Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#17275 Equalizer. Εξαιρετικη Αμερικανια. Περασε πολυ ομορφα το Παρασκευοβραδο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#17301 Shoot 'em up...

Δεν ξέρω γιατί στο imbd έχει 6.8 βαθμολογία. Μάλλον λόγω Belucci...Κατά τ άλλα μέτρια προς το κακό.

Α Million Ways to Die in West...

Eυχάριστη κωμωδία. Δεν έχει ΤΟ γέλιο βέβαια, έχει όμως Charlize Theron. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
giannik1977 έγραψε:Περιμενω να δω "το μουτρο" τωρα στο Star..

Και τώρα που είδες το μούτρο, δες και το σκατόμουτρο (ταινία της οποίας είναι διασκευή αυτή του Statham που είδες).

Image
Άβαταρ μέλους
By The Ace
panos2171 έγραψε:Shoot 'em up...

Δεν ξέρω γιατί στο imbd έχει 6.8 βαθμολογία. Μάλλον λόγω Belucci...Κατά τ άλλα μέτρια προς το κακό.

Και στο RT έχει 67%....μάλλον δεν το εκτίμησες σωστά...πρόκειται για μια κλασσική αυτοσαρκαστική σπλατεριά και καλή κωμωδία, με τον καλό που σκοτώνει τους πάντες με καρότα (!!!!) και τον κακό που θέλει να πιπιλήσει το βυζί μιας νεκρής :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εγώ σου λέω βγάλε όλους τους άλλους έξω από το πλάνο, και άσε μόνο Owen και Giamatti στην οθόνη, πάλι θα ήταν πολύ καλή ταινία :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#19339 Γραν Βούδαπεστ

:s_roses Φανταστικό! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Serf

Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
panos2171 έγραψε:Shoot 'em up...

εγώ τη βρίσκω φοβερή ταινία, τώρα που το σκέφτομαι δύσκολα μια ταινία μπορεί να είναι πιο φοβερή
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#19903 Χθες βράδυ είχε στη νεριτ Το κύμα (Die Welle), αν κ την είχα δει όταν είχε βγει, με κράτησε κ την ξαναείδε ευχάριστα!

Ωραία επιλογή απο τη νεριτ, μπράβο τους!
Άβαταρ μέλους
By nass
#19920 Είδαμε χτες βράδυ το Gone girl
Ανάμικτα συναισθήματα, σίγουρα το τέλος δεν πείθει (θα αποφύγω spoilers) αλλά και το σενάριο έχει αρκετές "τρύπες".
Από την άλλη ένα δεικτικό σχόλιο για τις σχέσεις, το γάμο κτλ. (θα ταίριαζε αρκετά στο άλλο θέμα :lol: )
Καλύτερα να μην το δείτε με τον/την SO σας :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#20499 Επική υπερβολή-παπαρια το Transformers: Age of Extinction απο τον Bay!!

Σχεδόν 3 ώρες χωρίς ουσία! Οταν βλέπεις Tsransformers θελεις να τα βλέπεις και κανενα Transform και οχι αυτο το καρουτνιστικο με τα κουτάκια :thumbsdown: !!!

Πρεπει να αλλάξει σκηνοθέτη η σειρά οπως κ δοιποτε!