Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#151391 Καλοκρέμαστοι όλοι και όλες!
Μέχρι να έρθει το παιδί ωστόσο --> u ain't seen nothing yet!

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By DAP
otso έγραψε:...............................................................................................
εγω λοιπον ξεκινησα με τεραστιο ντεζαβανταζ καθως συμμαθητες και φιλοι και διαμερισματακια και μαγαζια και οικοπεδα και χωραφια ,χωρια που ο ελληνας πεθερος τσονταρει μεχρι να πεθανει.

Αγαπητε θα ειχες ντεζαβανταζ και μαλιστα τεραστιο και πολυχρονο αν ειχες παντρευτει μια που θα μιλαγε ολο για τα δικα ΤΗΣ λεφτα και τα δικα ΤΗΣ πλουτη......Το κυριοτερο στον γαμο ειναι ο καλος (καλη) συντροφος....
Τα πλουτη δεν φερνουν την ευτυχια αλλα την επιπλωνουν...... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Serf
#151432 Θα ήθελα προτάσεις δώρου για τον soon2be κουμπάρο λαμβάνοντας υπόψη ότι δε συμμετείχε καθόλου στα έξοδα του γάμου. Η κλασική πρόταση ρολογιού απορρίπτεται γιατί έχει και καθημερινό και καλό.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#151435 Έχω την εντύπωση πως ο κουμπάρος πληρώνει στέφανα, στολισμό εκκλησίας, παπά (ένα μέρος τουλάχιστον) και κάτι άλλες μαλακιούλες.
Άβαταρ μέλους
By Serf
NickTG έγραψε:Γιατί να συμμετέχει στα έξοδα?

Όπως ορθά αναφέρει ο Πάνος, είθισται:

panos2171 έγραψε:Έχω την εντύπωση πως ο κουμπάρος πληρώνει στέφανα, στολισμό εκκλησίας, παπά (ένα μέρος τουλάχιστον) και κάτι άλλες μαλακιούλες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#151443 Δεν βλέπω το λόγο βέβαια αλλά ΟΚ.
Εγώ με μια επιταγή από κατάστημα στυλ mediamarkt θα ήμουν χαρούμενος!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#151445 Και μιας και πιάσαμε τα του γάμου, για προτείνετε προμηθευτή για "σκληρά" ποτά στον οποίο να μπορούν να επιστραφούν τυχόν κλειστά μπουκάλια που θα περισσέψουν! Κάποια κάβα, κάποιον χονδρέμπορο, κάτι...

Επίσης, για πείτε ποσότητα μπουκαλιών που προτείνετε για 250 άτομα καθώς και κατανομή (ουίσκι, βότκα, τζιν, κτλ)...
Άβαταρ μέλους
By Serf
NickTG έγραψε:Δεν βλέπω το λόγο βέβαια αλλά ΟΚ.
Εγώ με μια επιταγή από κατάστημα στυλ mediamarkt θα ήμουν χαρούμενος!

Ούτε εμείς βλέπουμε το λόγο, και γι' αυτό δεν κλήθηκε να συμμετάσχει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Serf έγραψε:Και μιας και πιάσαμε τα του γάμου, για προτείνετε προμηθευτή για "σκληρά" ποτά στον οποίο να μπορούν να επιστραφούν τυχόν κλειστά μπουκάλια που θα περισσέψουν! Κάποια κάβα, κάποιον χονδρέμπορο, κάτι...

Επίσης, για πείτε ποσότητα μπουκαλιών που προτείνετε για 250 άτομα καθώς και κατανομή (ουίσκι, βότκα, τζιν, κτλ)...

Ο γάμος θα είναι καλοκαίρι ή χειμώνα;
Οι καλεσμένοι τι αναλογία ηλικίας θα έχουν;
Ο γάμος θα γίνει στα Καλάβρυτα μετά αρνιων κ γουρνοπουλων ή στην Τήνο σε γραφικό ξωκλήσι;
Όλα παίζουν ρόλο..
Άβαταρ μέλους
By elvet
#151461 Τι πληρώνει ο κουμπάρος εξαρτάται από την περιοχή της Ελλάδας και τις ανάλογες συνήθειες, οπότε δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες, π.χ. στην Κρήτη μπορεί και να μην πληρώνει τίποτα και να καλέσει όσους θέλει. Εννοείται οτι σήμερα οι λογικοί νεόνυμφοι επιλέγουν οι ίδιοι τους κουμπάρους τους και συζητούν ανάλογα τα έξοδα, γιατί εάν υποκύψουν σε γονείς και σόγια τα πράγματα είναι δύσκολα (επιβολή κουμπάρου που είναι ο νονός ή ο μακρυνός ξάδελφος από τον Καναδά, εκκλησίες, κλαρίνα κλπ, κλπ)
Άβαταρ μέλους
By Serf
#151463 Σωστός! Ο γάμος είναι το μεθεπόμενο ΣΚ σε κτήμα στα βορεια προάστια. Απο τους καλεσμένους ενα 30% είναι συγγενείς-φιλοι γονιών και το υπολοιπο στην ηλικία μας (35) πανω-κατω.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Serf έγραψε:Σωστός! Ο γάμος είναι το μεθεπόμενο ΣΚ σε κτήμα στα βορεια προάστια. Απο τους καλεσμένους ενα 30% είναι συγγενείς-φιλοι γονιών και το υπολοιπο στην ηλικία μας (35) πανω-κατω.

.

Θα έχει ανοιχτό μπαρ απο την αρχή ή θα ανοίξει μετα απο κάποια ωρα;

Στο δικο μου γαμο έφυγαν 15 φυαλες , κυρίως ρούμι. (Οι καλεσμένοι ηταν 300, το μπαρ άνοιξε στις 23:30 που είχαν φύγει οι μεγάλοι σε ηλικία)
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#151466 Εμείς είχαμε τρεις κουμπάρες και κάναμε....μάχη για να μην πληρώσουν στολισμους και εκκλησίες :P

Τους τη φέραμε στη ζουλα με την εκκλησία αλλά μας το ανταπέδωσαν με τις λαμπάδες(οκ, 80 ευρώ ηταν οπότε δεν έγινε και τίποτα)