Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311073 Ρίχνω ρυθμούς και εσύ ανεβάζεις :rtfm:

Κορυφαία κομμάτια Τζουζέπε, θυμίζουν βραδινά σκηνικά. Τρέχει γρήγορα η παλιοζωή γμτ

Μιας και μας γύρισες έχουμε και λέμε
Από τον μεγάλο Sasha το αλμπουμ involver από τα καλύτερά του για ατελείωτες ώρες βραδινής οδήγησης έως το ξημέρωμα. Πόσες φορές στο repeat ξανά και ξανά και ξανά.... :omg: :omg:

Ολόκληρο παρακάτω.

Και ένα από Oakenfolf που όσες φορές και να το ακούω δεν το βαριέμαι με την καμία. Μύκονο ρεεεεεεεεε :rtfm:

Υ.Γ. και έλεγα κάτι ακόμα τεράστιο έβγαλε αυτός, να΄το ..

Μύκονο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#311185 εχει παρει φωτια το τοπικ :yahoo:

Άβαταρ μέλους
By RXristos
#311190 Δουλεύω και ακούω το ROSETTA του Παπαθανασίου :s_bye

Πιο διαπλανητική μουσική πεθαίνεις... χάσιμο!

Η αλήθεια είναι ότι επαναλαμβάνεται λιγάκι αλλά όπως και να έχει αγαπάμε Παπαθανασίου
Άβαταρ μέλους
By Chris
#311195 ρε κον5, δεν εβαλα κανα δυο που ηθελα γιατι κοπανανε, θεωρωντας πως δεν ειναι αρκετα 'διαπλανητικα', και μου βαζεις ΑΥΤΟ το mix του hypnotized??? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311217 Ο Τζουζέπε ανέβαζε τόνους :rtfm: :shifty:

Δεν μας πειράζει να είναι χορευτικά αρκεί να μην είναι πριονίδια και μονότονα. Το διαπλανητικό του πράγματος imo έχει να κάνει με ξεχωριστή - ξεσηκωτική μελωδία στον ήχο, που μπορείς κάλλιστα να βρεις σε κομμάτια κλασσικής / ambient / progressive / post rock κλπ.

Καλά αυτό των cure είναι τεράστιο κομμάτι και φυσικά διαπλανητικό στο έπακρο, ιδίως μετά το 05:46 που γρατζουνάει η κιθάρα. Τέτοια κομμάτια δεν βγαίνουν ξανά.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#311226 Tι ειν' αυτα τα νταπα ντουπα ρε σεις! :lol:

Βρειτε μου πιο Διαπλανητική μουσική απο αυτο:

ή αυτο

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#311257 εδω εισαι kovathe :s_biggrin

καπου πρεπει να το χω ξαναβαλει, αλλα ισως στο gaming section

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311264 Ο μονομάχος λείπει :shifty:

Διαπλανητικότατο.

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311294 Μερικά τραγούδια ακούγονται υπέροχα τόσο στην κανονική όσο και στην remix έκδοση, άλλως ''Πώς ένα κομμάτι με πιάνο και τσέλο (?) μπορεί άνετα να ξεσηκώσει κόσμο σε bar/club.

Εκπληκτικό

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Για τους ρόταρυ ( :shifty: ).

imho το καλύτερο κομμάτι όλων των εποχών.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#311610 Οφφ τόπικ: έχει αρχίσει κανείς να ακούει 94.3 (ξένιος, ντρήμ πώςτολένετέλοςπάντων);

΄Εχω συντονιστεί μερικές φορές και φαίνεται παλέψιμος.

Ον τόπικ:

Άβαταρ μέλους
By pierce21
#311616 Δώσατε σκληρό πόνο σήμερα. :inlove:
Διπλωμάτη, έχει κάνει και ο Armin ένα remix σε αυτό, άλλο πράγμα....

Από τα αγαπημένα μου νυχτοτράγουδα

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Άντε και ένα δυνατό για τον Kon5 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311653 Στα ατμοσφερίκ χορευτικα το ρίξαμε. Χρειάζονται και αυτά.

Τζουζέπε για σένα όλα τα παρακάτω , φλασ μπακ.

Τιτανοτεράστιο clubίσιο κομμάτι για cavo και βάλε.

Sander Kleinenberg - My Lexicon που φυσικά το είχε βάλει στη συλλογή ο τιτάνας Sasha 90' τόσο πρέπει να ήταν πωωωωω. Βάλε τη βελόνα από το 00:58 και μετά.

Mike Koglin - The Silence διασκευή του έτερου τεράστιου Enjoy the silence (Depeche) άκου το από το 02:24 και μετά κόλαση και παράδεισος μαζί. Και αυτό το έδωσε απλόχερα ο Sasha στο λαό.

Και για τους παλιούς, θρυλικός στο άλλοτε τεράστιο MTV

Aphex Twin - On

Εντάξει εδώ τί να λέμε άλλος ημίθεος

Moby - Go

Jam and spoon - Age of love Άλλο αγαπημένο. Να έχει πάει 5 πρωϊ στο club και να βαράνε τα μπάσα..

Jam and spoon - Stella Χαμός. Ταξίδευες τα πρωινά με τα λέιζερ να παίζουν μπάλα.

Αυτά τα ακούσματα πρωτοείχα στην ηλεκτρονική. Ήταν η τότε ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μουσική που ξεχώριζε από τα πριονίδια - καρεκλιές :lol: που ποτέ μου δεν μπορούσα να χωνέψω/ακούσω και δυστυχώς έπαιζαν εμπορικοί ραδιοσταθμοί και καγκουροκλάμπ της εποχής.
Άβαταρ μέλους
By Kon5