Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#50555 ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στην νυχτα για οσους ειναι στην κρητη/δωδεκανησα/αττικη/ΝΑ πελοποννησο
το συστημα μολις αρχισε να μας επηρεαζει η νυχτα σε αυτες τις περιοχες θα ειναι μεγαλη...(μπορει και να μην κανει και τιποτα αλλα αμφιβαλλω αν κρινω απο αυτα που ηδη εχουν γινει..)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#50557 Συγγενής από Διδυμότειχο μου έλεγε στο τηλ ότι έχει να δει χρόνια έτσι φουσκωμένο τον Εβρο ποταμό. Εχει πλημμυρίσει τα πάντα....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
red_monster έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
red_monster έγραψε:έχω μέρες να καβαλήσω γ@μω :rant:

Δεν εχεις αδιαβροχα ; :shifty:

δεν έχω βάρκα καρντιά μου :shifty:

Φοβασαι να βγαλεις βολτα το Ducati ε ;;; :svivhaha:
Παρε Ιταλικο σκουτερ !! Δεν μασανε μια.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
The Ace έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Μεγάλη εφεύρεση το στεγνωτηριο.... φέτος πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε, σωτηρία

Πες το στη γυναίκα μου, που το έχουμε και το κοιτάμε...επειδή δεν τα στεγνώνει "καλά" και "ωραία" τα ρούχα, πρέπει σώνει και ντε να τα απλώνουμε όπου βρούμε (και προφανώς τις τελευταίες μέρες μέσα στο σπίτι) :dizzy: ...σχεδόν τζάμπα ένα χιλιάρικο να κααααάθεται....

Επιρροές από την μάνα της σίγουρα.... :shifty:

Και εμείς Ελλάδα Ούτε είχαμε Ούτε χρειαστήκαμε ποτέ, άπλωμα έξω και το αττικό κλίμα έκανε τη δουλειά του.

Εδώ είναι αλλιώς, δεν μπορείς να βασιστεις στον καιρό.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
KiloMeater έγραψε:.... άπλωμα έξω και το αττικό κλίμα έκανε τη δουλειά του. .... .

Εχω την εντύπωση -απο παρατηρητικότητα και όχι απο νετ/μελέτες- πως η υγρασία στην Αθήνα έχει αυξηθεί αισθητά την τελευταία 10+ετία.