Παρε και τρειλερ οταν κατεβεις, φαντασου κοκομπλοκο οι φλωροι στα μιτινγκ ρουμ οταν κουνας το σεικερ ενω αυτοι αυνανιζονται στα powa points.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
bebes έγραψε:που θα βρώ να πιω απ'αυτόν στον σκ@τοκαφέ;
https://www.facebook.com/LADbible/video ... 216579198/
πουλάνε κάπου, ή μόνο σε κάποιο μαγαζί τον βρίσκεις;
KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέΖητα ενα ποτηρι με παγάκια και τον καφε. Απλά πραγματα.
mirage έγραψε:KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέΖητα ενα ποτηρι με παγάκια και τον καφε. Απλά πραγματα.
KiloMeater έγραψε:κοροιδευετε γιατι τα εχετε ευχαιρα... εμεις εδω που καλοκαιριατικα μονο ζεστο καφε βρισκουμε
(δεν ξερουν να φτιαξουν κρυο λεμεεεεεεεεε) τι να πουμε
KiloMeater έγραψε:mirage έγραψε:KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέΖητα ενα ποτηρι με παγάκια και τον καφε. Απλά πραγματα.
το τυπικο καφε to go δεν εχει παγακια... για ποιο λογο;
KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέ

EDDIE_147 έγραψε:KiloMeater έγραψε:Το έχω δοκιμάσει... Με κοιτάνε σα χανοι.... Καταρχας δεν έχουνε χτυπητηρι εκτός και πας κάνα starbucks. Αλλά ακόμα και έτσι βγαίνει χάλια, ίσως έχουνε άλλες ποικιλίες καφέ
Στην Ισπανία ζήτησα φρέντο και μου έδειξαν μια μπάλα παγωτού για να βάλω στον καφέ αν δεν θέλω παγάκι.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]