Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879545 Πήγα μια βόλτα Βουλγαρία , από σήμερα ελεύθερα χωρίς έλεγχο στα σύνορα από κανέναν.
Μηδέν καθυστέρηση. :yahoo:

Schengen Area

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#879546 Ναι καλή φάση. Βέβαια και το καλοκαίρι απλώς έδειξα το διαβατήριο και περάσαμε, ούτε καν βγήκα από το αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879547 Καλοκαίρι έχω φάει πάνω από μια ώρα στην ουρά.
και αρκετές φορές στοπ για να ανοίξω το πορτ μπαγκαζ για να δουν μήπως κρύβω κάποιον εκεί :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:Πήγα μια βόλτα Βουλγαρία , από σήμερα ελεύθερα χωρίς έλεγχο στα σύνορα από κανέναν.
Μηδέν καθυστέρηση. :yahoo:

Schengen Area

Εικόνα

Στην Ουγγαρια γιινονταν χαμος στα συνορα. Τερμα αυτα?

Παντως εχω ακουσει ΡΟυμανια επικινδυνη για οδηγηση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:Καλοκαίρι έχω φάει πάνω από μια ώρα στην ουρά.
και αρκετές φορές στοπ για να ανοίξω το πορτ μπαγκαζ για να δουν μήπως κρύβω κάποιον εκεί :lol:

Βαρνα πηγες;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879550 ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Έκανα απλά ένα τσεκάρισμα στους συνοριακούς σταθμούς .
Τα σύνορα στο Ρουντοζέμ ακόμη δεν άνοιξαν από την Ελ. πλευρά. Έναν κωλόδρομο 10 χρόνια οι δικοί μας δεν τον έχουν τελειώσει .
Οι Βούλγαροι τα έχουν όλα έτοιμα. Αλλά εμείς τρόμπα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879553 Εικόνα

Εικόνα

Δρόμος έτοιμος , πινακίδες έτοιμες από τη μεριά της Βουλγαρίας αλλά οι Έλληνες κωλοβαράνε 10 χρόνια.
Συνοριακός σταθμός Ρουντοζέμ κλειστός.
Ξάνθη(Ksanti) 60 χλμ , σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
GTS έγραψε:Παντως εχω ακουσει ΡΟυμανια επικινδυνη για οδηγηση.

Πήγε ο αδερφός μου οδικώς στη Κλουζ από Βουλγαρία και επιστροφή από Σερβία και Βόρεια Μακεδονία, όλα μια χαρά μου είπε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dodger έγραψε:
GTS έγραψε:Παντως εχω ακουσει ΡΟυμανια επικινδυνη για οδηγηση.

Πήγε ο αδερφός μου οδικώς στη Κλουζ από Βουλγαρία και επιστροφή από Σερβία και Βόρεια Μακεδονία, όλα μια χαρά μου είπε.

To Ελληνικο κινητο εχει κανονικα ιντερνετ σε roaming στην Βουλγαρια χωρις κοστος;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879760 cosmote ναι
https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/f ... g-bus.html

Σε ποιες χώρες ισχύει το Δωρεάν Roaming;
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#879762 Και Vodafone

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs ... -taxidepso

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την περιαγωγή όταν ταξιδεύεις εντός Ε.Ε.

Όταν ταξιδεύεις πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας και τα SMS (προς εθνικά τρίτα δίκτυα κινητής) και τα δεδομένα του προγράμματός σου, όπως και στην Ελλάδα.

Σχετικά με τα πακέτα, όσα αναγράφουν στην περιγραφή τους ότι ισχύουν για χρήση Roaming εντός Ε.Ε., μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο αυτά.

Προορισμοί εντός ΕΕ:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες (Αγ. Βαρθολομαίος, Αγ. Μαρτίνος [Γαλλική έκταση], Γαλλική Γουϊάνα, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα), Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρεουνιόν, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879767 Εγώ πάντως το καλοκαίρι που επικοινωνούσα ( ομιλία- SMS) με τα κορίτσια με τα πολωνικά νούμερα στο κινητό μέσα στην Ελλάδα - Κέρκυρα , χρεωνόμουν κάμποσο extra αν και είχα το unlimited πακέτο της κοσμοκοτέ.
Στο site βλέπω λέει:" Όταν καλείς από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε , τζαμπα " αλλά δε λέει τι χρεώνει αν καλείς ξένα νούμερα που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα από μέσα στην Ελλάδα . :x
μετά το γύρισα σε whatsapp και viber . :s_yes