Ας μου λυσει καποιος την απορια:
Συμβολαιογραφος ριχνει καρεκλιά ή κανει ασηκωτο απο το ξυλο καποιο σφυροφορο Ρουβικωνα που του σπαει το γραφειο...
Λογικα θα εχει τις φουλ συνεπειες του νομου, γιατι "ασκησε βια"...
σωστα?
το οποίο μου φαίνεται αρκετά παράλογο να σου πω την αλήθεια. Τόσο παράλογο που ίσως καεί ο εγκέφαλος μου στο τέλος
QsisVTS έγραψε:Το ξέρω, αλλά προτιμώ να χάσω την τιμή μου προκειμένου να καταλάβουμε ότι γίνονται μεγάλα λογικά άλματα όταν ο καθένας παρουσιάζει τους τραμπούκους και τους δολοφόνους και τους υποστηρικτές/υποκινητές αυτών ανάλογα με το πώς τον βολεύει![]()
Δηλαδή κάποιοι έδειραν έναν ηλικιωμένο που λέει τα δικά του και αμέσως γίνεται σύνδεση με τον Φύσσα και από την άλλη γίνεται σύνδεση των τραμπούκων ακτιβιστών με τους τρομοκράτες και τους αριστερούς βουλευτές όλα αχταρμας![]()
Το μόνο που μου μένει από την κουβέντα είναι ότι οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν κάποιες εκνομες πράξεις αν συμφωνούν με τα ευρύτερα πιστεύω τους ή γίνονται στο όνομα αυτώντο οποίο μου φαίνεται αρκετά παράλογο να σου πω την αλήθεια. Τόσο παράλογο που ίσως καεί ο εγκέφαλος μου στο τέλος
![]()
Οοοοοολους αυτούς λοιπόν θα προτιμούσα να τους εχωναν για πάντα μέσα και με κανενός είδους σκεπτικό σωφρονισμου να μην τους ξαναβγαζε κανείς έξω, αλλά μάλλον τελικά είμαι ο παράλογος και δεν μπορώ να το καταλάβω
EDDIE_147 έγραψε:Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;
EDDIE_147 έγραψε:Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;
trident1971 έγραψε:Πανε οι στελεχαρες στις δικες, λενε οτι |λογοκρισία| τους κατεβει, παει επισκεψη η αλλη στον Κουφοντινα να ρωτησει αν του πεφτει το σαπουνι, παει ο Κουρακης "ως γιατρος μωρε" (βουλευτης ομως παραμενει), παρεα και η Κατριβανου (αλλη βουλευτινα), λες και δεν υπαρχουν αλλοι γιατροι, πεφτει το αλατοπιπερο που νοστιμιζει την επαναστατικη ψαροσουπα και το "μηνυμα" διδεται, αλλα ταυτοχρονα κρατουνται και τα προσχηματα.
QsisVTS έγραψε:Το μόνο που μου μένει από την κουβέντα είναι ότι οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν κάποιες εκνομες πράξεις αν συμφωνούν με τα ευρύτερα πιστεύω τους ή γίνονται στο όνομα αυτών![]()

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr ένας εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του κ. Μπουτάρη (είναι αυτός που φορά την κουκούλα), είναι μέλος της νεολαίας τηςΧρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο και του δήλωσε την απόλυτη στήριξή του τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί.
21 quadra έγραψε:
Ο Σύριζα μου την δίνει γιατί άλλα έκανε και έλεγε πρίν την υφαρπαγή της εξουσίας,
Αυτό υποννοεί μη νόμιμες διαδικασίες. Ο σύριζα έγινε κυβέρνηση με τον τρόπο που προβλέπει το πολίτευμα. Προσωπικά διαφωνώ με την ενισχυμένη αναλογική, όπου με 17-18% πήρε 130 (πάνω κάτω) βουλευτές, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες. Και οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στο ίδιο πλαίσιο. 21 quadra έγραψε: έκαψε 3 φορές την Αθήνα για να το καταφέρει,
Και μάλιστα 3 φορές;;;
ΟΚ...

trident1971 έγραψε:Ας μου λυσει καποιος την απορια:
Συμβολαιογραφος ριχνει καρεκλιά ή κανει ασηκωτο απο το ξυλο καποιο σφυροφορο Ρουβικωνα που του σπαει το γραφειο...
Λογικα θα εχει τις φουλ συνεπειες του νομου, γιατι "ασκησε βια"...
σωστα?
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]