Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Δημοψήφισμα 5/7

79
28%
79
28%
54
19%
54
19%
8
3%
8
3%
Άβαταρ μέλους
By pik.
21 quadra έγραψε:Δεν θα το κάνουν, θα περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είναι σκληροί και ψυχροί αλλά δεν πυροβολάνε και τα πόδια τους, θα πράξουν ότι μπορούν για να προστατεύσουν τα κεφάλαια τους και την Ευρωζώνη μέχρι τελευταίας ρανίδας, αν το κάνουν αύριο μόνο χασούρα θα έχουν και μόνο ανόητοι δεν είναι οι ευρωπαίοι τραπεζίτες.

α δηλαδη η Χρυση Αυγη ειναι μορφωμα των τραπεζων; :ninja:

Τελικα οτι θα ειχα κυβερνηση που θα τα εκανε ολα πουτανα ,που θα εφερνε capital controls που θα φυγουν μετρα τα Χριστουγεννα ,που θα μας πηγαινε στην δραχμη και θα υπηρχε τοσος κοσμος μαζι της ,σημαινει οτι δεν υπαρχει πραγματικα μελλον.

τελικα ο Τζοκερ εχει πολλους οπαδους στο Γκοθαμ
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#131427 Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω την Κυριακή.
Δεν είμαι ούτε οικονομολόγος ούτε καν έχω τη βασική, αναγκαία τεχνική μόρφωση να καταλάβω τι γράφουν και σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ ποιες είναι οι συνέπειες της επιλογής μου. Με ρωτούν κάτι καθαρά τεχνικό (αν πιστεύω ότι θα αποδώσει κάποια τεχνική στην οικονομία) και όχι ιδεολογικό (πχ δε γουστάρω το βασιλιά- κακή καλή ιδεολογία έχουν όλοι) οπότε απο τη στιγμή που δεν κατέχω τα μέσα να κρίνω θα ψηφίσω βάσει του ποιος μου πούλησε καλύτερη μόστρα μέχρι την Κυριακή.

Στο ραδιόφωνο έχω ακούσει (από τη μια και από την άλλη) τις απίστευτες |λογοκρισία| που με κάνουν να πιστεύω ότι ούτε και αυτοί που το συντάξανε αυτο το ψηφοδέλτιο ξέρουν περί τίνος πρόκειται στην πραγματικότητα αλλά ούτε και αυτοί που διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το ΅ΝΑΙ΅ ξέρουν ακριβώς το γιατί.

Ο Τσίπρας και η παρέα του μπορεί να είναι μάγκες αλλά μπορεί εξίσου να είναι και μαλάκες, σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή παίζουν μπαρμπούτι με 10εκατομμύρια κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#131431 Είναι εξαιρετικά απλό: το ΝΑΙ σημαίνει ένα αγγούρι ναααααα για τα επόμενα χρόνια, μπας και προλάβεις να κάνεις τα σωστά πράγματα και, με την πάροδο του χρόνου (εντός προγράμματος) να καταφέρεις κάπως να συμμαζέψεις το μαγαζί.

Το ΟΧΙ δεν ξέρει κανείς από τους ΣΥΡΙΖΑιους τι σημαίνει (δηλαδή, ΕΥΧΟΜΑΙ να μην ξέρουν, γιατί η πιθανότητα να το κάνουν εσκεμμένα είναι όντως προδοσία), αλλά ξέρουμε πως θα το δουν οι απέξω: έξοδο από το Ευρώ. Εδώ εύχεσαι απλά να μην γίνεις χειρότερος από Αργεντινή, Βενεζουέλα, Αλβανία κλπ κλπ....
Άβαταρ μέλους
By j.marr
The Ace έγραψε:Είναι εξαιρετικά απλό: το ΝΑΙ σημαίνει ένα αγγούρι ναααααα για τα επόμενα χρόνια, μπας και προλάβεις να κάνεις τα σωστά πράγματα και, με την πάροδο του χρόνου (εντός προγράμματος) να καταφέρεις κάπως να συμμαζέψεις το μαγαζί.

Το ΟΧΙ δεν ξέρει κανείς από τους ΣΥΡΙΖΑιους τι σημαίνει (δηλαδή, ΕΥΧΟΜΑΙ να μην ξέρουν, γιατί η πιθανότητα να το κάνουν εσκεμμένα είναι όντως προδοσία), αλλά ξέρουμε πως θα το δουν οι απέξω: έξοδο από το Ευρώ. Εδώ εύχεσαι απλά να μην γίνεις χειρότερος από Αργεντινή, Βενεζουέλα, Αλβανία κλπ κλπ....

Ρώτησα καλόπιστα ( :shifty: ) κάτι παλικάρια του Συριζα που μοιράζανε φυλλάδια για το πως μου εγγυώνται την αγοραστική μου δύναμη μετά το οχι και η απάντηση ήταν θα κάνουμε παραγωγή με λεφτά που θα πάρουμε απο τους πλούσιοι.

:yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
21 quadra έγραψε:Δεν θα το κάνουν, θα περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είναι σκληροί και ψυχροί αλλά δεν πυροβολάνε και τα πόδια τους, θα πράξουν ότι μπορούν για να προστατεύσουν τα κεφάλαια τους και την Ευρωζώνη μέχρι τελευταίας ρανίδας, αν το κάνουν αύριο μόνο χασούρα θα έχουν και μόνο ανόητοι δεν είναι οι ευρωπαίοι τραπεζίτες.

Γιαυτό σου είπα ότι είναι πιθανό (σχεδόν σίγουρο βασικά) σενάριο του όχι.

Τότε είναι νομίζω ότι τον Τσίπρα θα τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#131465 Αυτό:
D-Jet έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω την Κυριακή.

Δεν απαντιέται από αυτό;
D-Jet έγραψε:σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή παίζουν μπαρμπούτι με 10εκατομμύρια κόσμο.

Ή π.χ κλειστές τράπεζες. Ήταν στις προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα;
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Δεν είμαι ούτε οικονομολόγος ούτε καν έχω τη βασική, αναγκαία τεχνική μόρφωση να καταλάβω τι γράφουν και σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ ποιες είναι οι συνέπειες της επιλογής μου. Με ρωτούν κάτι καθαρά τεχνικό (αν πιστεύω ότι θα αποδώσει κάποια τεχνική στην οικονομία) και όχι ιδεολογικό (πχ δε γουστάρω το βασιλιά- κακή καλή ιδεολογία έχουν όλοι) οπότε απο τη στιγμή που δεν κατέχω τα μέσα να κρίνω θα ψηφίσω βάσει του ποιος μου πούλησε καλύτερη μόστρα μέχρι την Κυριακή.

Στο ραδιόφωνο έχω ακούσει (από τη μια και από την άλλη) τις απίστευτες |λογοκρισία| που με κάνουν να πιστεύω ότι ούτε και αυτοί που το συντάξανε αυτο το ψηφοδέλτιο ξέρουν περί τίνος πρόκειται στην πραγματικότητα αλλά ούτε και αυτοί που διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το ΅ΝΑΙ΅ ξέρουν ακριβώς το γιατί.

Ο Τσίπρας και η παρέα του μπορεί να είναι μάγκες αλλά μπορεί εξίσου να είναι και μαλάκες, σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή παίζουν μπαρμπούτι με 10εκατομμύρια κόσμο.

D-jet πάρε τηλ. στα κεντρικά του συριζα και ρώτα ρε. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By panos2171

Δε χρειάζεται να έχεις ΤΟ μυαλό για να καταλάβεις το τι και το πως. Όταν τους ρωτούσαν με τι λεφτά θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους λέγαν ότι υπάρχουν. Φτάσαμε να έχουν διορίσει τις καθαρίστριες, να έχουν ανοίξει την ΕΡΤ να έχουν διορίσει και γω δεν ξέρω πόσους δικούς τους και εμείς να μην μπορούμε να βγάλουμε πάνω από 60€ ημερησίως. Και άντε πες ότι με 60€ όχι μόνο βγάζεις τη μέρα αλλά μέχρι και πενθήμερο, το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να βγάλεις το κεφάλαιό σου με ένα πιθανό κούρεμα τις προσεχείς ημέρες.
Τώρα σου λένε θες να συμφωνήσουμε στα μέτρα τους ή όχι. Στο όχι όμως δε σου λένε τι ακριβώς θα γίνει μετά, σου πετάνε παπαρολογίες και ασάφιες όπως πριν 5 μήνες. Χρειάζεται πολύ σκέψη για να αποφασίσεις;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
j.marr έγραψε:[
Ρώτησα καλόπιστα ( :shifty: ) κάτι παλικάρια του Συριζα που μοιράζανε φυλλάδια για το πως μου εγγυώνται την αγοραστική μου δύναμη μετά το οχι και η απάντηση ήταν θα κάνουμε παραγωγή με λεφτά που θα πάρουμε απο τους πλούσιοι.

Έλα ρε, και τόσο καιρό τι περιμένουνε; Ακόμη δεν πήραν πρέφα ότι είναι κυβέρνηση;

Εκτός και αν εννοούν πλούσιους αυτούς που θα έχουν 1 εκατομμύριο δραχμές (καμιά 1500 σημερινά ευρώ) μετά την έξοδο από το Ευρωπαική Ένωση. Αυτό το βρίσκω πιο πιθανό. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
axel12p έγραψε:
j.marr έγραψε:[

Έλα ρε, και τόσο καιρό τι περιμένουνε; Ακόμη δεν πήραν πρέφα ότι είναι κυβέρνηση;

Είπαν βέβαια -χαμηλοφωνα- οτι κακώς ο τσίπρας πληρώνε τους δανειστές. Και του λέω κατσε ρε παιδιά χτες προχτές δώσαμε κατι λεφτά πάλι σε δανειστές.

Μου είπαν οτι πρέπει σε κάποιος να είμαστε αξιόπιστοι.

:s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By junior gt

Εγώ θα σου πω τι ΘΑ κάνεις την Κυριακή. Όχι τι πρέπει να κάνεις.
Θα ψηφίσεις ΝΑΙ. :metalo: