< >
< >
Ό,τι πούλησα μέσω car.gr και facebook, ήταν κασέρι.
egobrain έγραψε:Έβαλα αυτές τις μέρες αγγελία στο car με σαλόνι και μου κάτσαν 2 καρτάλια![]()
Μέλι-γάλα στη συννενόηση και όταν ήταν να κάνει κατάθεση με ζήτησε να μπω winbank για να τον δώσω έναν κωδικό. Δεν μου 'χε ξανατύχει τέτοια περίπτωση, τον έκλεισα και στο πρώτο γκουγκλάρισμα (μετρητά στο λεπτό - Πειραιώς) κατάλαβα τι παίζει.
Και τα δύο νούμερα έχουν κράξιμο στο white-pages![]()
Το γράφω για να μην σκάσει στον επόμενο..
egobrain έγραψε:Κάνω μια έρευνα αγοράς για στρώμα κρεβατιού και διαβάζω πληροφορίες για τις τρεις κατηγοριές που πετυχαίνω στα προϊόντα: foam και ελατήρια, ανεξάρτητα ή όχι (bonnel/pocket).
Είναι η πρώτη φορά που ψάχνω τα χαρακτηριστικά, στα σπίτια που έμενα υπήρχε πάντα κρεβάτι κι έτσι δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με τις κατασκευαστικές διαφορές.
Είδα κάποιες παλιότερες συζητήσεις εδώ (πχ για tempur) αλλά έχω όριο τα 200-250 ευρά, στα οποία βάζω ενδεικτικές επιλογές: Orion, GrecoStrom, Bed&Home.
Υπάρχει πρόγραμμα για τσεκάρισμα από κοντά (όπου και αν επιτρέπεται) για σκληρότητα κλπ αλλά για τώρα γυρεύω γνώμες, τι προσέχουμε κοκ. Βέβαια βάζω πλαίσιο τα χαρακτηριστικά κατασκευής αλλά και τα πολύ ακριβότερα στρώματα πάλι των ίδιων κατηγοριών βλέπω πως είναι..
Dimitris_P έγραψε:Μπορεί να γίνει ένα edit στον τίτλο πληζ και να μπουν τόνοι;
Έχει σπάσει το απλό soap dispenser για το κρεμοσάπουνο πλύσης χεριών και σκέφτομαι αναβάθμιση σε αυτόματο. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό αυτόματο dispenser, είτε από amazon είτε από Ελλάδα, που να μην θέλει απαραίτητα δικό του, ή κάποιο σπάνιο να βρεις, ανταλλακτικό υγρό σαπούνι και να μπορεί να υποστηρίξει τα περισσότερα της ελληνικής αγοράς, ή έστω κάποιο που να βρίσκεις εύκολα και να μην είναι πανάκριβο;
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]