Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#6101 Οταν γυρισω με το καλο ειτε το παρω ειτε οχι θα γραψω δυο τρια πραγματα για την εντυπωση που μου αφησε.
Προσωπικα μονο για τη μπαταρια οταν δε χρησιμοποιειται διαβασα οτι καταναλωνει λιγο παραπανω,αυτα που ειπες δε τα γνωριζα.Οπως και να χει,επανερχομαι με εντυπώσεις :)
Άβαταρ μέλους
By L200
#6117 Neo-v τέλος. Μια ωραία πρωία η οθόνη έσβησε και δεν ξανα άνοιξε. Πρέπει να το είχα σχεδόν 3 χρόνια. Νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά του.
Πριν λίγο αγόρασα το Sony Experia M2. Δεν το έψαξα και πάαααρα πολύ. Ρώτησα 3-4 φίλους γνωστούς και μου είπαν ότι είναι καλό. Χρήση ίντερνετ, σμσ, κλήσεις, μουσικούλα, φωτό και βίντεο.

Εντάξει ξέρω ότι πιθανόν έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες. Απόψεις?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#6127 Εκ των υστέρων; Πέτα το στην θάλασσα. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By L200
elteo έγραψε:Εκ των υστέρων; Πέτα το στην θάλασσα. :s_tongue

Έτσι!!! Δώσε μου κουράγιο!!! :s_cry
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#6169 Μια χαρά το βλέπω (στα χαρτιά) για τα λεφτά του...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#6208 +1
Για τα λεφτά του αλλά και για αυτά που θες μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
L200 έγραψε:
elteo έγραψε:Εκ των υστέρων; Πέτα το στην θάλασσα. :s_tongue

Έτσι!!! Δώσε μου κουράγιο!!! :s_cry

Αστειεύομαι προφανώς εξού και το smilie δίπλα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
L200 έγραψε:Neo-v τέλος. Μια ωραία πρωία η οθόνη έσβησε και δεν ξανα άνοιξε. Πρέπει να το είχα σχεδόν 3 χρόνια. Νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά του.
Πριν λίγο αγόρασα το Sony Experia M2. Δεν το έψαξα και πάαααρα πολύ. Ρώτησα 3-4 φίλους γνωστούς και μου είπαν ότι είναι καλό. Χρήση ίντερνετ, σμσ, κλήσεις, μουσικούλα, φωτό και βίντεο.

Εντάξει ξέρω ότι πιθανόν έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες. Απόψεις?

Δεν είναι άσχημο αλλά υπάρχουν καλύτερα στα λεφτά αυτά.
Αφού το αγόρασες όμως τι σημασία έχει?
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Cosmonaut21 έγραψε:Επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο για να πάω,ενημέρωσε αν μπορείς.Εγώ το σκέφτομαι.Διαβάζω ότι η intel έχει ακόμη κάτι θεματάκια ασυμβατότητας αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει.Αυτό που με φοβίζει είναι ότι σε πολλούς έχει βγει off το touchpad και κυρίως το ότι μιλάνε για wifi που δεν πιάνει καλό σήμα! Αυτό το τελευταίο ειδικά :s_dunno

Το πηρα τελικα! Δηλωνω υπερικανοποιημενος..Αρχικα οθονη,σχεδιαση,ποιοτητα δε παιζονται στα 100€
Το UI της ασους αρκετα παραμετροποιησιμο ,μια χαρα..Το τατς παντ μια χαρα νιωθει,δεν ειδα καποιο κολλημα ή κατι.Κατα τ αλλα ακομα και εγκαθιστοντας εφαρμογες δε λαγκαρε περισσοτερο απο το G2 π.χ..Υπο κανονικες συνθήκες δε μασαει σε browsing ,youtube κανα δυο racing που το τσεκαρα.Η ραμ του ακομα δεν εχει ζοριστει αν και τσιμπαει μπολικα mb ακομα και με "κλειστες" ολες τις εφαρμογές.Το wifi του πιανει ακριβως ,ισως κ ενα κλικ παραπανω απ το G2 , οποτε για την ωρα μια χαρα κ αυτο το πιθανο προβλημα..
Ως τωρα αξιζε σιγουρα τα χρηματα του,το προτεινω ανετα για βασικη και κατι παραπανω χρηση :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#6708 Ευχαριστώ για την απαντηση! Θα πάω να το δω σε multirama που έχει κοντά και μάλλον θα το πάρω και γω γιατί ένα της MLS που μου έχουν δώσει δεν παλεύεται.
Μερικά ερωτήματα μιας και δε γνωρίζω και πολλά.
Πως μπορώ σε αυτή τη μπακατέλα (το MLS) να δω αν υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού; Δε βρισκω την επιλογή και φοβάμαι μήπως δεν αλλάζει(tragic)
Επειδή θέλω να αλλάξω κινητό αλλα δε θέλω κάτι πολύ μεγάλο και ούτε διαθέτω πολλά χρήματα,βρήκα ψάχνοντας το z1 compact στα 250 ευρώ μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με απόδειξη κλπ. Είναι καλή τιμή? Θα προτείνατε κάτι άλλο σε αυτό το μέγεθος και τιμή; Θέλω να έχει μια καλή κάμερα και μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6732 Εγω απο χθες αναβαθμισα το note3 σε νοτε4 βαζοντας την επισημο wallpaper του 4 :s_biggrin
Image
:inlove:

Στην αντικατέστησα με την ίδια (σχεδόν ) σε μικρότερη. [mod]
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6734 Μαμααα πατησα resize και βγηκε ετσι!!!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#6778 Δεν φτάνει που έχουμε επιτυχημένο νέο forum , πλέον έχουμε και μοντίφες (!) στο Note3 απο Geof1.
Πόσα να αντέξουμε ;! :s_tongue

Πλακίτσα ε. :s_smile

Δεν κάνουμε πλάκα με τα ιερά και όσια αυτού του κόσμου! [Admin] :s_cool :s_cool :s_cool :s_cool :s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6782 Πλακιτσα??

Εγω παρεξηγηθηκα :s_tongue

Μαλλον ηταν μεγαλη η εικονα και με το resize δεν εστρωσε!

Θενκ γιου!!! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Nick-K
Άρης έγραψε:
Nick-K έγραψε:Αξίζει αγορά 2ης (κινέζικης μάλλον) μπαταρίας για Galaxy S4? Κρατάει καθόλου η θα πέφτει αμέσως? Επίσης υπάρχει κανένα θέμα γιατί έχω ακούσει πολλά και διάφορα κουφά περι εκρήξεων της συσκευής κλπ... :s_rofl :s_biggrin

Από τη στιγμή που έχει 12 ευρώ η αυθεντική, εγώ δε θα το σκεφτόμουν
https://www.skroutz.gr/s/4335277/Samsung-EB-B600BE.html

Μπαταρίες/ τροφοδοτικά/ φορτιστές laptop είναι κακή ιδέα να πάρεις no name

Ευχαριστώ Nick! Δεν ήξερα και δεν είχα ψάξει το πόσο κάνει η original, θεωρούσα κάνα 50ρικό! :s_biggrin