I like this guy
I like this guy
mousatos έγραψε:Πήγα μια βόλτα Βουλγαρία , από σήμερα ελεύθερα χωρίς έλεγχο στα σύνορα από κανέναν.
Μηδέν καθυστέρηση.![]()
Schengen Area
mousatos έγραψε:Καλοκαίρι έχω φάει πάνω από μια ώρα στην ουρά.
και αρκετές φορές στοπ για να ανοίξω το πορτ μπαγκαζ για να δουν μήπως κρύβω κάποιον εκεί

GTS έγραψε:Παντως εχω ακουσει ΡΟυμανια επικινδυνη για οδηγηση.
Dodger έγραψε:GTS έγραψε:Παντως εχω ακουσει ΡΟυμανια επικινδυνη για οδηγηση.
Πήγε ο αδερφός μου οδικώς στη Κλουζ από Βουλγαρία και επιστροφή από Σερβία και Βόρεια Μακεδονία, όλα μια χαρά μου είπε.
Τι πρέπει να γνωρίζεις για την περιαγωγή όταν ταξιδεύεις εντός Ε.Ε.
Όταν ταξιδεύεις πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας και τα SMS (προς εθνικά τρίτα δίκτυα κινητής) και τα δεδομένα του προγράμματός σου, όπως και στην Ελλάδα.
Σχετικά με τα πακέτα, όσα αναγράφουν στην περιγραφή τους ότι ισχύουν για χρήση Roaming εντός Ε.Ε., μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο αυτά.
Προορισμοί εντός ΕΕ:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες (Αγ. Βαρθολομαίος, Αγ. Μαρτίνος [Γαλλική έκταση], Γαλλική Γουϊάνα, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα), Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρεουνιόν, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]