Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#865049 Δεν μου αρέσει που είμαι χωρίς ρεύμα από τις 12 και μισή το μεσημέρι.
Δεν μου αρέσει που κανείς δεν ξέρει πότε θα αποκτήσω ρεύμα ξανά

Η βλάβη οφείλεται σε υγρασία από αποχέτευση ομβρίων που πέρασε στο δίκτυο ρεύματος, η οποία δηλώθηκε από 10/5 αλλά τώρα εδεησε ο δεδδηε.

Από αυτά που έμαθα, θα έρθουν τώρα ηλεκτρολόγοι να μονωσουν τα υπάρχοντα καλώδια και να μας δώσουν ρεύμα από αλλού.

Το πότε όμως είναι άγνωστο.

Στο μεταξύ και την Δευτέρα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή από 8 μέχρι 1.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#865052 Κανονικά τα καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να περνάνε πάνω από το δίκτυο είτε ομβρίων είτε αποχέτευσης, κανόνας είναι αυτό αλλά εδώ είναι Βαλκάνια...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#867306 Μου τη δίνουν όσοι επιμένουν φορτικα να πληρώσουν το λογαριασμό του φαγητού έξω και μετά σού κρατουν μούτρα που τους άφησες να πληρώσουν..
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#869209 Μου αρέσει η Proxima Nova. Πιο ελαφριά στο μάτι από την Helvetica για κείμενα, αλλά εξίζου σοβαρή και παράλληλα μοντέρνα, εύκολη και unobtrusive. Κατευθείαν στο top 3 της προσωπικής μου λίστας μαζί με την Avenir Next και την Segoe Pro.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#870600 Μου αρέσει που ανέλαβα εδώ και τρεις εβδομάδες τη διεύθυνση του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ηρακλής :metalo:
Πάμε για μία δυναμική χρονιά με στόχο την επάνοδο στη Superleague 1 φέτος :metalo:

Βλέπω καλή διάθεση από όλους μέσα στην ομάδα. Πολλή θέληση από τα παιδιά και το όλο staff για να γίνει η υπέρβαση! :yahoo:

Θα προσπαθήσω να εμφυσήσω στην ομάδα όσα κάναμε στη Schalke τόσα χρόνια... Ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
g8777 έγραψε:Μπραβο Πετραν!!! Αμισθι;

Ευχαριστώ !

Όχι…

Υπάρχει νέος σοβαρός επενδυτής, άλλαξαν πολλά.

Geo φυσικά και υπάρχει. 2η εθνική είναι, πάμε για επάνοδο στην πρώτη! Του χρόνου στο Καραϊσκάκη!
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που ανέλαβα εδώ και τρεις εβδομάδες τη διεύθυνση του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ηρακλής :metalo:
Πάμε για μία δυναμική χρονιά με στόχο την επάνοδο στη Superleague 1 φέτος :metalo:

Βλέπω καλή διάθεση από όλους μέσα στην ομάδα. Πολλή θέληση από τα παιδιά και το όλο staff για να γίνει η υπέρβαση! :yahoo:

Θα προσπαθήσω να εμφυσήσω στην ομάδα όσα κάναμε στη Schalke τόσα χρόνια... Ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη!

Μπράβο ρε Πέτρο! Και εις ανώτερα!