Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#511125 Edit, mod. Flame.

Ας μου λυσει καποιος την απορια:

Συμβολαιογραφος ριχνει καρεκλιά ή κανει ασηκωτο απο το ξυλο καποιο σφυροφορο Ρουβικωνα που του σπαει το γραφειο...
Λογικα θα εχει τις φουλ συνεπειες του νομου, γιατι "ασκησε βια"...
σωστα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#511131 Το ξέρω, αλλά προτιμώ να χάσω την τιμή μου προκειμένου να καταλάβουμε ότι γίνονται μεγάλα λογικά άλματα όταν ο καθένας παρουσιάζει τους τραμπούκους και τους δολοφόνους και τους υποστηρικτές/υποκινητές αυτών ανάλογα με το πώς τον βολεύει :hmmm:

Δηλαδή κάποιοι έδειραν έναν ηλικιωμένο που λέει τα δικά του και αμέσως γίνεται σύνδεση με τον Φύσσα και από την άλλη γίνεται σύνδεση των τραμπούκων ακτιβιστών με τους τρομοκράτες και τους αριστερούς βουλευτές όλα αχταρμας :dizzy:

Το μόνο που μου μένει από την κουβέντα είναι ότι οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν κάποιες εκνομες πράξεις αν συμφωνούν με τα ευρύτερα πιστεύω τους ή γίνονται στο όνομα αυτών :dizzy: το οποίο μου φαίνεται αρκετά παράλογο να σου πω την αλήθεια. Τόσο παράλογο που ίσως καεί ο εγκέφαλος μου στο τέλος :lol:

Οοοοοολους αυτούς λοιπόν θα προτιμούσα να τους εχωναν για πάντα μέσα και με κανενός είδους σκεπτικό σωφρονισμου να μην τους ξαναβγαζε κανείς έξω, αλλά μάλλον τελικά είμαι ο παράλογος και δεν μπορώ να το καταλάβω
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#511134 Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
QsisVTS έγραψε:Το ξέρω, αλλά προτιμώ να χάσω την τιμή μου προκειμένου να καταλάβουμε ότι γίνονται μεγάλα λογικά άλματα όταν ο καθένας παρουσιάζει τους τραμπούκους και τους δολοφόνους και τους υποστηρικτές/υποκινητές αυτών ανάλογα με το πώς τον βολεύει :hmmm:

Δηλαδή κάποιοι έδειραν έναν ηλικιωμένο που λέει τα δικά του και αμέσως γίνεται σύνδεση με τον Φύσσα και από την άλλη γίνεται σύνδεση των τραμπούκων ακτιβιστών με τους τρομοκράτες και τους αριστερούς βουλευτές όλα αχταρμας :dizzy:

Το μόνο που μου μένει από την κουβέντα είναι ότι οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν κάποιες εκνομες πράξεις αν συμφωνούν με τα ευρύτερα πιστεύω τους ή γίνονται στο όνομα αυτών :dizzy: το οποίο μου φαίνεται αρκετά παράλογο να σου πω την αλήθεια. Τόσο παράλογο που ίσως καεί ο εγκέφαλος μου στο τέλος :lol:

Οοοοοολους αυτούς λοιπόν θα προτιμούσα να τους εχωναν για πάντα μέσα και με κανενός είδους σκεπτικό σωφρονισμου να μην τους ξαναβγαζε κανείς έξω, αλλά μάλλον τελικά είμαι ο παράλογος και δεν μπορώ να το καταλάβω

Υπάρχουν διαβαθμίσεις ρε συ, όπως και να το κάνουμε.

Δεν είναι το ίδιο να σκοτώσεις άνθρωπο, με το να τον δείρεις ή με το να τον γιαουρτώσεις! Και τα τρία οφείλουν να τιμωρηθούν αν είσαι σοβαρό κράτος και όχι καραγκιοζ μπερντές, αλλά το καθένα ανάλογα με τη βαρύτητά του.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;

Εχει αλλες κατασκηνωσεις, στη Φοινιχούντα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;

Τι προσπαθείς να πεις;

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
trident1971 έγραψε:Πανε οι στελεχαρες στις δικες, λενε οτι |λογοκρισία| τους κατεβει, παει επισκεψη η αλλη στον Κουφοντινα να ρωτησει αν του πεφτει το σαπουνι, παει ο Κουρακης "ως γιατρος μωρε" (βουλευτης ομως παραμενει), παρεα και η Κατριβανου (αλλη βουλευτινα), λες και δεν υπαρχουν αλλοι γιατροι, πεφτει το αλατοπιπερο που νοστιμιζει την επαναστατικη ψαροσουπα και το "μηνυμα" διδεται, αλλα ταυτοχρονα κρατουνται και τα προσχηματα. :s_howdy

Αναρωτιεμαι... :shifty:
Στην παραπάνω περίπτωση "πιάνεις" το μήνυμα, σε άλλες περιπτώσεις (όπως πχ του Μπουτάρη, που είναι το τρέχον θέμα) το χάνεις.
Γιατί έτσι;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:Το μόνο που μου μένει από την κουβέντα είναι ότι οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν κάποιες εκνομες πράξεις αν συμφωνούν με τα ευρύτερα πιστεύω τους ή γίνονται στο όνομα αυτών :dizzy:

Μέτρα πόσους έχει εδώ μέσα. Δεν είναι δύσκολο να τους εντοπίσεις, γύρνα 2-3 σελίδες πίσω. :inlove:

Είτε αριστερός, είτε δεξιός, ο τραμπούκος και οι υποστηρικτές του είναι στην ίδια μοίρα. Άντε να το καταλάβουμε να πάμε την κοινωνία ένα βήμα εμπρός
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr ένας εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του κ. Μπουτάρη (είναι αυτός που φορά την κουκούλα), είναι μέλος της νεολαίας τηςΧρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο και του δήλωσε την απόλυτη στήριξή του τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί.

http://www.voria.gr/article/o-17chronos ... n-mpoutari
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#511157 Ε όχι!!!
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε:
Ο Σύριζα μου την δίνει γιατί άλλα έκανε και έλεγε πρίν την υφαρπαγή της εξουσίας,

Ο Σύριζα άρπαξε την εξουσία;;; :dizzy: Αυτό υποννοεί μη νόμιμες διαδικασίες. Ο σύριζα έγινε κυβέρνηση με τον τρόπο που προβλέπει το πολίτευμα. Προσωπικά διαφωνώ με την ενισχυμένη αναλογική, όπου με 17-18% πήρε 130 (πάνω κάτω) βουλευτές, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες. Και οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στο ίδιο πλαίσιο.

Δεν νομίζω ο σύριζα να οργάνωσε εκφοβισμό των ψηφοφόρων, νοθεία, κτλ.

Σε ότι αφορά τα ψέμματα, όλοι λένε και (για εμένα) από τη στιγμή που ο σύριζα συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο, το ψηφοδέλτιό του είναι ίδιο και των υπολοίπων (ανύπαρκτο).

21 quadra έγραψε: έκαψε 3 φορές την Αθήνα για να το καταφέρει,

Ο σύριζα έκαψε την Αθήνα;;; :dizzy: Και μάλιστα 3 φορές;;; :dizzy: ΟΚ...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#511176 http://www.espressonews.gr/cover-story/ ... i-ti-voyli
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#511179 Ο συριζα το ψεμμα όμως το πηγε σε άλλο επιπεδο!!!

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
trident1971 έγραψε:Ας μου λυσει καποιος την απορια:

Συμβολαιογραφος ριχνει καρεκλιά ή κανει ασηκωτο απο το ξυλο καποιο σφυροφορο Ρουβικωνα που του σπαει το γραφειο...
Λογικα θα εχει τις φουλ συνεπειες του νομου, γιατι "ασκησε βια"...
σωστα? :lol:

Για να σε βοηθήσω λίγο, ναι, θα υποστεί τις φουλ συνέπειες του νόμου, και πολύ σωστά θα προσέθετα.
Εντωμεταξύ, αυτός ο συλλογισμός δεν έχει αξία αποκλειστικά ως προς την αποθάρρυνση της αυτοδικίας, αλλά και για άλλες χρησούλες. :s_yes

Εξηγούμαι: έστω ότι ένας σφυροφόρος σπάει το γραφείο ενός υπαλλήλου (extra points awarded if said victim is noikokyris :iconcool: ).
Με το να ρίξει καρεκλιές, καρατιές, κάμεχάμε ο "αμυνόμενος", αυτό που μου δείχνει εμένα είναι ότι οι διαφορές του με τον επιτιθέμενο φτάνουν μέχρι τα όρια του φαινομενικού. :iconcool:

Ουσιαστικά, ένας αντίθετος με τη βία πολίτης, δε θα κατέφευγε τόσο εύκολα στην άσκηση βίας με τη "σειρά" του.
Αυτό είναι το νόημα της καταδίκηστησβίασαπόπουκιανπρόερχεται (sic, μία λέξη). Ειδάλλως, μια απ'τα ίδια με το ρουβικώνι είναι και απλά τον ενοχλεί η ιδεολογική απόχρωση της βίας. :whistlink:

:s_roses :s_roses :s_roses