Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#678794 Εννοείται. Μπάρες και βάρη ποτε δεν περιλαμβάνονται με τέτοιου είδους εξοπλισμό.

< >
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#679694 Έβαλα αυτές τις μέρες αγγελία στο car με σαλόνι και μου κάτσαν 2 καρτάλια :lol:
Μέλι-γάλα στη συννενόηση και όταν ήταν να κάνει κατάθεση με ζήτησε να μπω winbank για να τον δώσω έναν κωδικό. Δεν μου 'χε ξανατύχει τέτοια περίπτωση, τον έκλεισα και στο πρώτο γκουγκλάρισμα (μετρητά στο λεπτό - Πειραιώς) κατάλαβα τι παίζει.
Και τα δύο νούμερα έχουν κράξιμο στο white-pages :roll:
Το γράφω για να μην σκάσει στον επόμενο..
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#679767 Ναι, ζητάνε ΜΟΝΟ Πειραιώς και Attica. Με έχουν φλομώσει στις δικαιολογίες, δεν έχω, είμαι σταμπαρισμένος, κτλ. Τη δεύτερη φορά μου συστήθηκε Γιώργος Αλεξόπουλος από Πάτρα, αστυνομικός και του είπα "αα συνάδελφοι είμαστε" και μου το έκλεισε :lol: Ό,τι πούλησα μέσω car.gr και facebook, ήταν κασέρι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
egobrain έγραψε:Έβαλα αυτές τις μέρες αγγελία στο car με σαλόνι και μου κάτσαν 2 καρτάλια :lol:
Μέλι-γάλα στη συννενόηση και όταν ήταν να κάνει κατάθεση με ζήτησε να μπω winbank για να τον δώσω έναν κωδικό. Δεν μου 'χε ξανατύχει τέτοια περίπτωση, τον έκλεισα και στο πρώτο γκουγκλάρισμα (μετρητά στο λεπτό - Πειραιώς) κατάλαβα τι παίζει.
Και τα δύο νούμερα έχουν κράξιμο στο white-pages :roll:
Το γράφω για να μην σκάσει στον επόμενο..

νομίζω το είχα γράψει κ στο φόρουμ , σε εμένα έτυχε προ 2 μηνών περίπου...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#683374 Κάνω μια έρευνα αγοράς για στρώμα κρεβατιού και διαβάζω πληροφορίες για τις τρεις κατηγοριές που πετυχαίνω στα προϊόντα: foam και ελατήρια, ανεξάρτητα ή όχι (bonnel/pocket).
Είναι η πρώτη φορά που ψάχνω τα χαρακτηριστικά, στα σπίτια που έμενα υπήρχε πάντα κρεβάτι κι έτσι δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με τις κατασκευαστικές διαφορές.
Είδα κάποιες παλιότερες συζητήσεις εδώ (πχ για tempur) αλλά έχω όριο τα 200-250 ευρά, στα οποία βάζω ενδεικτικές επιλογές: Orion, GrecoStrom, Bed&Home.

Υπάρχει πρόγραμμα για τσεκάρισμα από κοντά (όπου και αν επιτρέπεται) για σκληρότητα κλπ αλλά για τώρα γυρεύω γνώμες, τι προσέχουμε κοκ. Βέβαια βάζω πλαίσιο τα χαρακτηριστικά κατασκευής αλλά και τα πολύ ακριβότερα στρώματα πάλι των ίδιων κατηγοριών βλέπω πως είναι..
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#683465 Τσέκαρε https://istikbalgreece.gr/

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την τηλεφωνική παραγγελία, δωρεάν παράδοση+ανέβασμα σε <24 ώρες :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#683505 Κι εμείς πολύ ευχαριστημένοι από Istikbal, καλή ποιότητα καλές τιμές. Κρεβάτι και στρώμα γύρω στα 550€ πριν από καμιά 5ετια. Για τα λεφτά του εξαιρετικό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
egobrain έγραψε:Κάνω μια έρευνα αγοράς για στρώμα κρεβατιού και διαβάζω πληροφορίες για τις τρεις κατηγοριές που πετυχαίνω στα προϊόντα: foam και ελατήρια, ανεξάρτητα ή όχι (bonnel/pocket).
Είναι η πρώτη φορά που ψάχνω τα χαρακτηριστικά, στα σπίτια που έμενα υπήρχε πάντα κρεβάτι κι έτσι δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με τις κατασκευαστικές διαφορές.
Είδα κάποιες παλιότερες συζητήσεις εδώ (πχ για tempur) αλλά έχω όριο τα 200-250 ευρά, στα οποία βάζω ενδεικτικές επιλογές: Orion, GrecoStrom, Bed&Home.

Υπάρχει πρόγραμμα για τσεκάρισμα από κοντά (όπου και αν επιτρέπεται) για σκληρότητα κλπ αλλά για τώρα γυρεύω γνώμες, τι προσέχουμε κοκ. Βέβαια βάζω πλαίσιο τα χαρακτηριστικά κατασκευής αλλά και τα πολύ ακριβότερα στρώματα πάλι των ίδιων κατηγοριών βλέπω πως είναι..

ριξε κα εδω μια ματια,εχει πολυ καλες τιμες,ηταν με διαφορα ο οικονομικοτερος.
μου το παρεδωσαν σπιτι χωρις χρεωση,τους εδωσα και 10 ευρω να παρουν και το παλιο.Το κατεβασαν απο το μπαλκονι με ιμαντες,μιας και ειναι παραγγελια το κρεβατι μεγαλυτερο,και δεν χωραγε απο την εσωτερικη σκαλα.
Πολυ ικανοποιημενος απο το στρωμα εδω και ενα χρονο περιπου.
https://mattress-hellas.gr/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#684065 Μπορεί να γίνει ένα edit στον τίτλο πληζ και να μπουν τόνοι;

Έχει σπάσει το απλό soap dispenser για το κρεμοσάπουνο πλύσης χεριών και σκέφτομαι αναβάθμιση σε αυτόματο. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό αυτόματο dispenser, είτε από amazon είτε από Ελλάδα, που να μην θέλει απαραίτητα δικό του, ή κάποιο σπάνιο να βρεις, ανταλλακτικό υγρό σαπούνι και να μπορεί να υποστηρίξει τα περισσότερα της ελληνικής αγοράς, ή έστω κάποιο που να βρίσκεις εύκολα και να μην είναι πανάκριβο;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#684590 Όταν πριν από περίπου 12 χρόνια είχα κοιτάξει istikbal είχα απογοητευτεί τραγικά από την ποιότητα υλικών κατασκευής προδιαγραφές κλπ. Αλλά έχουν περάσει χρόνια ίσως να έχει βελτιωθεί...

Το στρώμα όσο κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά μέσα σε λίγα λεπτά καλό είναι να το δοκιμάσεις.
- υλικά θέλεις να αποφύγεις τα ρετάλια
- καλό είναι να έχει υλικά οργανικά, αντιβακτηριδιακά, με τρύπες αερισμού κλπ
- μόνο εσύ ξέρεις τι θα πει μαλακό σκληρό και αυτό δεν έχει σχέση με το τι δηλώνει ο κατασκευαστής. Επίσης υπάρχει το σχιφτός σκελετός με μαλακή επιφάνεια. Θέλεις να μην υποχωρεί πολύ όταν κάθεσαι στην άκρη.
- αν θέλεις να μην κουνιέσαι πολύ εσύ όταν κάθεται/σηκώνεται ή κουνιέται ο άλλος θέλεις ανεξάρτητη ανάρτηση (!) δηλαδή πολλά μικρά ξεχωριστά ελατήρια ή αφρό. Αν θέλεις να μην τρίζει θέλεις να είναι και σε θηκούλες ή αφρό (νομίζω ότι πια αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα, ίσως σε πολύ φτηνοκατασκευές). Αν ζεσταίνεσαι εύκολα και θέλεις να είναι και δροσερό θέλεις επιφάνεια latex.
- το βάρος ποικίλλει, το στρώμα μου με 2 στρώσεις πολλών μικρών ελατηρίων και διάφορες αφροεπιστρώσεις ζυγίζει σε 150χ200 κάτι σαν 53 κιλά,το προηγούμενο ήταν τα μισά αν και ήταν πολύ παχύ. Και δεν προβλέπεται να το γυρίσεις. Μερικά έχουν διαφορετικές επιστρώσεις από κάθε πλευρά (καλοκαίρι-χειμώνας).
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimitris_P έγραψε:Μπορεί να γίνει ένα edit στον τίτλο πληζ και να μπουν τόνοι;

Έχει σπάσει το απλό soap dispenser για το κρεμοσάπουνο πλύσης χεριών και σκέφτομαι αναβάθμιση σε αυτόματο. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό αυτόματο dispenser, είτε από amazon είτε από Ελλάδα, που να μην θέλει απαραίτητα δικό του, ή κάποιο σπάνιο να βρεις, ανταλλακτικό υγρό σαπούνι και να μπορεί να υποστηρίξει τα περισσότερα της ελληνικής αγοράς, ή έστω κάποιο που να βρίσκεις εύκολα και να μην είναι πανάκριβο;

Όπως είπε και ο HF, ρίξε μια ματιά στο Banggood.
Όταν ξεκίνησε ο κορωνοιός, είχα παραγγείλει το παρακάτω:
https://www.banggood.com/Optimiztion-Version-Xiaowei-250ML-Smart-Sensor-Automatic-Induction-Liquid-Foaming-Soap-Dispenser-Infrared-Sensor-Foaming-Equipment-p-1510522.html
Κρεμοσάπουνο παίρνει όποιο θέλεις εσύ, αρκεί βέβαια να το αραιώσεις με νερό (περίπου 1/3 κρεμοσάπουνο, 2/3 νερό). Μπαταρία αντέχει (δεν έχω αλλάξει ακόμη) και το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι πλήρως αδιάβροχο. Αν δηλαδή πέσουν πολλά νερά πάνω του, τότε πιθανότατα θα τραβήξει στο εσωτερικό και σε κάποια φάση θα πάψει να λειτουργεί. Σε normal χρήση δεν έχει θέμα.

Αυτή την περίοδο, βλέπω ότι κυκλοφορεί και το παρακάτω από Blitzwoolf το οποίο μου φαίνεται προσωπικά πιο όμορφο, οπότε μάλλον θα πήγαινα για αυτό τώρα
https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-FD2-300mL-Automatic-Foam-Soap-Dispenser-Near-field-Infrared-Sensor-IPX4-Waterproof-Liquid-Soap-Dispenser-For-Kitchen-Bathroom-p-1754956.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#684754 Ωραία,
πήρα 2, το παραπάνω blitzwolf και άλλο ένα blitzwolf https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-F ... rehouse=CZ
Το ένα για το μπάνιο το άλλο για την κουζίνα. Προτίμησα blitz επειδή έχει 1 μονάδα IP παραπάνω, έχει πιο μεγάλο στόμιο και μου φαίνεται ποιοτική εταιρεία επειδή έχω κάποιες έξυπνες πρίζες.