Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#347704 Τακτοποιώντας πράγματα στο σπίτι έπεσα πάνω στο βιβλίο της Α Λυκείου, πριν 15 χρόνια...

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Το ομορφότερο πράγμα οι αναμνήσεις...

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#347719 κι εγώ το παραπάνω είχα, αλλά τόσες σημειώσεις στο κείμενο δεν έκανα :shifty:

από ένα σημείο κι έπειτα δεν έκανα καθόλου, έγραψα τη μετάφραση τα αντώνυμα/συνώνυμα κτλ νεοελληνικά που δε χρειάζεται να ξέρεις αρχαία, μηδέν γραμματική και τέλος τα αρχαία για μένα και το πολυαγαπημένο κεφάλι της Ισμήνης :superman:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Παιδια δεν το θυμαμαι. Μαλλον φταιει το πολυκλαδικο...

Κάνατε κι εσείς αγροτική ανάπτυξη?
Θυμάμαι κάτι ποικιλίες από μήλα και από κότες μαθαίναμε

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Ουτε που θυμαμαι Ντιμικ.
:s_dunno

Τα γκομενακια που ήταν σε κλάδο αισθητικής ή κάτι τέτοιο τα θυμάσαι τουλάχιστον?

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#347825 Ειχα ενα βλαμμένο στα αρχαια που μας ανάγκαζε να το φέρνουμε, μάλιστα όποιος δεν πρόσεχε απειλούσε να τον πετάξει απο τις σκάλες :lol:

Έπαιρνα το μολύβι με τον διπλανό μου και παρισταναμε οτι σημειωναμε και προσέχουμε

Βέβαια οταν μας ρωτούσε κάτι πάνω στο κείμενο ρόμπα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Deleted User 1 έγραψε:Κουβαλαγατε βιβλια στο σχολειο? :hmmm:

<+

Πρωτάκουστο; Δηλαδή εσύ πήγαινες στο σχολείο με άλλο εξοπλισμό;
Θυμάμαι στο εξάωρο, είχα μια polo που έσκαγε. Βιβλία ΟΕΔΒ, τετράδια σπιράλ, βιβλία θείου Πατάκη κλπ
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:Κουβαλαγατε βιβλια στο σχολειο? :hmmm:

<+

O realzeus ήταν με μαρμάρινες πλάκες και καλέμι για τις σημειώσεις, εγώ οριακά πρόλαβα την εφεύρεση του χαρτιού.

Ο DAP θυμάται την εφεύρεση της γραφής και έχει τη Γέννεση σε original έκδοση με αυτόγραφο του συγγραφέα! :s_yes

:lol: :lol: :lol: :lol: