Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:@dap

εξηγησε μου κατι. τι ακριβως μου λες? οτι δεν εχει καποιος το δικαιωμα να προσπαθησει να αμυνθει εναντι αυτων των καθαρματων, για να προστατεψει τον εαυτο του, την οικογενεια του και τη περιουσια του? Δηλαδη αμα καποιος επιλεξει να μπει στο δικο μου σπιτι, εγω πρεπει να το δεχτω ως μια "ατυχια" και να το υποστω?

Απλα λεω οτι αν φοβομουν τοσο πολυ τον οποιονδηποτε παρανομο θα εβαζα αλλα συστηματα στο σπιτι μου που θα του απαγορευαν την ευκολη εισοδο και οχι να αφηνω ανοιχτο το παραθυρο και να τον μπουμπουνιζω με την καραμπινα αμα το διαβει.......
Θεωρω την αυτοδικια μεχρι το σημειο που το φτανεις εσυ ως τελειως μα τελειως αδικη πραξη.....
Δεν ειμαι και δεν θελω να γινω τιμωρος των κατ' εμε παρανομων ....Υπαρχουν τα αρμοδια οργανα ,αστυνομια,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για αυτα τα ζητηματα....Τελει και παυλα...

ΜΗΝ ξαναρχιζεις...Τα ειπα νομιζω αρκετα καθαρα Οπως δεν ελπιζω να σε πεισω δεξου το και συ το ιδιο............ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#80982 δεν προσπαθω να σε πεισω, να σε καταλαβω προσπαθω.

"Απλα λεω οτι αν φοβομουν τοσο πολυ τον οποιονδηποτε παρανομο θα εβαζα αλλα συστηματα στο σπιτι μου που θα του απαγορευαν την ευκολη εισοδο και οχι να αφηνω ανοιχτο το παραθυρο και να τον μπουμπουνιζω με την καραμπινα αμα το διαβει......."

ουτε εγω ειπα οτι θα τους αφηνω να μπαινουν για να τους μπουμπουνισω. Και συστηματα, εχουμε.

Αλλα ξερουμε (ελπιζω δηλαδη να το ξερεις και εσυ) οτι αμα θελουν να μπουν, θα μπουν. Οπως επισης μπορουν να πηδηξουν απο τη ταρατσα στη βεραντα μου το καλοκαιρι οταν ειμαι ξυπνιος (αρα παραθυρα και μπαλκονοπορτες = ανοιχτα), μπορουν να πηδηξουν στο μπαλκονι πρωτου οροφου των γονιων μου οταν τα γεροντια πινουν το καφε τους, μπορουν να μπουν στο μαγαζι μου κατα τη διαρκεια της εργασιας, +1002 διαφορετικα πραγματα. Οποτε, εκει τι κανεις? Ελπιζεις οτι δεν θα φτασει μακρυα η βαλιτσα? Δεν το δεχομαι. Τους αφηνεις να σου κανουν οτι θελουν? Προφανως δεν το δεχομαι. Αυτο που λεω λοιπον ειναι οτι πρεπει να μου επιτρεπεται να εχω τα εργαλεια και το δικαιωμα να με προστατεψω αποτελεσματικα. Αποτελεσματικα = να εξαλειψω την απειλη.

"Δεν ειμαι και δεν θελω να γινω τιμωρος των κατ' εμε παρανομων ....Υπαρχουν τα αρμοδια οργανα ,αστυνομια,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για αυτα τα ζητηματα....Τελει και παυλα..."

οπως ειπα παραπανω λοιπον, το να τους πιασουν και να τους τιμωρησουν ΑΦΟΥ μου εχουν κανει οτι μου εχουν κανει, δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο για το κωλο μου. Καλο θα ηταν να καταλαβεις και εσυ οτι ισχυει το ιδιο και για σενα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Εξαρθρώθηκαν, μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο διαφορετικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες ενέχονται σε 16 ληστείες, 9 κλοπές, βιασμό, μια απόπειρα βιασμού και διακίνηση όπλων, σε νομούς της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας!

Από την πρώτη εγκληματική οργάνωση, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορίνθου, τρεις Αλβανοί ηλικίας 42, 39, και 33 ετών. Υπάρχουν τα στοιχεία άλλων τριών Αλβανών ηλικίας 39, 33 και 32 ετών ενώ τουλάχιστον ακόμη δύο συνεργοί τους αναζητούνται.

Από τη δεύτερη εγκληματική οργάνωση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών της. Πρόκειται για τον 39χρονο Αλβανό που αναζητείται, ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη εγκληματική ομάδα,
ακόμη δύο 30χρονους συμπατριώτες συνεργούς του και ακόμη εναν συνεργό τους που αναζητείται.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ανέπτυξαν τεχνικές ειδικής ανακριτικής διείσδυσης, αξιοποίησαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τις πληροφορίες με αποτέλεσμα να εξακριβώσουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών των εγκληματικών οργανώσεων, τη δομή τους και τον τρόπο δράσης τους.

Η πρώτη εγκληματική οργάνωση

Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών έκαναν ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στην περιοχή Εξαμίλια Κορινθίας, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τα τρία μέλη της οργάνωσης.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
3 πιστόλια, από τα οποία τα δύο ήταν οπλισμένα με φυσίγγια στους γεμιστήρες,
174 φυσίγγια πιστολιών και πολεμικών τυφεκίων,
6 κινητά τηλέφωνα,
πληθώρα καρτών κινητών τηλεφώνων sim.
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει, με διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση από τις 26/5/2013 μέχρι και 8/11/2013, έντεκα 11 ληστείες και πέντε 5 κλοπές, σε περιοχές της Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Θεσσαλίας, καθώς και διακίνηση όπλων.

"Χτυπούσαν" εξοχικά σπίτια που έμεναν ηλικιωμένοι την ώρα που ήταν μέσα τα θύματά τους!

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο δράσης, οι δράστες επέλεγαν κυρίως απομακρυσμένες περιοχές από τα αστικά κέντρα και αφού εντόπιζαν εξοχικές κατοικίες ή κατοικίες που έμεναν ηλικιωμένα άτομα, προσέγγιζαν αυτές, κυρίως νυχτερινές ώρες, ώστε να είναι αθέατοι από κατοίκους της περιοχής και παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα εισέρχονταν στο εσωτερικό κατά την στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι ένοικοι.

Στη συνέχεια υπό την απειλή όπλων ανάγκαζαν του παθόντες να τους παραδώσουν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά κ.λπ. ενώ κατά τη διαφυγή τους, τους έδεναν σε έπιπλα του σπιτιού και αφαιρούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να μην ειδοποιήσουν τις αστυνομικές Αρχές.

Σε πολλές περιπτώσεις τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προκαλούσαν σωματικές βλάβες στους παθόντες ακόμη και με εργαλεία (αιχμηρά αντικείμενα κ.λπ.) και τους ασκούσαν βία, για να τους αναγκάσουν να παραδώσουν τα χρήματα.

Επισημαίνεται ότι, οι δράστες λάμβαναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης, χρησιμοποιώντας πολλούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων που είχαν στοιχεία κατόχου τρίτο πρόσωπο ή πλαστά στοιχεία,
ενώ συχνά έφευγαν για κάποιο χρονικό διάστημα στην Αλβανία για να μην εντοπίζονται εύκολα.

Πέθαναν κάποια από τα θύματά τους!

Σε δύο ληστείες που έγιναν στις 30-5-2013, σε χωριό των Καλαβρύτων, με θύματα έναν 82χρονο και έναν 81χρονο
τα τραύματα που τους προκάλεσαν οι δράστες ήταν τόσο σοβαρά που σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία τους, ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα απεβίωσαν.

Χαρακτηριστική είναι επίσης η περίπτωση όπου οι δράστες στις 20/6/2013 τα ξημερώματα, σε χωριό των Καλαβρύτων, μπήκαν σε σπίτι αντρόγυνου, ηλικίας 83 και 77 ετών και προκαλώντας σωματικές βλάβες στην 77χρονη,
ανάγκασαν το συζυγό της να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.
Στη συνέχεια έδεσαν τα άκρα των θυμάτων με σεντόνια και έφυγαν. Η υγεία της 77χρονης επιδεινώθηκε τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά τη ληστεία να αφήσει την τελευταία πνοή της!
Επιπλέον από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 39χρονος συλληφθείς εμπορευόταν και πωλούσε όπλα, που προμηθευόταν από την Αλβανία και αποκόμιζε από την κάθε συναλλαγή το χρηματικό ποσό των 800 έως 1.500 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του όπλου.
Οι δράστες από την παράνομη δράση τους αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου, κοσμήματα αξίας πάνω από 2.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, και άλλες οικιακές συσκευές.

Η δεύτερη εγκληματική οργάνωση

Τα μέλη της είχαν κάνει από τις 22/12/2012 μέχρι και 29/12/2012 5 ληστείες, έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού σε περιοχές της Αχαΐας!

Ειδικότερα, οι δράστες επέλεγαν κατοικίες και τις προσέγγιζαν, κυρίως νυχτερινές ώρες ώστε να γίνονται αθέατοι από κατοίκους της περιοχής και παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα εισέρχονταν στο εσωτερικό, κατά την στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι ένοικοι.

Στη συνέχεια, με τη χρήση βίας και υπό την απειλή όπλων, ανάγκαζαν τους ενοίκους να τους παραδίδουν χρήματα και κοσμήματα,
ενώ κατά τη διαφυγή τους αφαιρούσαν τα τηλέφωνα των παθόντων, τους έδεναν τα άκρα και τους φίμωναν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην οποία οι δράστες στις 27-12-2012, αργά το βράδυ μπήκαν σε σπίτι αντρόγυνου στην Πάτρα, ηλικίας 64 και 67 ετών στους οποίους άσκησαν βία,
τους φίμωσαν και αποπειράθηκαν να βιάσουν την 67χρονη γυναίκα χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και έφυγαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αποκομίσει από την παράνομη δράση τους το χρηματικό ποσό των 1.280 ευρώ, καθώς και κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Και αμα ο πρωτος τους ειχε ξαπλωσει, με μια καραμπινα, χωρις μα μου σου του και να του ζαλιζουν τα @@, τα περισσοτερα απο αυτα δεν θα ειχαν γινει. Αλλα οχι, εκεινος τοτε θα ηταν "δικαστης, ενορκος και εκτελεστης" και "δεν ειναι σωστο αυτο", και εγω ειμαι ο τρελος που λεω οτι μακαρι να τους καθαριζουν με συνοπτικες διαδικασιες, να γινεται και πιο συχνα να γινει λιγο της μοδας να σοβαρευτουν και οι δικαστες να κοψουν τη |λογοκρισία|.

Αλλα οχι, δεν εχουν σημασια τα παραπανω, δεν εχει σημασια που καποιοι ανθρωποι θα ηταν ακομα ζωντανοι, σημασια εχει που ΤΩΡΑ, αφου εκαναν ολα αυτα, "η αστυνομια εκανε τη δουλεια της και τους επιασαν και θα κανει και το δικαστηριο τη δουλεια του και θα υποστουν τις συνεπειες".
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις εννιά στο Άλσος του Χολαργού. Μαθητές του πρώτου λυκείου της περιοχής που είχαν πάει εκδρομή στο άλσος βρέθηκαν μια ανάσα από το σημείο όπου διαπράχθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Οι νεαροί προχωρώντας μέσα στο άλσος εντόπισαν έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος.

Αρχικά οι μαθητές πίστεψαν ότι πρόκειται για φάρσα. Όταν πλησίασαν είδαν το αίμα και δυστυχώς είδαν και τις τελευταίες προσπάθειες του άτυχου άνδρα να κρατηθεί στη ζωή.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο, ήταν όμως πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για τουλάχιστον τέσσερα με πέντε χτυπήματα στο στήθος και το λαιμό του άνδρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 35 ετών, αγνώστων ακόμη στοιχείων.

Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας δεν εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας, αν και όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε λίγα λεπτά πριν οι μαθητές εντοπίσουν τον άνδρα, καθώς όπως είπαν τα παιδιά ο άτυχος άνδρας φάνηκε να αναπνέει ακόμη όταν τον πλησίασαν.

Κάποια από τα παιδιά λένε πως ίσως κάποιοι από τους συμμαθητές τους, λίγο πριν εντοπιστεί ο άνδρας, είχαν δει δύο άτομα να τρέχουν. Φαινόταν λένε ο ένας να καταδιώκει τον άλλο. Η μαρτυρία αυτή αν επιβεβαιωθεί ενισχύει τα στοιχεία ότι η δολοφονία έγινε λίγα λεπτά πριν φτάσουν στο σημείο οι μαθητές.

Άβαταρ μέλους
By fiat127
kacey έγραψε:

Πέθαναν κάποια από τα θύματά τους!

Σε δύο ληστείες που έγιναν στις 30-5-2013, σε χωριό των Καλαβρύτων, με θύματα έναν 82χρονο και έναν 81χρονο
τα τραύματα που τους προκάλεσαν οι δράστες ήταν τόσο σοβαρά που σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία τους, ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα απεβίωσαν.

.

Και αμα ο πρωτος τους ειχε ξαπλωσει, με μια καραμπινα, χωρις μα μου σου του και να του ζαλιζουν τα @@, τα περισσοτερα απο αυτα δεν θα ειχαν γινει. .

Μετα απο καιρο,αλλα τωρα το ειδα..
Επειδη το συγκεκριμενο συνεβη στο χωριο μου,ο 81χρονος,οντας πρωην αγροφυλακας,ειχε καραμπινα στο σπιτι του..παρ ολα αυτα οι ληστες του την πηραν,και τον απειλησαν,πατωντας τον στο προσωπο,να τους δωσει τα λεφτα..στη συνεχεια εφυγαν,παιρνοντας μαζι τους το οπλο(και πιθανον απο αυτο να τους εντοπισαν κιολας).
Μερικες φορες,η θεωρια απεχει απο την πραξη.. :(
Άβαταρ μέλους
By kacey
#84413 ζηταω ταπεινα συγνωμη, να που η αστυνομια, η δικαιοσυνη και το σοφρωνιστικο συστημα κανουν τη δουλεια τους προστατευοντας ολους εμας με το να αποτρεπουν (με τη δουλεια αυτη) αλλους απο το να μας κανουν τα ιδια:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231389694

Αθήνα

Ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς, που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» με στρατηγείο τις φυλακές, μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς τού αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαστός, απολογούμενος, αποδέχεται τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέα Τρικάλων, Σοφίας Πετράκη, που είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του βαρυποινίτη με τη συνεργασία άλλων ποινικών από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013.

Μάλιστα, φαίνεται να είπε στους ανακριτές πως η επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό». Φέρεται, επίσης, να αρνείται την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών, Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αμφισβητεί την κατάθεση της εξαδέλφης του -η οποία είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση και σε καθεστώς προστασίας- και την χαρακτηρίζει «κατασκευασμένη».

Η απολογία του θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη.

Τον επιασαν και θα τον βαλουν φυλακη οπου θα πληρωσει για τις παρανομιες του και θα μετανιωσει. :svivhaha:

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By kacey
#84422 (παγια απαντηση για κατι τετοιους τυπους, ειδικα για αυτους που θυμαμαι να απασχολουν τη κοινωνια επι δεκαετιες) Αν τον ειχε ξαπλωσει με μια καραμπινα ο πρωτος, πριν 20 χρονια, ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#84430 Αρα θεωρεις οτι η εγκληματικοτητα ειναι "προιον" αποκλειστικα ανθρωπινης ψυχοσυνθεσης. Η μαλλον να το πω καλυτερα, αν αυριο μαζεψουμε χιλιους Βλαστους και τους απαγχονισουμε, η εγκληματικοτητα θα μειωθει κατα καμποσο % (εως οτου παρανομησουν οι επομενοι Βλαστοι);
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:ζηταω ταπεινα συγνωμη, να που η αστυνομια, η δικαιοσυνη και το σοφρωνιστικο συστημα κανουν τη δουλεια τους προστατευοντας ολους εμας με το να αποτρεπουν (με τη δουλεια αυτη) αλλους απο το να μας κανουν τα ιδια:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231389694

Αθήνα

Ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς, που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» με στρατηγείο τις φυλακές, μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς τού αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαστός, απολογούμενος, αποδέχεται τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέα Τρικάλων, Σοφίας Πετράκη, που είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του βαρυποινίτη με τη συνεργασία άλλων ποινικών από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013.

Μάλιστα, φαίνεται να είπε στους ανακριτές πως η επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό». Φέρεται, επίσης, να αρνείται την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών, Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αμφισβητεί την κατάθεση της εξαδέλφης του -η οποία είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση και σε καθεστώς προστασίας- και την χαρακτηρίζει «κατασκευασμένη».

Η απολογία του θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη.

Τον επιασαν και θα τον βαλουν φυλακη οπου θα πληρωσει για τις παρανομιες του και θα μετανιωσει. :svivhaha:

:s_rofl

Μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις οτι ο Βλαστος ΕΙΝΑΙ στη φυλακη,δεν τον επιασαν τωρα.....Γκουκλισε και κοιτα τι φρουτο ειναι......
Άβαταρ μέλους
By kacey
#84449 Εγω δεν "θεωρω" τιποτα: αν το πρωτο (δευτερο, τριτο, οποιος τεσπα ειχε τα @@) θυμα τον ξαπλωνε με μια καραμπινα, χωρις τουλαχιστον να εχει να φοβαται οτι θα βρει το μπελα του απο τους αρμοδιους αλλα θα καταλαβαιναν ολοι οτι εκανε το προφανες (δηλαδη ΟΤΙ χρειαζεται για να προστατευτει), τοτε ολα τα επομενα θυματα ενεργειων με πρωτεργατη ή εγκεφαλο το συγκεκριμενο Βλαστο, θα ειχαν γλυτωσει. Αν εξαφανιζονταν απο προσωπου γης 1000 τετοιοι, τοτε προφανως και δεν θα συνεβαιναν αυτα που εκαναν οι 1000 τετοιοι μεχρι να τους σταματησουν (ΑΝ τους σταματησουν, ακομα και ΑΝ τους πιασουν). Και για τους επομενους το ιδιο. Και για τους παρεπομενους.

Αν τωρα θες πραγματικα να επιχειρηματολογησουμε για το αν θα ηταν καλυτερη η τυχη της κοινωνιας μας αν ο συγκεκριμενος ειχε ψοφησει πριν πχ 20 χρονια, ε ενταξει, εγω βαριεμαι να γραψω περισσοτερα απο το παραπανω.

@DAP

καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις την ειρωνια σε ενα γραπτο, αλλα μη με εχεις και για τοσο βλακα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#84465 Kacey εχεις δικιο: Αν τους ειχαμε ξαπλωσει καμια εικοσαρια χρονια πριν, τα εγκληματα που εκαναν δεν θα τα εκαναν.

Και ολοι θα ζουσαμε σε πιο ασφαλη κοινωνια.