kovathe έγραψε:Συνεχιστε το κλααααμα!![]()
Μας διασκεδαζει αφανταστα
Ρε εσένα σε αδικήσανε στον αγώνα με τον Διαμαντάκο και τον Μπλουμς, τι λέμε.
Αλήθεια, ήσουν στο ΣΕΦ το ίδιο βράδυ;
kovathe έγραψε:Συνεχιστε το κλααααμα!![]()
KWSN-Men έγραψε:kovathe έγραψε:Συνεχιστε το κλααααμα!![]()
kovathe έγραψε:KWSN-Men έγραψε:kovathe έγραψε:Συνεχιστε το κλααααμα!![]()
Eiσαι off-topic καημενε βαζελακο
[Mod]
Deleted User 1 έγραψε:Παπάρια μέντολες. Ο Ρανιέρις πάντα μυρωδιάς ήταν και απ' όπου έφυγε, έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι φανερό ότι δεν έχει ιδέα με ποιους έχει να κάνει και ούτε πρέπει να ενδιαφέρεται και πολύ, όπως αντίστοιχα και οι γνωστοί άγνωστοι άμπαλοι που απαρτίζουν την Εθνική δεν έχουν καμία διάθεση να παίξουν γι' αυτόν. Πάντως μια χαρά πρέπει να περνάει τη ζωούλα του με τις διάφορες αποζημιώσεις που έχει μαζέψει από δω και απο κει, αφού βρίσκει ακόμα κορόιδα να τον προσλαμβάνουν. Νύχτα θα φύγει κι από δω με ένα ωραιότατο πακετάκι.
NickTG έγραψε:Περιττό να ενημερώσω πως στο συγκεκριμένο θέμα, λόγω παρελθόντος, αν ξεφύγει η κατάσταση απλά θα σβήνω χωρίς προειδοποίηση.
Με αγάπη![Mod]
Corto Maltese έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Παπάρια μέντολες. Ο Ρανιέρις πάντα μυρωδιάς ήταν και απ' όπου έφυγε, έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι φανερό ότι δεν έχει ιδέα με ποιους έχει να κάνει και ούτε πρέπει να ενδιαφέρεται και πολύ, όπως αντίστοιχα και οι γνωστοί άγνωστοι άμπαλοι που απαρτίζουν την Εθνική δεν έχουν καμία διάθεση να παίξουν γι' αυτόν. Πάντως μια χαρά πρέπει να περνάει τη ζωούλα του με τις διάφορες αποζημιώσεις που έχει μαζέψει από δω και απο κει, αφού βρίσκει ακόμα κορόιδα να τον προσλαμβάνουν. Νύχτα θα φύγει κι από δω με ένα ωραιότατο πακετάκι.
Ο Ρανιέρι για το λόγο που ήρθε πάντα ήταν καλός. Όνομα έκανε στη Φιορεντίνα που την πήρε από τη Β και την έκανε πρωταγωνίστρια στην Α. Θα με πεις με Μπατιστούτα, Εφεμπεργκ, Ρουι Κόστα, Λαουντρουπ κλπ. Ναι, συμφωνοι, αλλά ως οπαδός της βιόλα μπορώ να σου πω ότι ποτέ δεν της έλειψαν οι παίκτες, άλλωστε αυτους (πλην του Κόστα) τους είχε και που έπεσε. Στη συνέχεια όπου και να πήγε έκανε το ίδιο πράμα. Συμμάζεψε το ρόστερ και έκανε ομάδα με λογική και έτοιμη για το παραπάνω, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να πάρει το παραπάνω στο γήπεδο. Πάντα το έπαιρνε ο επόμενος (Βαλένθια, Τσέλσκι, Γιούβε). Και έρχεται από καλή χρονιά στη Μονακό, το πρωτάθλημα ήταν εκτός στόχων πρακτικά.
Το θέμα είναι ότι πλέον είναι αργά, ποτέ δεν ήταν do or die προπονητής, λογικά το χαιρετάμε το Euro και συνεχίζουμε με Σταφυλίδηδες και Μαυρίες για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Silberpfeil έγραψε:Και εγώ βλέπω δύσκολη την πρόκριση όμως δεν μου φάνηκε πολύ κακός ο Ρανιέρι σε αυτά τα παιχνίδια αν και φοβάμαι πως δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές![]()
Οι Μαυρίας, Καρέλης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης μου έδωσαν ελπίδα ότι ίσως κάποτε δούμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο.
The Ace έγραψε:Silberpfeil έγραψε:Και εγώ βλέπω δύσκολη την πρόκριση όμως δεν μου φάνηκε πολύ κακός ο Ρανιέρι σε αυτά τα παιχνίδια αν και φοβάμαι πως δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές![]()
Οι Μαυρίας, Καρέλης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης μου έδωσαν ελπίδα ότι ίσως κάποτε δούμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο.
Sorry αλλά ο Μαυρίας θέλει πολύ ψυχολογική υποστήριξη για να μπει σωστά σε ένα παιχνίδι, ενώ ο Καρέλης ψιλο-Μητρο-φέρνει (σε στυλ και πιθανότατα μυαλό). Ο Ταχτσίδης θέλει ειδικό βίντσι για να ξεκινήσει και να πάρει φόρα, ενώ ο Σταφυλίδης θέλει αρκετή δουλειά για να μην θεωρηθεί ο νέος "κακός Βύντρα". ΠΑΟ είμαι, και ας έχουν παίξει οι παραπάνω με την ομάδα μου, ας τα λέμε όμως τα μειονεκτήματά τους, μπας και τα δουλέψουν λίγο....
Silberpfeil έγραψε:The Ace έγραψε:Silberpfeil έγραψε:Και εγώ βλέπω δύσκολη την πρόκριση όμως δεν μου φάνηκε πολύ κακός ο Ρανιέρι σε αυτά τα παιχνίδια αν και φοβάμαι πως δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές![]()
Sorry αλλά ο Μαυρίας θέλει πολύ ψυχολογική υποστήριξη για να μπει σωστά σε ένα παιχνίδι, ενώ ο Καρέλης ψιλο-Μητρο-φέρνει (σε στυλ και πιθανότατα μυαλό). Ο Ταχτσίδης θέλει ειδικό βίντσι για να ξεκινήσει και να πάρει φόρα, ενώ ο Σταφυλίδης θέλει αρκετή δουλειά για να μην θεωρηθεί ο νέος "κακός Βύντρα". ΠΑΟ είμαι, και ας έχουν παίξει οι παραπάνω με την ομάδα μου, ας τα λέμε όμως τα μειονεκτήματά τους, μπας και τα δουλέψουν λίγο....
Δεν διαφωνώ μιας και δεν τους έχω παρατηρήσει προσεκτικά σε βάθος χρόνου. Μίλησα για το πως τους είδα σε αυτά τα ματς.
Για τον Καρέλη πάντως πιο πολύ θα τον χαρακτήριζα στυλ Podolski παρά βαρύ σεντερ φορ (που παίζει με την πλάτη).
Edit: Και για να μην παρεξηγηθώ... θα δω ματς ελληνικού πρωταθλήματος μόνο αν το θέλει να το δει η παρέα μου (σπάνιο) οπότε δεν έχω την παραμικρή συμπάθεια προς τον ΠΑΟ και τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας.
, όχι παικτικό. Ο Μήτρογλας είναι σέντερφορι, ο Καρέλης είναι βασικά περιφερειακός επιθετικός, μπορεί να τραβηχτεί και πίσω από τον Μπεργκ ας πούμε.
The Ace έγραψε:Silberpfeil έγραψε:The Ace έγραψε:Silberpfeil έγραψε:Και εγώ βλέπω δύσκολη την πρόκριση όμως δεν μου φάνηκε πολύ κακός ο Ρανιέρι σε αυτά τα παιχνίδια αν και φοβάμαι πως δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές![]()
Δεν διαφωνώ μιας και δεν τους έχω παρατηρήσει προσεκτικά σε βάθος χρόνου. Μίλησα για το πως τους είδα σε αυτά τα ματς.
Για τον Καρέλη πάντως πιο πολύ θα τον χαρακτήριζα στυλ Podolski παρά βαρύ σεντερ φορ (που παίζει με την πλάτη).
Edit: Και για να μην παρεξηγηθώ... θα δω ματς ελληνικού πρωταθλήματος μόνο αν το θέλει να το δει η παρέα μου (σπάνιο) οπότε δεν έχω την παραμικρή συμπάθεια προς τον ΠΑΟ και τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας.
Δεν διευκρίνισα, όταν έγραψα "στυλ" εννοούσα οπτικό και αισθητικό, όχι παικτικό. Ο Μήτρογλας είναι σέντερφορι, ο Καρέλης είναι βασικά περιφερειακός επιθετικός, μπορεί να τραβηχτεί και πίσω από τον Μπεργκ ας πούμε.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]