Είναι και το yaris euro5 diesel και δεν το βλέπω να μακροημερεύει εκεί..

mousatos έγραψε:Θα ξέρω οριστικά μάλλον αύριο. Ίσως χωθεί κάνας άλλος τελευταία στιγμή.
Είναι και το yaris euro5 diesel και δεν το βλέπω να μακροημερεύει εκεί..
mousatos έγραψε:MYKONOS FAIL
Ο ένας έδινε καλά λεφτά αλλά το δωμάτιο ήταν συνδυασμός κελιού με τάφο δίχως παραθυρα. Το πρωϊνό του ΕΝΑ τόστ , με μαρμελάδα μόνο μέσα , because το βούτηρο ακριβό.
Ο άλλος έδινε εξαιρετικό δωμάτιο αλλά . Το γνωρίζατε οτι τα βανάκια sprinter των +100κ ευρω στη Μύκονο κυκλοφορούν άνευ μεικτής διότι οι ασφαλιστικές εταιρείες ζητούν αστρονομικα ποσά για να πουν το ναι;
Και ποιός πληρώνει τα σπασμένα; Ο οδηγός απ΄το μισθό του . Κι ο ιδιοκτήτης ζητάει ό,τι του κατέβει για μια μικροζημιά because Mykonos .
Δηλ. αντί να πληρωθείς, θα πληρώσεις κι από πάνω.
μπουά χα χα
Κία έκανα που δε δέχτηκα τη θέση οδηγού λεωφορείου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου τον Μάρτη επειδή μου φάνηκαν λίγα τα λεφτά.
Και το φαϊ φτηνό αν ξέρεις τα μέρη.
bibendum έγραψε:Αλεξανδρούπολη και φέτος;
για έμφαση )
mousatos έγραψε:Οι Γερμανοί λένε οτι μαζεύτηκαν πολλοί ξένοι.
mousatos έγραψε:Οι Γερμανοί λένε οτι μαζεύτηκαν πολλοί ξένοι.
mousatos έγραψε:Ναί , αλλά φρανκούρτη euro 6 last time I checked και σε λίγο θα ζητάνε euro 6 όλες οι πόλεις και κάθε λίγα χρόνια θα γίνονται πιο αυστηρά.Μέχρι τότε το έχεις πουλήσει και έχεις Yaris hybrid ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.
( sorry για την extra πινελιά που έβαλα ξανάγια έμφαση )
mousatos έγραψε:MYKONOS FAIL
Ο ένας έδινε καλά λεφτά αλλά το δωμάτιο ήταν συνδυασμός κελιού με τάφο δίχως παραθυρα. Το πρωϊνό του ΕΝΑ τόστ , με μαρμελάδα μόνο μέσα , because το βούτηρο ακριβό.
Ο άλλος έδινε εξαιρετικό δωμάτιο αλλά . Το γνωρίζατε οτι τα βανάκια sprinter των +100κ ευρω στη Μύκονο κυκλοφορούν άνευ μεικτής διότι οι ασφαλιστικές εταιρείες ζητούν αστρονομικα ποσά για να πουν το ναι;
Και ποιός πληρώνει τα σπασμένα; Ο οδηγός απ΄το μισθό του . Κι ο ιδιοκτήτης ζητάει ό,τι του κατέβει για μια μικροζημιά because Mykonos .
Δηλ. αντί να πληρωθείς, θα πληρώσεις κι από πάνω.
μπουά χα χα
Κία έκανα που δε δέχτηκα τη θέση οδηγού λεωφορείου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου τον Μάρτη επειδή μου φάνηκαν λίγα τα λεφτά.
Και το φαϊ φτηνό αν ξέρεις τα μέρη.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]