Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#252654 Στον Σαρακάκη, ζήτα λάδι για Type-R. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Cosmonaut21 έγραψε:Πού μπορώ να βρω λάδι ραπτομηχανής για να μην παραγγέλνω;

σε μαγαζια που πουλανε κλωστες,κεντηματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Στον Σαρακάκη, ζήτα λάδι για Type-R. :shifty:

καλο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#252694 Στις γυναίκας μου που είναι μοδίστρα βάζω 10άρι με motorkote, αλήθεια λέω, την λαδώνει 1 φορά το χρόνο πια και αυτό αν το θυμηθεί, είναι μια επιτραπέζια θεόβαρη Ιαπωνικήμηχανή κατασκευασμένη για λογαριασμό της Ελβετικής Pfaff με ταμπέλες επάνω Life time garranty, η μάρκα άγνωστη, όποτε την ανοίγω θαυμάζω τα ατσάλια της, αθάνατη μηχανή.

Την είχα βρεί μεταχειρισμένη και ταλαιπωρημένη πριν 20 και χρόνια στο Μοναστηράκι και μου άρεσε η ποιοτική κατασκευή της, είχα δώσει 20.000 δρχ, έτσι όταν βαρέθηκα να τρέχω τη singer στο service κάθε 2-3 μήνες και να την κρατάνε 10 ημέρες της έδωσα αυτή που είχα πάρει για πλάκα και από τότε 20 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει κίχ, και δουλεύει με τις ώρες κάθε ημέρα.

Ένα πρόβλημα ήταν η λάμπα της που καιγότανε κάθε μήνα περίπου, μια μέρα πρίν χρόνια βρήκα στο Σχιστό ένα κουτί με 20 λάμπες Ανατολικής Γερμανίας του τότε, 4 χρόνια τώρα ακόμα ανάβει η 1η που είχα βάλει, άλλα υλικά παντού εκείνα τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By bill33

http://www.singer.gr/network.php?sess=4 ... d0a3dc0a23
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#252724 Καρά άσχετη ερώτηση αλλά γενικές ερωτήσεις λέει ο τίτλος :lol:

Έχει κανείς κάποιον projector να μου δανείσει για μερικές μέρες;
Βασικά για 10 λεπτά θα δουλέψει, μπορεί να ερθει για καφέ απο το σπίτι και να τον πάρει (τον projectro) φεύγοντας :iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi

λάδι για όπλα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Στον Σαρακάκη, ζήτα λάδι για Type-R. :shifty:

Ιιιιιιι, να μ΄ έλιγε ιμένα ιέτσ..... :shifty: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#252870 Ό,τι και να πάρεις από Σ το ίδιο θα κάνει. Έβαλα Fuchs σε άλλο εξουσιοδοτημένο στην τελευταία αλλαγή και τραγούδαγε το μοτόρι :inlove: Μέλι λέμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Geo f1 έγραψε:Αν και δεν ειμαι και πολυ καλα... :(

Για πειτε.

Παπουτσι ή ρολοι?

Δωρο για την γιορτη μου.

-----------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ κ. Geako

Δυστυχώς το ρολόι για το οποίο μας ρωτήσατε δεν είναι διαθέσιμο και δεν πρόκειται να παραληφθεί ξανά

Με Εκτίμηση

Καλημέρα σας,

Σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά δυστυχώς από την αποθήκη μας υπάρχει έλλειψη στο 47.5. Υπάρχει σε 47 και 48.5. Ήταν δικό μας το λάθος.

Ενημερώστε μας τι θα θέλατε να κάνουμε...

Με εκτίμηση

Μπραβο σας. Με φαγατε :( :(
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#252910 Άρα Γιώργη η φουτουριστική πολυθρόνα με τα τροχούλια είναι μονόδρομος. Συνωμότησε το σύμπαν για να σε αναγκάσει να την αγοράσεις... :s_tongue