Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
elteo έγραψε:To καλύτερο γαλακτομπούρεκο είναι της μάνας μου. :rtfm: :metalo:

Οταν βλέπω την μισή και πλέον Αθήνα να παινεύει ένα γαλακτομπουρεκάδικο την κάνω με ελαφριά. Τερκενλής φάση. Οπου πάει ένα "πρόβατο" ακολουθούν και τα άλλα.

Μα ειναι φυσικο το σπιτισιο να'ναι καλυτερο.....
Για ρωτα την ποσο ειναι το κοστος και μετα τα λεμε.... Αλλα υλικα,αλλες συνθηκες αλλο μερακι.....
Άβαταρ μέλους
By elteo
DAP έγραψε:
elteo έγραψε:To καλύτερο γαλακτομπούρεκο είναι της μάνας μου. :rtfm: :metalo:

Οταν βλέπω την μισή και πλέον Αθήνα να παινεύει ένα γαλακτομπουρεκάδικο την κάνω με ελαφριά. Τερκενλής φάση. Οπου πάει ένα "πρόβατο" ακολουθούν και τα άλλα.

Μα ειναι φυσικο το σπιτισιο να'ναι καλυτερο.....
Για ρωτα την ποσο ειναι το κοστος και μετα τα λεμε.... Αλλα υλικα,αλλες συνθηκες αλλο μερακι.....

Στην απόλαυση δεν κοιτάμε κόστος. :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#281927 Ιδιοκτήτης ταβέρνας «έφαγε» πρόστιμο 500 ευρώ γιατί δεν είχε φύλλο παραπόνων

Kατι δε μου κολλαει εδω. :hmmm:

Απο ποτε τα εστιατορια ειναι υποχρεωμενα για την τηρηση κυτιου παραπονων; Βασει ποιας νομοθεσιας διαπιστωθηκε η παραβαση;

Να πεις οτι εγινε ελεγχος πανω σε καποιο προτυπο* (9001, 22000) να το δεχτω. Που ακομα και εκει οι κυρωσεις δεν ειναι επ ουδενι χρηματικο προστιμο ( μεχρι ανακληση /μη χορηγηση πιστοποιητικου φτανει).

:hmmm:

*Φυσικα δεν ειναι αρμοδιοτητα κρατικης υπηρεσιας τετοιες επιθεωρησεις, παρα μονο του πιστοποιητικου οργανισμου.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 21 Ιούλ 2016, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#281928 Άρθρο 96 Υποχρέωση τήρησης δελτίου παραπόνων πελατών από τα κέντρα και καταστήματα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:Άρθρο 96 Υποχρέωση τήρησης δελτίου παραπόνων πελατών από τα κέντρα και καταστήματα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης

Ωραιος ο dr! :) :) :)

Thanks.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:Ιδιοκτήτης ταβέρνας «έφαγε» πρόστιμο 500 ευρώ γιατί δεν είχε φύλλο παραπόνων

τι δε σου κολλάει; αν είσαι γενικά τυπικός δε λέει κάτι γιατί με το γράμμα του νόμου πρέπει να είσαι υπερβολικά τυπικός

και αν ο άλλος έχει βγει για να γράψει πιάνονται στις |λογοκρισία|

πχ σκάνε για έλεγχο εργαζομένων
δεν έχουμε μαύρους, οκ..
δεν είναι εκτός ωραρίου, οκ..
απδ, παραστατικά ότι πληρώθηκαν οκ..
αποδείξεις εργαζομένων και γενικά μισθοδοσία οκ..
προσλήψεις, συμβάσεις.. όλα τα καλά.. οκ..

όλα καλά; έτσι;

wrong!

εκεί μπορεί να θυμηθούν κάτι παπάτζες τύπου βιβλίο αδειών ή υπερωριών :dizzy: και να στη πουν
και αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια τι βιβλίο αδειών να τους δείξεις;το περσινό; ή αν δε γίνονται υπερωρίες γιατί να έχεις βιβλίο υπερωριών;
αλλά πρέπει να έχεις..

ε κάπως έτσι είναι και αυτό με τα παράπονα, ή το τετράδιο του τεχνικού ασφαλείας και να χαμε να λέγαμε

αν και για εργαζόμενους συνήθως πάνε για το 11χιλιαρο για να παρουσιάσουν έργο, αλλά άμα δεν έχουν βρει κάτι καλό ή έχουν κάβλες ασχολούνται και με τα πιο ασήμαντα

επίσης καμιά φορά κάνουν και σκόντους όπως οι τροχαίοι στις καλές τους, σε έπιασα με 6 τραπέζια χωρίς απόδειξη θα σε γράψω για 2

βασικά μόνο το ικα είναι το χοντρό θέμα σε έλεγχο :hmmm: οι άλλοι είναι φτωχομπινέδες, τι να σου κλάσουν τα 500αρικα , με ίκα μπορείς με τη μία να χρωστάς μια a class amg φουλ έξτρα και δε νομίζω ότι θα τη βγάλεις καθαρή αν πας δικαστήριο όσο καλό δικηγόρο και να έχεις :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Ιδιοκτήτης ταβέρνας «έφαγε» πρόστιμο 500 ευρώ γιατί δεν είχε φύλλο παραπόνων

Απο ποτε τα εστιατορια ειναι υποχρεωμενα για την τηρηση κυτιου παραπονων; Βασει ποιας νομοθεσιας διαπιστωθηκε η παραβαση;

Να πεις οτι εγινε ελεγχος πανω σε καποιο προτυπο* (9001, 22000) να το δεχτω. Που ακομα και εκει οι κυρωσεις δεν ειναι επ ουδενι χρηματικο προστιμο ( μεχρι ανακληση /μη χορηγηση πιστοποιητικου φτανει).

:hmmm:

*Φυσικα δεν ειναι αρμοδιοτητα κρατικης υπηρεσιας τετοιες επιθεωρησεις, παρα μονο του πιστοποιητικου οργανισμου.

Αμα ο ανθρωπος δεν ειναι περπατημενος.............!!! :shifty: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#282151 Για γαλακτομπουρεκο οσο κι αν ειναι στην αλλη ακρη της Αθηνας, ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΡΑΣ στη Ν .Σμυρνη...

http://www.koolnews.gr/citylife/kalyter ... nea-smyrni
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#282362 Έχουμε καμμιά πρόταση από Κάρυστο,για α)ταβέρνα (all around) και για β)θαλασσινομπινελικοκατάσταση; :help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282367 Επέφυγε τα παραλιακά, είναι πολύ μέτρια. Ένα καλό ταβερνείο έχει στον Πάνω Αετό αλλά είναι για κοψίδια. Μου διαφεύγει το όνομα τώρα. Και Το Χωνί είναι καλή ταβέρνα κι αυτή με κοψίδια όμως.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#282369 Για "Κάβο ντόρο" και για "Παραλία Μεζεδοπωλείο" γνωρίζεις κάτι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282888 Λοιπόν πήγα χθες σ' αυτή εδώ τη χιπστεριά: http://www.uberness.org/

Πολλά μπράβο σ αυτή την κοπέλα που το χει. 5 πιάτα έχει όλα κι όλα και πήραμε τα 4 για να δοκιμάσουμε. Το τηγανιτό κοτόπουλο τύπου KFC ήταν φανταστικό, όπως και τα λουκάνικα και το burger. Τα κεφτεδάκια δε με ενθουσίασαν και έχει κι ένα πιάτο με πανσέτες που είχαν όμως τελειώσει. Επίσης τρομερές φρέσκες πατάτες με μπόλικο καγιέν!

Φοβερή βρωμιά, προτείνεται ανεπιφύλακτα! :eat: