού για να βάλω στον καφέ αν δεν θέλω παγάκι.

:s_hang

Πηρες τπτ Αλονσικο?