Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#6635 πάντως οι τιμές φαίνεται να είναι πολύ καλές... Τα 64 GB φαίνονται δελεαστική πρόταση... Σκέφτομαι να στείλω το 3GS στα κεντρικά να το βάλουν στο μουσείο τους :s_biggrin Άντε να δούμε πόσο θα κάνει κ πότε θα μπορούμε να το παραγγείλουμε-παραλάβουμε στην Ευρώπη...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#6645 Το 4.7 δεν αξιζει, το 5.5 αξιζει γιατι εχει 1080 οθονη και OIS σε μεταλλικη κατασκευη και τρεχει iOS. Επισης αναλογικα τι αγοράζεις είναι σε καλη τιμη (σε σχεση με τα παλαιοτερα μηλοφωνα) λογω του διπλασιασμου της χωρητικότητας.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6649 καμια ελπιδα για την αππλ χωρις τον Jobs, θα τη φανε αργα η γρήγορα ζωντανή οι αλλες εταιρίες!

φθασαμε σχεδον στο 15 να βγαλει διαφορετικά μεγεθοι συσκευών!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#6652 Όπως λέγαμε κι αλλού και τρώγαμε edit σε αλλά τρία χρόνια θα έχουν αδιάβροχες συσκευές και μαγνητική φόρτιση
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6653 Εμενα μου αρεσει παντως..Αν αλλαζα ποτε σιγουρα θα πηγαινα για το 5,5ιντσο!
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6657 παλαιότερα αν ειχε κανενα event ολοι η αλλοι στέκονταν σουζα κ κλανανε μεντες τη νεο θα βγάλει που δεν σκέφτηκαν αυτοί!

Απο χθες ειμαι σιγουρος αρκετοι υπεύθυνοι αλλων εταιριών εχουν σκάσει στα γελια!

Ακου εκει Power Button στο πλάι στις μεγάλες συσκευες ειναι πιο βολικο!!! Σωπα!
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#6671 Εμένα άρχισε να κάνει νερά το 4s που εχω απο τα τέλη του 11.
Έτσι όταν εχω αναβάθμιση θα σκεφτώ σοβαρά το 6 αλλα οχι το μεγάλο.ποτε μου δεν συμπάθησα τα μεγάλα κινητά,λεω οχι στη ταμπλετοποιηση.

Θα μπορούσε κάποιος να μας παραθέσει τις διάφορες πχ με το galaxy s5 ?

Βέβαια η αλήθεια ειναι οτι εχω βολευτεί το iOS,εχω πάρει κ ένα ipad3 οπότε κ δύσκολα θα φύγω απο apple.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#6672 Το μέγεθος της οθόνης του 5s είναι μικρό. Αν πάρεις στα χέρια σου ένα 4,7΄κ συνηθίσεις, σου κακοφαίνεται η μικρή οθόνη του 5s.

το 6+ είναι τεράστιο για κινητό. το 6 είναι ιδανικό...
επίσης κρύσταλλο ζαφειριού έβαλαν, αλλά μόνο στο κάλυμμα της πίσω κάμερας :s_tongue :s_biggrin

τώρα για τη μηχανή της nespresso που δεν έβαλαν ακόμη κτλ, υπερβολές... αξιοπιστία καλύτερα παρά πράσινα άλογα... 5 χρόνια με το 3GS δεν είχα πρόβλημα... Επαφές κ emails συγχρονίζει κανονικά... Η ταχύτητα με πείραξε τον τελευταίο 1,5 χρόνο... Άλλα είπα να κάνω υπομονή, μπας κ ο ουρανός γίνει πιο γαλανός :s_biggrin
Σύμπτωση ή δεν ξέρω εγώ τί, σε galaxy5 2 μηνών φούσκωσε η μπαταρία... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By red_monster
PeterPan έγραψε:Το μέγεθος της οθόνης του 5s είναι μικρό. Αν πάρεις στα χέρια σου ένα 4,7΄κ συνηθίσεις, σου κακοφαίνεται η μικρή οθόνη του 5s.

το 6+ είναι τεράστιο για κινητό. το 6 είναι ιδανικό...
επίσης κρύσταλλο ζαφειριού έβαλαν, αλλά μόνο στο κάλυμμα της πίσω κάμερας :s_tongue :s_biggrin

τώρα για τη μηχανή της nespresso που δεν έβαλαν ακόμη κτλ, υπερβολές... αξιοπιστία καλύτερα παρά πράσινα άλογα... 5 χρόνια με το 3GS δεν είχα πρόβλημα... Επαφές κ emails συγχρονίζει κανονικά... Η ταχύτητα με πείραξε τον τελευταίο 1,5 χρόνο... Άλλα είπα να κάνω υπομονή, μπας κ ο ουρανός γίνει πιο γαλανός :s_biggrin
Σύμπτωση ή δεν ξέρω εγώ τί, σε galaxy5 2 μηνών φούσκωσε η μπαταρία... :s_cry

εγώ λέω οτι είναι καλό...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bagus έγραψε:Εμένα άρχισε να κάνει νερά το 4s που εχω απο τα τέλη του 11.
Έτσι όταν εχω αναβάθμιση θα σκεφτώ σοβαρά το 6 αλλα οχι το μεγάλο.ποτε μου δεν συμπάθησα τα μεγάλα κινητά,λεω οχι στη ταμπλετοποιηση.

Θα μπορούσε κάποιος να μας παραθέσει τις διάφορες πχ με το galaxy s5 ?

Βέβαια η αλήθεια ειναι οτι εχω βολευτεί το iOS,εχω πάρει κ ένα ipad3 οπότε κ δύσκολα θα φύγω απο apple.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6033