Εσύ μπορείς να επαίρεσαι για τις γνώσεις σου σε ότι αφορά τα ποτάμια της Θεσσαλίας (για τα υπόλοιπα δεν βλέπω να λες κουβέντα βέβαια...).
Βλέπω κακή διάθεση, ή είναι η ιδέα μου;
Geo f1 έγραψε:Εδώ κάποιοι μπερδεύουν την Λεσβο και την Μυτιληνη.

που κατέβαλε μέσα στην τάξη από τις φωνές των απείθαρχων μαθητών, των κινητών, των καταλήψεων και της μαστούρας, ένα εκπαιδευτικό σύστημα και μια εκπαίδευση σε πλήρη διάλυση σε όλα τα επίπεδα με την ανοχή και της συυμπαράσταση των γονέων που μέλημα τους είναι να βρεθούν στην προεδρία του σενός συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για να δείξουν ότι υπάρχουν και αυτοί.trident1971 έγραψε:Η ελλειψη "γενικων γνωσεων" στις νεωτερες γενιες αγγιζει τα ορια της αγραμματοσυνης. Η δε αντιδραση ειναι συνηθως "Γιατι να το ξερω, xxxxxx είμαι?", οπου xxxxxx ισον καθηγητης πανεπιστημιου, γιατρος, αστροφυσικος, δασοπονος και διαφορα αλλα εξωτικα.![]()
Το ακομα χειροτερο ειναι το "που το ξερεις αυτο, χχχχχ εισαι?" ειρωνικα και καλα
dimik έγραψε:Η βασική γεωγραφία και οι γενικότερες γνώσεις βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Φαίνονται άχρηστες μέχρι να χρειαστούν πραγματικά.
< >
trident1971 έγραψε:Η ελλειψη "γενικων γνωσεων" στις νεωτερες γενιες αγγιζει τα ορια της αγραμματοσυνης. Η δε αντιδραση ειναι συνηθως "Γιατι να το ξερω, xxxxxx είμαι?", οπου xxxxxx ισον καθηγητης πανεπιστημιου, γιατρος, αστροφυσικος, δασοπονος και διαφορα αλλα εξωτικα.![]()
Το ακομα χειροτερο ειναι το "που το ξερεις αυτο, χχχχχ εισαι?" ειρωνικα και καλα

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]