Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#302521 Μη πειράζεις την κοπέλα Ρώσου, ακόμη και αν έχει όπλο πάνω σου!

Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:O τύπος που πόσταρε ο cyberguy με το Forester δίνει πόνο....και χαρίζει γέλιο απλόχερα :lol: :lol: :lol:

O τυπος ειναι για πολλα κατακεφαλα. "Παντου βλεπω, κανεις λες και πηρα τη μανα μου στο αμαξι."

[FACE FULL OF TROMPA]

Ελπιζω οταν βγει στο απεναντι ρευμα σε κλειστη στροφη και μαζεψει μυαλα και εντοσθια στο παρμπριζ του απο καμια οικογενεια να παρει τηλεφωνο τη μαμακα και να της πει οτι καλυτερα να μην τον κραταγε. :)
Άβαταρ μέλους
By fot
Dimitris_P έγραψε: Ένας νεαρός, κατέγραψε σε video την απίστευτα επικίνδυνη βουτιά στη θάλασσα από ένα γκρεμό που παραλίγο να ήταν η τελευταία του.

Ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο να τρέχει προς την άκρη του γκρεμού Ελ Μόρο στην Καλιφόρνια και να πηδάει χωρίς προηγουμένως να έχει ελέγξει τον γκρεμό.

Η καταγραφή της βουτιάς, που κόβει την ανάσα, αποδεικνύει το πόσο κοντά στα βράχια και σε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό έφθασε ο νεαρός.

«Την γλύτωσα από αυτή τη βουτιά με μικρές γρατζουνιές στην πλάτη. Πως; Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα το επιχειρήσω ξανά στο άμεσο μέλλον» έγραψε ο νεαρός κάτω από το βίντεο που ανάρτησε στο youtube.

Πόσο μάλαξ; :slap:

Ναι, έχω βουτήξει αρκετές φορές από βράχους 10-12 μέτρων, αλλά εδώ χέστηκα! :dizzy: :lipsealed:
Σου κόβονται αμέσως τα πόδια!
Άβαταρ μέλους
By RXristos
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:O τύπος που πόσταρε ο cyberguy με το Forester δίνει πόνο....και χαρίζει γέλιο απλόχερα :lol: :lol: :lol:

O τυπος ειναι για πολλα κατακεφαλα. "Παντου βλεπω, κανεις λες και πηρα τη μανα μου στο αμαξι."

[FACE FULL OF TROMPA]

Ελπιζω οταν βγει στο απεναντι ρευμα σε κλειστη στροφη και μαζεψει μυαλα και εντοσθια στο παρμπριζ του απο καμια οικογενεια να παρει τηλεφωνο τη μαμακα και να της πει οτι καλυτερα να μην τον κραταγε. :)

Τις ίδιες σκέψεις ακριβώς είχα... για πολλά κιλά...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#305031 Ακόμη μία διασκευή του γνωστού video...

Άβαταρ μέλους
By cabala10
:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
:lol: :lol: :lol:
αι στο διαολο τραγε
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Άβαταρ μέλους
By Morx
#307586 Κλαμα !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: