Χθες το απόγευμα μου γλίστρυσε κι έπεσε η παλιά philishave και χάθηκαν κάποια μέρη.
Οπότε έγινε το κλικ σε ES-LV69-S803. Η braun πάει για επιστροφή.
Άντε να δούμε. Θα μας μείνει κανά € να πληρώσουμε τέλη;
My Flickr
dimik έγραψε:Δώσε πίεση μην την φοβάσαι και κάνε μικρές κινήσεις με την φορά και κόντρα σε κάθε σημείο, έτσι έχεις αποτέλεσμα "κώλος μωρού" που κρατάει περισσότερο.
Ο θόρυβος προέρχεται από τις πολλές στροφές, 14-15.000 rpm νομίζω

κι επειδη ειχα ακομα σαπουνι δεν ασχοληθηκα. ( την εχω αυτην την ιδιοτροπια να μην ξεκιναω κατι αν δεν τελειωσει το προηγουμενο ) Dimitris_P έγραψε:Είχα κι εγώ αυτό το σαπούνι, δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα
kostis20 έγραψε:Εν τω μεταξύ την έχουν πάρει ακόμα 2-3 μετά από πρόταση μουdimik έγραψε:Δώσε πίεση μην την φοβάσαι και κάνε μικρές κινήσεις με την φορά και κόντρα σε κάθε σημείο, έτσι έχεις αποτέλεσμα "κώλος μωρού" που κρατάει περισσότερο.
Ο θόρυβος προέρχεται από τις πολλές στροφές, 14-15.000 rpm νομίζω
Τη πήρα και εγω...Πολύ καλή.Ενα τακ χειρότερη απο ξυραφι κόντρα.
Εντωμεταξύ λεει να βάλεις σαπουνι χεριών για καθάρισμα.Το δοκιμάσατε?

sknipper έγραψε:Οι ζυριστικές μηχανές της Philips (πιθανόν και άλλων) με τις 2-3 κεφαλές έχουν από μέσα 2-3 στρογγυλά με ακτινωτές λεπίδες. Καθώς παλιώνουν δεν κόβουν τόσο καλά και εννοείται ότι προτείνουν αντικατάσταση που κοστίζει αρκετά, ίσως και όσο η μηχανή. Νομίζω είχα δει/διαβάσει/ακούσει ότι μπορείς να τις λιμάρεις τρίβοντάς τες με γυαλόχαρτο. Έχει κανένας τίποτα σχετικές οδηγίες, πόσο λεπτό, κατεύθυνση, διάρκεια κλπ;
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]