Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#720572 Κοίτα, νιώθω ειλικρινά πολύ άσχημα τώρα απέναντι στο Geo f1...
Νόμιζα πως ο σαρκασμός και η ειρωνεία σου ήταν αρκετά γνωστά, ειδικά μιας και τα περισσότερα ποστ σου βρίθουν από δαύτα, αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος.
Οπότε, διάλεξε ελεύθερα γέλια ή κλάματα ή και τα δύο, ό,τι σε κάνει να περνάς καλά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#720574 Εγώ νομίζω πως ίσως είναι η ώρα να εκκενώσουμε την χώρα μέχρι να περάσει αυτό το κακό... Και μόλις τις σβήσουν, ξαναρχόμαστε. Μην είμαστε και μέσα στην μέση και ενοχλούμε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:https://www.newsit.gr/ellada/nikos-xardalias-i-synenteyksi-typou-gia-tis-foties-se-attiki-eyvoia-kai-ileia/3341816/

Είχαμε 586 πυρκαγιές από 1η έως 8 Αυγούστου. Καθημερινά είχαμε να αντιμετωπίσουμε τριψήφιο αριθμό πυρκαγιών”, είπε στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς.

586 τρελο νουμερο.

Συγνώμη! :s_cry :s_yes Είχες απόλυτο δίκιο, πλέον trendάρει και στο Twitter δυνατά! :metalo:

Το βάζω χωρίς να τσεκάρω τα νούμερα, ο εν λόγω είναι γνωστό αντιδραστικό στοιχείο, άρα η γνώμη του δεν μετράει ως γνωστόν.
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
#720576 O HiFi γραφει αποψεις αλλων χωρις να το λεει ξεκαθαρα, οτι γραφει δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι δικη του αποψη. Πρπειι να ζηταμε διευκρινίσεις σε οτι γραφει, το εννοει; Το λενε αλλοι και απλως το αναφερει; Ποιος ξερει;
Τελευταία επεξεργασία από harpymonk και 10 Αύγ 2021, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#720577 Ενα αρθρο που ειχε γραψει ενας συμφοιτητης και καλος φιλος μου, μετα το Ματι. Επειδη το βρισκω εξαιρετικο, το βαζω εδω για οποιον ενδιαφερεται...

https://www.facebook.com/100000008560143/posts/4584818524861721/
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#720579 Τωρα;
"Το άρθρο γραμμένο μετά το Μάτι το 2018, νομίζω είναι ακόμη επίκαιρο και αποκαλυπτικό του προβλήματος Πολιτικής Προστασίας! Δυστυχώς κάτι μαγικό συμβαίνει και οι πολιτικές ηγεσίες όταν παίρνουν την "εξουσία" γίνονται αυτάρεσκες, αλλαζονικές μα κυρίως "κουφές", είτε είσαι μαζί τους, είτε απέναντι! Ούτε, σώφρονες γίνονται, ούτε τύψεις έχουν, ούτε φυσικά μνησιπήμων πόνος υπάρχει! Το άρθρο αφιερώνεται κριτικά στον ΣΥΡΙΖΑ που στήριζα και στους κουφούς των άλλων κομμάτων μπας και ...σωφρονιστούν!!! Μόνοι τους είναι όλοι ανίκανοι όπως και η παρούσα κυβέρνηση!!! Κάτι πρέπει να αλλάξει, ίσως από όλους και ....υπερκομματικά!!!"

https://www.atpreveza.gr/index.php/stiles/guest/28478-politiki-prostasia-i-politiki-koroidia-tou-spyrou-kaniori
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
Y.V έγραψε:Τωρα;
"Το άρθρο γραμμένο μετά το Μάτι το 2018, νομίζω είναι ακόμη επίκαιρο και αποκαλυπτικό του προβλήματος Πολιτικής Προστασίας! Δυστυχώς κάτι μαγικό συμβαίνει και οι πολιτικές ηγεσίες όταν παίρνουν την "εξουσία" γίνονται αυτάρεσκες, αλλαζονικές μα κυρίως "κουφές", είτε είσαι μαζί τους, είτε απέναντι! Ούτε, σώφρονες γίνονται, ούτε τύψεις έχουν, ούτε φυσικά μνησιπήμων πόνος υπάρχει! Το άρθρο αφιερώνεται κριτικά στον ΣΥΡΙΖΑ που στήριζα και στους κουφούς των άλλων κομμάτων μπας και ...σωφρονιστούν!!! Μόνοι τους είναι όλοι ανίκανοι όπως και η παρούσα κυβέρνηση!!! Κάτι πρέπει να αλλάξει, ίσως από όλους και ....υπερκομματικά!!!"

https://www.atpreveza.gr/index.php/stiles/guest/28478-politiki-prostasia-i-politiki-koroidia-tou-spyrou-kaniori

Εννοείται οτι οταν η καθε κυβέρνηση εχει βαλει στο κρατος τον καθε ξαδερφο, θειο, κλπ. κια εχει δημιουργήσει 100 φορεις για να τους "απασχολουν" τιποτα ποτε δεν θα λειτουργισει σωστα. Δεν ειναι θεμα κομματων ειναι θεμα νοοτροπίας και κουλτουρας.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#720581 Ή δεν το διαβασες ή καταλαβες οτι ηθελες. Δεν γραφει αυτα το αρθρο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Y.V έγραψε:Τωρα;

Μια χαρά φαίνεται τώρα. Θα μπορούσε να γραφτεί και σήμερα άνετα, ελάχιστα έχουν αλλάξει και σίγουρα (εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον) όχι αρκετά.
Κι όσο το άγχος κάποιων είναι να πέσει από το τοπ 10 του twitter το #Mitsotaki_Gamiesai (hint: έπεσε, στο καλό μπας και ηρεμήσουν κάποιοι) αντί να κάνουν σοβαρή δουλειά, σε λίγα χρόνια, πάλι τα ίδια θα λέμε σ'αυτή τη χώρα.

Προφανώς και πάλι δεν θα γίνει κάτι, άντε το πολύ πολύ αν αλλάξουμε κυβέρνηση, να αναβαθμιστούν οι τωρινοί υπεύθυνοι, όπως έγινε και στο Μάτι (αυτό λογικά είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας...).
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ νομίζω πως ίσως είναι η ώρα να εκκενώσουμε την χώρα μέχρι να περάσει αυτό το κακό... Και μόλις τις σβήσουν, ξαναρχόμαστε. Μην είμαστε και μέσα στην μέση και ενοχλούμε...
Χαχαχααχ
Μλκ μονο αυτό δεν ειπανε...
Τραγικοί

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Anonymous Founder έγραψε:Άστα να πάνε, δεν ξανάγινε, ευτυχώς να λες και λίγα πάθαμε.
Να το κάνω ακόμη καλύτερο, 1 πυρκαγιά στο Μάτι 102 νεκροί. 586 πυρκαγιές, (σχεδόν) κανένας.
Νομίζω είναι σαφέστατο πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση στην διαχείριση των πυρκαγιών.
Η κριτική ποια ειναι στο επιχειρησιακό ? Δεν ειναι ερώτηση παγίδα .
Ότι δεν κινητοποιήθηκαν έγκαιρα; Ότι είχαν λάθος προτεραιότητες;

Το 500+ φωτιές το δεχόμαστε υποθέτω (, η θεωρείται ανακριβές;)